2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
anormal degil ama fazla bence drlar 1 ayda max 800-1000gr diyolar ama 2 kg alan bebek bile var hızlı kilo alım durmazsa drunuzla degerlendirirsiniz genelde anne sutu aliyosa sadece anneden uzaklastirip oylamayi dikkat dagitmayı oneriyolar en yakın arkadasim yasadi ordan biliyorum Cnntksm

Kizlar 1 ayda 1 bucuk kilo veya ustu almasi normalmi

Sadece annesutumu canım

Bebekte rahatsizlik falan yapıyor mu çok emzirmen

Cogudoktor 2 saatten önce meme verme diyor hatta 3 diyen de var

Bi de bu ay öyle ama gelecek ay nasıl olacak ona göre de yorum yapar doktorun

Canım yeğenim öyleydi hep sol elini kullanırdı ama sağlak oldu :)

Kızlar yoğurtlu makarna yedim üstüne bebişim emerken sancılandı çok değişik sesler çıkardı ağladı buz gibi sapsarı oldu terledi gaz ilacı ve hasta olduğu için calpol verdim uyudu sonra uyurken fışkırarak sarı renkte kustu ama çok fazla miktarda , yıkadım hemen sonra mama vereyim sütümden oldu diye düşündüm mamayı içerkende fışkırarak kustu süte geçen gıdalar bi süre emzirmeyince gidiyor mu yoğurt alerji yapmış olabilir mi neden böyle olmuş olabilir

canim bunun sadece anne sutunden kaynakli olabilecegini dusunmuyorum bi hekime danis lutfen cunku en fazla gaz yada alerji olur fiskirarak kusma ve devam etmesi hastamiydi calpol neden vermistin

canim bunun sadece anne sutunden kaynakli olabilecegini dusunmuyorum bi hekime danis lutfen cunku en fazla gaz yada alerji olur fiskirarak kusma ve devam etmesi hastamiydi calpol neden vermistin
Boğaz enfeksiyonu var 10 gündür ilaç kullanıyorum ben yemekten sonra çilek hoşafı içtim Yeni aklıma geldi emzirirken ilk kez çilekli bişey yemiş oldum oda alerji yapmış olabilir belki bakalım takipteyim gece devam ederse sabah doktora götürürüm

Fışkırarak kusma genelde reflülü bebeklerde olur canım ama sen bir doktora danış derim alerjili bir bebekse çilekte dokunmuş olabilir ama çilek alerjisi döküntü şeklinde orataya çıkar ben de alerji hastasıyım çileğe alerjim var ordan biliyorum

Umarım devam etmez ilk defa böyle oldu kusması normal düzeydeydi herzaman biran damı reflü oluyorlar kuzum yine kusarsa diye korkudan uyuyamıyorum gözüm üzerinde

Umarım devam etmez ilk defa böyle oldu kusması normal düzeydeydi herzaman biran damı reflü oluyorlar kuzum yine kusarsa diye korkudan uyuyamıyorum gözüm üzerinde
Canım kardeşimin bebegin de 1 ay Sonra çıkmıştı ortaya sen ne olur ne olmaz yan yatır gene de Allah yardımcın olsun inşallah biran önce düzelir bebişib

Sıcak su buharı bana iyi geldi emzirmeden önce tutun Buhara hiç acımıyor yaralar iyileşiyor

Belki üşütmüştür

Sevindim canım geçmesine :) kilolar gitti 20kilo almıştım 7si kaldı bakalım o da gider göbek kalmadı hafif bir sarkma var tabii :) günler geçiyor kızımla
Oo maşallah sende vermişsin kiloları ne güzel zaten bu tempoya kilo dayanmaz

Enfeksiyondan kaynaklida olabilir canim ve arkadaslarin dedi gibi reflu baslangicıda olabilir yan ve kafa yukarda olacak sekilde yatır canim allahim sifa versin kuzucuga alerjik durumlar bebeklerde kakada belli olur diye biliyorum bi anda seni emip daha sindirmeden alerji nedeniyle kusacagini dusunmuyorum baska bi durum var rahatsizligindan buyuk ihtimalle canım ayrica anne sutu antibiyotik derler icini ferah tut kaksina bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…