Canım senin bebeğinde süt aletjisi mi vardı?Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin bebeğinde süt aletjisi mi vardı?Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığız
Hangi mamayı kullanıyosun canım?Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığız
Aptamil canımHangi mamayı kullanıyosun canım?
Hayır canım yoktuCanım senin bebeğinde süt aletjisi mi vardı?
benimkide hala cok belirgin ve kirmizi hatta uyusuk bile diyebilirim.ne zaman duzelir hic bir bilgim yok malesef (SEZeryan olan arkdaşlarım ameliyat yaranız ne durumda merak ediyorum benim hala çok belirgin izim ve de kırmızı bu normal mi acaba? Ve başlangıç ve son kısmı düğüm atılan yer daha belirgin, bu izin belirginliği ne zaman geçicek acaba
Benim ki geçti sayılırbenimkide hala cok belirgin ve kirmizi hatta uyusuk bile diyebilirim.ne zaman duzelir hic bir bilgim yok malesef (
maalesef gündüz çok nadir uyuyor geceleri de yarım saate bir saate uyanıyor keşke iki saat uyusa . Üstelik kucakta ve. Emerek uyuyor yere koyunca uyanıp ağlıyorArkadaşlar bebeklerinizin uyku düzenini oluşturabildiniz mi? 4 aylık oldu ama hala 2 saate bir uyanıyor gündüz de uyumuyor benim için çok yorucu oluyor ne tavsiye edersiniz
Günlük ya da gün aşırı yıkayın bebeği kremi sürmeden bölgeyi pamukla silinKızlar herkese merhaba uzun zamandır yoktum. Hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarım. Kızımın şu anda boynunda pişik oluştu ilk bepanthol kullandım ama etki etmedi şimdi boynunu karbonatlı su ile silip coresatin in pembe kremini kullanıyorum ama çok kötü. Bu pişikt n nasıl kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Saolun her gün yıkıyorum. Bi ara karbonatlı su ile sildim 1-2 kez silmemek gerekiyormus. Çok kırmızı ya nasıl düzelteceğim bilmiyorum daha da havalar ısınmadan gecse diyorum ama ne yapacagımı sasırdımGünlük ya da gün aşırı yıkayın bebeği kremi sürmeden bölgeyi pamukla silin
Canım ben ateşi olmadığı için vermiyorumCanım eve gelince Ağrı kesici falan vermedin mi bizim de 15 mayısta olacsk 4. Ay aşısı
Bize doktorumuz 10 gün boyunca kağıt bardağın alt tarafını kesip koruması için bezine koymamızı söyledi. Baya faydasını görmüştük :) Dikişlerinden 4 tanesi henüz düşmedi ama doktor zamanla düşer dedi bekliyoruz bakalım ^-^
Canım çok geçmiş olsun belki büyüme atağı geçiriyordurCanım ben ateşi olmadığı için vermiyorum
Halen huzursuzluk devam ediyordu bugün doktora gittik kan, idrar, kaka hepsinin tahlilini yaptırdık elhamdülillah kötü sonuçlar çıkmadı
Niye böyle oluyor ki acaba yaaaaMaalesef gündüz çok nadir
maalesef gündüz çok nadir uyuyor geceleri de yarım saate bir saate uyanıyor keşke iki saat uyusa . Üstelik kucakta ve. Emerek uyuyor yere koyunca uyanıp ağlıyor
Canım sesi kısılmıştı elhamdülillah önemli birseyi yokmuşCanım çok geçmiş olsun belki büyüme atağı geçiriyordur
Günaydın hanımlar
Bebeğim 4 aylık oldu
Sünnet ettirmeyi düşünüyoruz
Ancak toparlandığı için bu zamana bıraktık
Sünnet ettiren arkadaşlar neye dikkat etmemiz gerekiyor
Ben bir hastanede çocuk cerrahi ne yaptırmayı düşünüyorum
Beni alırlar mi yanında
Bebeğim çok hareketli bastırırlar mi elinden ayağından çok
Dun kan aldırdık öldüm resmen onun feryat larına yavrumun her yeri Mos Mor oldu
Yine öyle olacak diye korkuyorum eskiden daha cesaretliydim