- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Evet canımCnm yani herdefasinda 3er damlami veriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımCnm yani herdefasinda 3er damlami veriyorsun
canım bence normal olan bebeklerin ağlaması. Ağlamaması anormal hele de 7-8 saat .çünkü her ihtiyaçlarını ağlayarak anlatıyorlar iletişim kurma araçları ağlamak. demekki görümcenin çocuğu iletişim kurmuyor diye düşünüyorumGörümcemin kızı var çocuğa 7-8 saat mama vermiyorlar ağlamıyor diye o derece sakin bir bebek oda 3.5 aylık ama doğduğundan beri böyle ve hergün beni arayıp bu çocuk neden böyle ay bu sizi mahvedecek hiç düzeleceğini düşünmüyorum siz yandınız gibi seyler Söylüyorlar kayınvalidem ile Beraber sanki nispet yapıyorlar
Benim kanamam 25. Gun falan bitti ama hala akintim var 45. Gun bugunKızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
Bugun doktordan duydum 3500 gr altindaki bebekler kendiliginden uyanamiyormuscanım bence normal olan bebeklerin ağlaması. Ağlamaması anormal hele de 7-8 saat .çünkü her ihtiyaçlarını ağlayarak anlatıyorlar iletişim kurma araçları ağlamak. demekki görümcenin çocuğu iletişim kurmuyor diye düşünüyorum
Burcucum seninle günlerimiz ayni. Biraz iş yapsam yada yürüsem yine geliyor. Anlamadim gitti.Benim kanamam 25. Gun falan bitti ama hala akintim var 45. Gun bugun
Cok geçmiş olsun cnm ya. Sesin çıkmadı bugün. Bende sana yazicaktim. Inş. Tahlil iyi çıkar. Haberini bekliyorumKızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Benim bebeğim 2740 doğdu ama öyle bir sorun yaşamadık bence doktor bilimsel konuşmamışBugun doktordan duydum 3500 gr altindaki bebekler kendiliginden uyanamiyormus
Benim o terlemelerim bitti kanamam devam ediyor sezeryanda kısa sürer demişlerdi halbuki43.gün kanamam hala devam ediyor az da olsa ne zaman bitecek bekliyorum cok terliyorum hala sezeryan dogum yaptim onun etkisi galiba lohusalik da geç basliyor sanirim
Canım çok sağol yarın belli olacak sabah tan gidicez bebekle uğraşmaktan giremedim çok huysuz yavrumCok geçmiş olsun cnm ya. Sesin çıkmadı bugün. Bende sana yazicaktim. Inş. Tahlil iyi çıkar. Haberini bekliyorum
Canım ben gecen yazacaktım sana ama endişelendirmek istemedim belki de baska nedenden dolayıdır ama burun temizliğini aspiratörle yapıp mukozayı almak gribi tetikleyebiliyormus genelde dr lar aspiratörü gripken tavsiye ediyorlarmıs. Çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir ve gerek kalmaz canım benim çok geçmiş olsunKızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Çok sağol csnım benim KArdesimin 2.5 yasında oğlu var ona da annem bakıyor ondan geçti malesef o kadar dikkat ettim ama gene de bulaştı şimdi mecbur kullanıyorum aspiratör çünkü bebegiö nefes alamıyor bakalım yarın ne çıkacak kan alacakları icin öyle canım sıkkın ki anlatamamCanım ben gecen yazacaktım sana ama endişelendirmek istemedim belki de baska nedenden dolayıdır ama burun temizliğini aspiratörle yapıp mukozayı almak gribi tetikleyebiliyormus genelde dr lar aspiratörü gripken tavsiye ediyorlarmıs. Çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir ve gerek kalmaz canım benim çok geçmiş olsun
Benim ki de 2700 dogdu bende yaşamdım csnımBenim bebeğim 2740 doğdu ama öyle bir sorun yaşamadık bence doktor bilimsel konuşmamış
Çok geçmiş olsun canım inş güzel çıkar da hemen atlatır bebişin canım bnm çok zor tabi anlıyorum seni ama bir an önce geçer inşallahÇok sağol csnım benim KArdesimin 2.5 yasında oğlu var ona da annem bakıyor ondan geçti malesef o kadar dikkat ettim ama gene de bulaştı şimdi mecbur kullanıyorum aspiratör çünkü bebegiö nefes alamıyor bakalım yarın ne çıkacak kan alacakları icin öyle canım sıkkın ki anlatamam
İnsallah canım çok teşekkür ederinÇok geçmiş olsun canım inş güzel çıkar da hemen atlatır bebişin canım bnm çok zor tabi anlıyorum seni ama bir an önce geçer inşallah
cokkk geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda atlatir rabbim sAfi adila sifasini versin inşallah.Kızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Amin canım çok teşekkür ederimcokkk geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda atlatir rabbim sAfi adila sifasini versin inşallah.
rabbim korusun bebislerimizi