- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
çok güzel konuya deyinmişsin benim bebeğimde bir ay erken doğdu. şuan 4,5 aylık 4. ay kilosu 6100 gr boyu 63 cm
maalesef benimde sütüm cok azaldı mama ve süt şeklinde devam ediyoruz. Smilac 1 bebek sütü kullanıyoruz.
benimki bir aydır yan dönüp emekleme pozisyonu kendi kendine alıyor eğer ayağı ile destek alırsa öne sağa sola atılımlar yapabiliyor. tv cok dikktini çekiyor özellikle sebahları ona çizgi film açıyoruz mamasını yerken tv takip ediyor. renkler hareketli objelere ilgili. camdan bakıyoruz ağaçları arabaları kuş vs geçerse takip ediyor. bilinçli olduğunu düşünmüyorum ama bana bakarak anne diyor. baba nerede dediğimde babayı odada arıyor yoksa, varsa direk babaya bakıyor. en sevimli hallerine doğru yol alıyoruz.
tüm aşılarını yaptırdım. Rota virüsü aşısını da yaptırdım. Henüz hiç bir aşı sonrası herhangi bir yan etki ateş vs. olmadı.bu ay bir kaç sefer meyve püresi denedim çok iştahli yiyor bir iki kaşık verdim sadece ama o ağlarak devamını istiyor. günde bir kakasını yapıyor. Demir ilacı sebebiyle koyu renk yeşil siyah hatta. hergün öğleden sonra parka gezdirmeye çıkıyoruz. Kalabalık hareketli parkları seviyor. Sakin sokak arasındaki partta bir süre sonra sıkılıyor.
Baba nerde deyince babasına mi bakıyor
Babası yoksa arıyor mu
Valla ben şok
Bugün 3 aylık olduk 4.5 aylık olunca ben de deneyim:)