2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ben alıştım artık hatta öyle ki uyurken özlüyorum sen ne yaptın uyku düzenimiz hala tam oturmadı zaten çok bebekler daha o is biraz zaman alacak gibi
Çok şükür canım ben de iyiyim ah ben bir gün oturtuyorum o düzeni çokta güZdl uyuyor ikinci gün eşim uyuyan çocuğu uyandırıyor hoooop en başa dönüyorum

Citcitlarla takilan minik bir yastikcik var, onu kullanmamiz gerekiyor ilk aylarda. Once o yastikcigi kangruya citcitlayip sonra da top seklini almasi icin bir daha citcitliyorum. Sonra bebegi tam onun uzerine bacaklari acik bir sekilde yerlestiriyorum. Daha sonra kangrunun kollarini kendime geciriyorum ve sirtimdan ense hizama denk gelen kayislarini bagliyorum. Yalniz once kangrunun kol kayislarinin cok dar ayarlanmadigina emin olun ki bebek cok sıkışmasın vucudunuza. Videolari var aynen dediginiz gibi. İlk zamanlar hep uyurken bagladim ben hatta ilk defa bugun uyanikti bagladigimda. Uyurken bagladiklarimda son zamanlar agladigi sıkıldığı oluyordu ama bugun uyanik oldugu halde hic sorun yasamadim, etrafi izleye izleye gezdik. Cok eglenceli bir yuruyus gecirdik, sizin de darisi basiniza.
İnşallah becerebilirim çok sağ olun bilgi için

Kızlar günaydın aranızda bebişinde laktoz alerjisi olan anneler vardı sanırım acaca belirtileri neydi yazabilirmisiniz

Kızlar kanguru alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Bebeğim erkek belli aydan önce kullanmak nasıl olur acaba ergonomik olanı hangisi? sanki @yesa1 ve @spedi gonzales mi kullanıyordu sanki
Merhaba, ergonomik olanlardan duydugum markalar Ergobaby, Boba, Neko ve Solomon Baby. Ben Boba 4g kullaniyorum, memnunum. 2 arkadasim Solomon baby kullaniyor, onlar da memnun olduklarini soylemislerdi.

Kızlar günaydın aranızda bebişinde laktoz alerjisi olan anneler vardı sanırım acaca belirtileri neydi yazabilirmisiniz
Mukuslu kaka, kaka da kirmizilik(kan), bebekte egzama tarzi dokuntulet, huzursuzluk, gecmeyen pisik . Sut slerjisi ve laktoz intoleransi karistiriyor genelde ama bu belirtilerdrn oldugunda ikisinden birinden supheleniliyor.

Mukuslu kaka, kaka da kirmizilik(kan), bebekte egzama tarzi dokuntulet, huzursuzluk, gecmeyen pisik . Sut slerjisi ve laktoz intoleransi karistiriyor genelde ama bu belirtilerdrn oldugunda ikisinden birinden supheleniliyor.
Ben aslında laktoz intoleransının belirtilerini merak ediyorumeama

Merhaba kızlar. Az önce misafirimiz vardı benim yanımda sütünü sağdı maşallah 5 dk da biberon doldu. Ben sağınca nerdeyse yarım saatte damla damla geliyor. Ben de herkezin benim gibi benim notmal sanıyordum. Bebeğimi emziriyorum acaba sütğm az mı yetmşyor mu?? Kakasını günde 4 5 kez yapıyor. Ama sağınca sütüm gelmiyor:KK43:(

Merhaba kızlar. Az önce misafirimiz vardı benim yanımda sütünü sağdı maşallah 5 dk da biberon doldu. Ben sağınca nerdeyse yarım saatte damla damla geliyor. Ben de herkezin benim gibi benim notmal sanıyordum. Bebeğimi emziriyorum acaba sütğm az mı yetmşyor mu?? Kakasını günde 4 5 kez yapıyor. Ama sağınca sütüm gelmiyor:KK43:(
Kakası doyduğunu göstermez canım çişli bez önemli her açtığında bezi dolu ise sütün yetiyordur canım

Kakası doyduğunu göstermez canım çişli bez önemli her açtığında bezi dolu ise sütün yetiyordur canım
Çişi çok takip etmedim ama 4 y kez kaka yapıyor. Birinci ay bir kilo aldı doktor yetiyor dedi ama sağıyorum süt yok anlamadım ben de:KK43:

Çişi çok takip etmedim ama 4 y kez kaka yapıyor. Birinci ay bir kilo aldı doktor yetiyor dedi ama sağıyorum süt yok anlamadım ben de:KK43:
Canım doymasa uyumaz diye düşünüyorum kilo alımı da gayet iyi görümcemin de sütü öyle idi beş dakika da bir biberon doluyordu ama kızı bir ayda 500 gram almıştı doktor kilo Alımı az olduğu icin mama takviyesi vermişti kontrole gittiğin zaman konus doktorun ile

Emdirdikten sonr sagıyorsan normal canım üzülme

Eşim nüfus müdürlüğüne gittiğin de doğum parası için başvuru da yapmıştı ama tam olarak nerede yaptığını bilmiyorum. Bana bir doğum parası bir emzirme parası yattı hesabıma. Başka bir başvuru falan yapmayacağız sanırım ?
canım sen kamudamısın

Ya kızlar siz de eşinize kızıyor musunuz? Bütün gece deliksiz uyuyor işi de rahat ama hiç her aksam uykusu var sanırsın o kalıyor uykusuz o kadar rahat ki sırtım agrıyor cocugu kucaga almaktan ama biraz oyalamıyor. Bi de kucaga alıstırdın diyor en son dedim cocuk kucaga almadan büyüten varsa göstersin ya da gelsin baksın diye oturdugu yerden konusmak ne kolay ya.
Erkekler çok bencil maalesef benim eşim bebeğe karşı çok ilgili bakıyor ama biz çok çatışıyoruz bebek öncesine kadar çok iyi anlaşan bi çifttik şimdi nerdeyse boşanıcaz birbirimize fazla müdahale ediyoruz bebek konusunda aramız soğudu bebek bakımından hiç anlamıyor ama çok bildiğini sanıyor gelde karışma birde gece çalışıyo sabah erkenden gelip 12 gibi uyanıyo gece 12 ye kadar evde hep 12 saat aynı odada tahammül edemiyorum sürekli kavga eder olduk

Kızlar bebeişinde konak sorunuyla uğraşan, sonrasında çözüm bulan var mı ne önerirsiniz? Gün aşırı yıkanıyoruz, her yıkanmadan önce yağlayıp tarakla temizliyorum ertesi gün yine konak var. Nasıl kurtulcaz bu konaklardan yavhuu..
Kaşında olmuştu her banyodan önce badem yağı sürüp yarım saat sonra yıkadım 1 haftada geçti

X