2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ağlama krizleri herkes de var sanırım benim bebeğimde catlayacak nerdeyse aglamaktan hatta bazen acı ceker gibi agliyor zor sakinlestiriyorum. 1 buçuk aylik oldu ne kadar daha sürer bu durum sizce

Merhaba anneler bebeğim 38 günlük ve dudağını çenesini titretiyor . Biri öksürünce falan da irkiliyor. Çok koktum. Böyle bir durum yaşayan var mı???

Merhaba anneler bebeğim 38 günlük ve dudağını çenesini titretiyor . Biri öksürünce falan da irkiliyor. Çok koktum. Böyle bir durum yaşayan var mı???
Bugün doktordaydık. Bebeğim çenesini doktorun yanında titretti evde de yapıyordu zaten aklıma gelmişken Sordum, gayet normal bir durum dedi :)

İrkilmesi de gayet normal canım bn öyle korktugunu görünce kucagıma alıyorum kucagımdaysa da daha sarıp sarmalıyorum.

Annem sürekli buçocuk korktu titremesi de o yüzden diyor. Tedirgin oldum canım
Tatlim ona mora reflelsi diyorlar olmamasi sorun oluyor hatta bizim dr refleksleri yerinde mi die kontrol etti 10. Ayda tamamen kaybolicak dedi.Bu arada aglayan bebek cok saglikli bebek demekmis ....bizde burdan avunalim diyorum.....bununla

Bende yagliorum.tariorum hafifledi. Biz baska sampuan kullanamioruz ama sen.mustelanin konak sampuanini deneyebilirsin
Zaten mustela ürünleri kullanıyorum, yağlasam da tarasam da ertesi gün yine var:KK43: konak şampuanını deneyelim bir de.. sen hangi şampuanı kullanıyorsun?

Kızlar bebeişinde konak sorunuyla uğraşan, sonrasında çözüm bulan var mı ne önerirsiniz? Gün aşırı yıkanıyoruz, her yıkanmadan önce yağlayıp tarakla temizliyorum ertesi gün yine konak var. Nasıl kurtulcaz bu konaklardan yavhuu..
bizim kasinda oldu aspirini suda erit badem yagi yada zeytinyagiyla karistir sur ertesi gun yika dedi doktor oyle yapiyorum simdi

Ya kızlar siz de eşinize kızıyor musunuz? Bütün gece deliksiz uyuyor işi de rahat ama hiç her aksam uykusu var sanırsın o kalıyor uykusuz o kadar rahat ki sırtım agrıyor cocugu kucaga almaktan ama biraz oyalamıyor. Bi de kucaga alıstırdın diyor en son dedim cocuk kucaga almadan büyüten varsa göstersin ya da gelsin baksın diye oturdugu yerden konusmak ne kolay ya.

Ya kızlar siz de eşinize kızıyor musunuz? Bütün gece deliksiz uyuyor işi de rahat ama hiç her aksam uykusu var sanırsın o kalıyor uykusuz o kadar rahat ki sırtım agrıyor cocugu kucaga almaktan ama biraz oyalamıyor. Bi de kucaga alıstırdın diyor en son dedim cocuk kucaga almadan büyüten varsa göstersin ya da gelsin baksın diye oturdugu yerden konusmak ne kolay ya.

Bizimki oglunu cok seviyo ama 10 dk :)) kulagini tika al yavrunu gec kenara bosver boyle olmayan babalar nadir onlarda bize denk gelmemis :))

Bizde de benzben bi durum var cnm işi cok kolay deyil tmm ama eve gelince bilgisayarda işlerimvar halletmem gereken iş icin diyo. Dogru düzgün ilgilemmiyo bile gece zaten işe gidiyomus diye ayrı yatıyo. Yetmiyo hafta sonu icin arkadaslarıyla plan bile yapıyo ne kadar rahatlar valla ben iki aydır evdeyim uykusuz yorgun gıkım cıkmıyo ama cocuk bakomında da on numara akıl veriyolar

Çok şükür eşim çok destek bana bebek bakımında. Hamilelik sürecim de sıkıntılı geçtiği için bir an of demiyor bebek bakarken. Benden çok onun kucağında duruyor. İnşallah bıkmadan böyle devam eder :)

Benim esim cok yogun benim islerde ustune kaldi bugun benim.dosyalarim icin calisti aksam oldu yok facee bi girdim beypazarina gitmis geziyor......evde grip bir cocuk gazli bir bebe her yer is dusunun bende kizdim.aslinda bana cok yardimci bir eştir boyke bencillikleri olmaz.ama erkeklerin kodlarinda bencillik var.......en moderni bile boyle.....

Kızlar kanguru alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Bebeğim erkek belli aydan önce kullanmak nasıl olur acaba ergonomik olanı hangisi? sanki @yesa1 ve @spedi gonzales mi kullanıyordu sanki

Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
Merhaba canım pişiğe Bi çözüm bulsun mu bilmiyorum ama sana süper Bi fikrim var. Anne sütü bana söylediklerinde çok saçma buldum ama bebeğin hali fenaydı Bi de psikolojik baskı olunca Bi yemek kaşığı anne sütü verdim bebeğe sürdüler vsabah altını değiştirirken hiç bir kızarıklık kalmamıştı şok oldum. Bu kadar etkili Bi sonuç beklemiyordum açıkçası dene istersen

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Nasıl gidiyo uzun zamandır yoktum alıştınız mı bebeklere gece uyku düzeni oturtabildiniz mi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Nasıl gidiyo uzun zamandır yoktum alıştınız mı bebeklere gece uyku düzeni oturtabildiniz mi
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ben alıştım artık hatta öyle ki uyurken özlüyorum sen ne yaptın uyku düzenimiz hala tam oturmadı zaten çok bebekler daha o is biraz zaman alacak gibi

X