2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Benim de için için düşündüğüm bı konu kesin korunma olmalı fakat hormonlu birşey olmamalı süt kalitesi için doktorum rahim içi araç önerdi bana

Merhaba bizimde dün kırkımız çıktı. Bi konuda fikrinizi almak istiistiy kızımın cok gazı var biogara damla kullanıyoruz ama yinede ozellikle gece uyurken kıvrsnıyo surekli elim karnında karnını ovuyorum oyle uyuyor. Bu gaz giderici kiraz cekirdeklerinden alıyom dedim ama karar veremedim patıgını mi kemerini mi alsam diye aranozda kullanan fikri olan varmı acaba. Birde bez olarak hangisini oneriyorsunuz. Pirima alerji yaptı hagısle slepy denedik onlarda cpk geciriyo kıyafetlerine gecen her tarafına taşmış slepyde bitürlü beze karar veremedik

Canım bn bel için kemerinden aldım ebebekten memnun kaldım biraz yatıstırıyor en azından. Bu arada bizde biogoi kullandık ama etki etmedi dr Nurse Harvey’s surup verdi onunla rahatladı kızım. Bez olarak da prima premium care kullandım bnce en iyisi o prima da cok çeşit var sen hangisini kullandın yenidoğan mı ondan bnde memnun kalmamıstım ama premium care idrar göstergeli fln o cok güzel.

Bende prima premium care kullandım ama İdrar gostergesi varmı bilemedim kızarık kızarıkk yaptı. Gaz damlasını kullanıyorum biraz rahatladı ama yinede emdikten sonra ozellikle gece uyrken ıkınıyo uyanıyo surekli oyuzden yanımfa yatırıyorum surekli agrısı oldukva karnını ovuyorum biraz rahatlıyo uykuya dalıyo bie müddmüdsoson yine agrıyo oyuzden gaz giderici kemer mi alsam dedim. Kaliteli uyuyamıyo gazdan

Kızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Var canım var ben mesela
Ama biraz hafifledi bizimki canım
İdrar yollarında enfeksiyon varmış bide kum tedavi görüyoruz galiba ilaçlar ise yaradı
Sende istersen bir idrar tahlili yaptır

Kızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Çimgene besiginin modern hali hamak tavsiye ederim tahminen bebegin kolik ya da gaz sorunu var benim kizimda kolikti oglumda cok gazli koydugum yeri bulamadim evde gittim yenisini aldim yoksa kol dayanmiyor....tavsiye ederim

Cnm ben youtobeden " gaz sancısı çeken bebekler için ninni" var onu açıyorum. Biraz sakinleşiyo. Bidene derim
Bende program indirdim gece boyu calisiyor bu sayede biraz uyuyabiliyorum ucak moduna aliyorum hem anne karin sesi var hem sakinlestirici sesler ve muzikler

Bigia bizde hic bi ise yaramadi nurse harveys daha iyi geldi kiraz cekirdegi minderi aldim hic bir sey gaza kesin cozum degil 4 ay bekliycez ve gecicek benim oglumda cok gazli gece kalkio 10 kereden fazla aglayarak pirt yapio

Ya onunda delinme riski var. 40 ımız çıktı dün cok şükür. Onun icin bişeye karar vermemiz lazim. Tabi bebiş izin verirse
Csnım 40 muayenesine gittin mi benim doktorum bana 2 seneden önce hamile kalırsam buna izin veremeyeceğini söyledi sezeryan olduğum icin zaten bebekler le özel hayat pekde mümkün olmuyor onlar bizim yerimize Doğum kontrol yöntemi oluşturmuşlar zaten

Var canım var ben mesela
Ama biraz hafifledi bizimki canım
İdrar yollarında enfeksiyon varmış bide kum tedavi görüyoruz galiba ilaçlar ise yaradı
Sende istersen bir idrar tahlili yaptır
Ay csnım çok geçmiş olsun pazartesi günü götüreyim o zaman bende yavrum demek ki Zoru vardı

Çimgene besiginin modern hali hamak tavsiye ederim tahminen bebegin kolik ya da gaz sorunu var benim kizimda kolikti oglumda cok gazli koydugum yeri bulamadim evde gittim yenisini aldim yoksa kol dayanmiyor....tavsiye ederim
Csnım hamak aldım bende onu kullanıyorum ana kucağı almadım o yüzden ama yok ben anlamadım uykuya daldıktan Sonra bile sürekli ıkıjıuor sıkınıyor aslında gazda cıkarıyor ama acaba yeterli mi gelmiyor

Selam kızlar biz bugün ilk ay kontrolümüzü yaptık, kalça ultrasonunda sol kalça tip2 çıktı hafif çıkıklık varmış çok moralim bozuldu bilgisi olan var mı bu konuda?

Selam kızlar biz bugün ilk ay kontrolümüzü yaptık, kalça ultrasonunda sol kalça tip2 çıktı hafif çıkıklık varmış çok moralim bozuldu bilgisi olan var mı bu konuda?
Canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarı ile bacak arasına bir aparat konuluyor

Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı

onu yapiyoruz otri burun aspiratöru aldim bugun cekiyor icini bosaltiyor kucucuk burundan neler cikiyor inşallah iyi olur acilir burnuda uyuyabilir
Canım ben doğduğundan beri yapıyorum yavrum burnu tıkalı olduğu icin huzursuz dur senin bebis insallah bu gece rahat uyur duş aldırdılktan sonra da burun aspiratörünü kullan camım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…