2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay evet ya arkadaslarla bizde onu diyoruz folik asit bebesi bunlar diye :))))
Eşim diyor ki hep senin yüzünden
Hamilelikte bu kadar iyi beslenmeseydin böyle uyanık olmazdı diyor :)
Tekrar ver emsin diyenleri hiç anlamadım zaten demekki onların bebekleri alıyor :)

Eşim diyor ki hep senin yüzünden
Hamilelikte bu kadar iyi beslenmeseydin böyle uyanık olmazdı diyor :)
Tekrar ver emsin diyenleri hiç anlamadım zaten demekki onların bebekleri alıyor :)
Dogdugundan beri bu memeyle sutle ugrasmaktan gercekten psikolojim bozulmus durumda zaten kisilik olarak sevdiklerime karsi asiri duskun cok cabuk uzulen moddan dusen enerjisi sonen bi insanim hepten yerle bir oluyorum dun aksam o memeyi almayip agladikca bende onla agladim :KK43: akil veren zaten cok! cok sukurki onlara kulak asmadim yoksa suan oglum anne sutuyle diil mamayla besleniyo olucakti gidebildgim yere kadar gidixem ins :KK43:

Ben mümkün olduğunca kokudan uzak tutuyorum neden yapay bir koku arıyorsun ki canim? Hatta şöyle soyleyim 2 güne bir duş aldırırım ama duru su kullanırım haftada 1 şampuanlarım. Bundan sonra şampuan hiç kullanmamayı düşünüyorum. Su yeteri kadar temizliyor zaten. Bende kendi kokusunu bastırmamak için elimden geleni yapıyorum. O doğal kokuları bütün kokulardan harika :KK200:
Yapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusu :KK19:

Kızlar bebekleriniz için kullandığınız bi koku var mı? Veya yaptığınız herhangi bişey? Gün aşırı yıkayıp yağlasak da terlediği an ekşimik oluveriyorlar :) az mı tuzladık naptık acaba :)

Ben tamamen kokusuz bir şampuan kullanıyorum, ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence, sen de ürün arayışı yerine terlemesine çözüm bulsan. Küçük bebekler fazla terlemez aslında, benimki hiç terlemiyor, kalın giydiriyor olabilir misin ya da ev mi çok sıcak ?

Bebe yağı ne kullanıyorsun? ben Ecowell kullanıyorum doğal kokuyor,memnunum.

Ben tamamen kokusuz bir şampuan kullanıyorum, ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence, sen de ürün arayışı yerine terlemesine çözüm bulsan. Küçük bebekler fazla terlemez aslında, benimki hiç terlemiyor, kalın giydiriyor olabilir misin ya da ev mi çok sıcak ?
Olabilir ev 26derece ama başından beri öyle.. dısarı çıkarken de giydiriyoruz haliyle acaba üşür mü, üşütür müyüz diye.. zaten mustelanın şampuanı da kokulu değil ama hani dalin gibi de değil kendine has bi kokusu yok.

Olabilir ev 26derece ama başından beri öyle.. dısarı çıkarken de giydiriyoruz haliyle acaba üşür mü, üşütür müyüz diye.. zaten mustelanın şampuanı da kokulu değil ama hani dalin gibi de değil kendine has bi kokusu yok.

26 çok fazla gerçekten, hiç önermiyorlar, en fazla 23-24. Hastanede Bioderma ABCderm set hediye ettiler güzel kokuyor ama ben kullanmıyorum şampuanı parfümlü olduğu için, güzel kokuyor bir bak istersen. Sebamed bebek ürünleri bana pek güven vermiyor. Yağ ne kullanıyorsun?

Canım benim ki de öyle
5 dakika emip bırakıyor
Ve 2 veya 2.5 saatte bir emziriyorum ben
Çok sıkıntı ediyorum bu durumu
Devam ederse doktora götüreceğim
AYnı durum bende var sırf bu yüzden emzik vermeyi bıraktm memede uyumaya alıstırdım ki karnına bişiler gitsin buda bana zor oldu tabi cok

Yapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusu :KK19:
mustela zaten bence kotu kokuyo esim bigun oglumu aldi bi kokusunu icine cekicektiki bian geri cekildi ne surdun bu cocuga diye :))

26 çok fazla gerçekten, hiç önermiyorlar, en fazla 23-24. Hastanede Bioderma ABCderm set hediye ettiler güzel kokuyor ama ben kullanmıyorum şampuanı parfümlü olduğu için, güzel kokuyor bir bak istersen. Sebamed bebek ürünleri bana pek güven vermiyor. Yağ ne kullanıyorsun?
Yağ da mustela, banyo ve bakım ürünlerim hep mustela marka aslında memnunum ama ter problemini çözemiyoruz sanırım ondan kaynaklanıyor biz lojmanda kalıyoruz istemesekte 26-27dereceleri buluyor ev kapıyoruz ara ara, açtığımız an yine aynı sıcaklık. Ev de bu kadar sıcağa alıştı dışarı cıkarken de kalın giydiriyoruz ki üşümesin bu sefer de terliyo, şaşırdım napıcağımı.

mustela zaten bence kotu kokuyo esim bigun oglumu aldi bi kokusunu icine cekicektiki bian geri cekildi ne surdun bu cocuga diye :))
Yaa öyle mi acaba?! Biz başından beri mustela kullandık işte kötü mü kokuyo acaba gerçekten de var mı önereceğiniz bi marka? Başka marka denemediğimiz için kıyaslayamıyorum suanda

Yaa öyle mi acaba?! Biz başından beri mustela kullandık işte kötü mü kokuyo acaba gerçekten de var mı önereceğiniz bi marka? Başka marka denemediğimiz için kıyaslayamıyorum suanda

vucut losyonunu suan kullanmiyorum ondan cok yogun koku aldik ama sampuan ve yuz kremini kullaniyorum bildigim baska iyi bi urun yok ne yazikki o yuzden koksada kokmasada mustelaya devam :)

AYnı durum bende var sırf bu yüzden emzik vermeyi bıraktm memede uyumaya alıstırdım ki karnına bişiler gitsin buda bana zor oldu tabi cok
Ben dogdugundan beri memede uyutuyorum ki sutum cogalsin diye ama uyumak icin bile almaz oldu gecici bi surectir insallah diye dua ediyorum :KK43:

Cnm yenidoğanlar pek terlemez diye biliyorum kalın mı giydiriyorsun ? Ne oluyor üzerinde evdeyken ?

Kızlar bugun oglum kakasini keci pisligi gibi 2 tane yaptı çok korktum fitil koydum allahdan gerisini çok kati olmayacak şekilde çıkardı dr u aradım 1 kereden bisey olmaz ayni sekilde deavam ederse mamasina saf zeytinyag damlatalım dedi eger hala çozum bulamazsak mamayı degistiririz dedi bide burasi antalya hava ısınıyo yavas yavas bebeğe su ikram et dedi içerse dedi basına bole bisey gelen var mı? su icirme durumuna ne diyosunuz biz bugun 2 aylıkolduk verilmelimi sizce su

X