• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bebeişinde konak sorunuyla uğraşan, sonrasında çözüm bulan var mı ne önerirsiniz? Gün aşırı yıkanıyoruz, her yıkanmadan önce yağlayıp tarakla temizliyorum ertesi gün yine konak var. Nasıl kurtulcaz bu konaklardan yavhuu..
bizim kasinda oldu aspirini suda erit badem yagi yada zeytinyagiyla karistir sur ertesi gun yika dedi doktor oyle yapiyorum simdi

Ya kızlar siz de eşinize kızıyor musunuz? Bütün gece deliksiz uyuyor işi de rahat ama hiç her aksam uykusu var sanırsın o kalıyor uykusuz o kadar rahat ki sırtım agrıyor cocugu kucaga almaktan ama biraz oyalamıyor. Bi de kucaga alıstırdın diyor en son dedim cocuk kucaga almadan büyüten varsa göstersin ya da gelsin baksın diye oturdugu yerden konusmak ne kolay ya.

Ya kızlar siz de eşinize kızıyor musunuz? Bütün gece deliksiz uyuyor işi de rahat ama hiç her aksam uykusu var sanırsın o kalıyor uykusuz o kadar rahat ki sırtım agrıyor cocugu kucaga almaktan ama biraz oyalamıyor. Bi de kucaga alıstırdın diyor en son dedim cocuk kucaga almadan büyüten varsa göstersin ya da gelsin baksın diye oturdugu yerden konusmak ne kolay ya.

Bizimki oglunu cok seviyo ama 10 dk :)) kulagini tika al yavrunu gec kenara bosver boyle olmayan babalar nadir onlarda bize denk gelmemis :))

Bizde de benzben bi durum var cnm işi cok kolay deyil tmm ama eve gelince bilgisayarda işlerimvar halletmem gereken iş icin diyo. Dogru düzgün ilgilemmiyo bile gece zaten işe gidiyomus diye ayrı yatıyo. Yetmiyo hafta sonu icin arkadaslarıyla plan bile yapıyo ne kadar rahatlar valla ben iki aydır evdeyim uykusuz yorgun gıkım cıkmıyo ama cocuk bakomında da on numara akıl veriyolar

Çok şükür eşim çok destek bana bebek bakımında. Hamilelik sürecim de sıkıntılı geçtiği için bir an of demiyor bebek bakarken. Benden çok onun kucağında duruyor. İnşallah bıkmadan böyle devam eder :)

Benim esim cok yogun benim islerde ustune kaldi bugun benim.dosyalarim icin calisti aksam oldu yok facee bi girdim beypazarina gitmis geziyor......evde grip bir cocuk gazli bir bebe her yer is dusunun bende kizdim.aslinda bana cok yardimci bir eştir boyke bencillikleri olmaz.ama erkeklerin kodlarinda bencillik var.......en moderni bile boyle.....

Kızlar kanguru alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Bebeğim erkek belli aydan önce kullanmak nasıl olur acaba ergonomik olanı hangisi? sanki @yesa1 ve @spedi gonzales mi kullanıyordu sanki

Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
Merhaba canım pişiğe Bi çözüm bulsun mu bilmiyorum ama sana süper Bi fikrim var. Anne sütü bana söylediklerinde çok saçma buldum ama bebeğin hali fenaydı Bi de psikolojik baskı olunca Bi yemek kaşığı anne sütü verdim bebeğe sürdüler vsabah altını değiştirirken hiç bir kızarıklık kalmamıştı şok oldum. Bu kadar etkili Bi sonuç beklemiyordum açıkçası dene istersen

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Nasıl gidiyo uzun zamandır yoktum alıştınız mı bebeklere gece uyku düzeni oturtabildiniz mi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Nasıl gidiyo uzun zamandır yoktum alıştınız mı bebeklere gece uyku düzeni oturtabildiniz mi
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ben alıştım artık hatta öyle ki uyurken özlüyorum sen ne yaptın uyku düzenimiz hala tam oturmadı zaten çok bebekler daha o is biraz zaman alacak gibi

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ben alıştım artık hatta öyle ki uyurken özlüyorum sen ne yaptın uyku düzenimiz hala tam oturmadı zaten çok bebekler daha o is biraz zaman alacak gibi
Çok şükür canım ben de iyiyim ah ben bir gün oturtuyorum o düzeni çokta güZdl uyuyor ikinci gün eşim uyuyan çocuğu uyandırıyor hoooop en başa dönüyorum

Citcitlarla takilan minik bir yastikcik var, onu kullanmamiz gerekiyor ilk aylarda. Once o yastikcigi kangruya citcitlayip sonra da top seklini almasi icin bir daha citcitliyorum. Sonra bebegi tam onun uzerine bacaklari acik bir sekilde yerlestiriyorum. Daha sonra kangrunun kollarini kendime geciriyorum ve sirtimdan ense hizama denk gelen kayislarini bagliyorum. Yalniz once kangrunun kol kayislarinin cok dar ayarlanmadigina emin olun ki bebek cok sıkışmasın vucudunuza. Videolari var aynen dediginiz gibi. İlk zamanlar hep uyurken bagladim ben hatta ilk defa bugun uyanikti bagladigimda. Uyurken bagladiklarimda son zamanlar agladigi sıkıldığı oluyordu ama bugun uyanik oldugu halde hic sorun yasamadim, etrafi izleye izleye gezdik. Cok eglenceli bir yuruyus gecirdik, sizin de darisi basiniza.
İnşallah becerebilirim çok sağ olun bilgi için

Kızlar günaydın aranızda bebişinde laktoz alerjisi olan anneler vardı sanırım acaca belirtileri neydi yazabilirmisiniz

Kızlar kanguru alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Bebeğim erkek belli aydan önce kullanmak nasıl olur acaba ergonomik olanı hangisi? sanki @yesa1 ve @spedi gonzales mi kullanıyordu sanki
Merhaba, ergonomik olanlardan duydugum markalar Ergobaby, Boba, Neko ve Solomon Baby. Ben Boba 4g kullaniyorum, memnunum. 2 arkadasim Solomon baby kullaniyor, onlar da memnun olduklarini soylemislerdi.

Kızlar günaydın aranızda bebişinde laktoz alerjisi olan anneler vardı sanırım acaca belirtileri neydi yazabilirmisiniz
Mukuslu kaka, kaka da kirmizilik(kan), bebekte egzama tarzi dokuntulet, huzursuzluk, gecmeyen pisik . Sut slerjisi ve laktoz intoleransi karistiriyor genelde ama bu belirtilerdrn oldugunda ikisinden birinden supheleniliyor.

İlk denemelerinizde hep uyurken koymaya calisin. Sonra sonra alisip uyanikken de duracak insaallah. Denediginizde bana da yazarsaniz, merak ederim ben :KK54: kolay gelsin
İnş yarın deneyecegım bugün kimse yok yanımda kullanmazsam iade edip sling alacağım .

Back