canim ben ortalama iki saatte bir emziriyorum.yaklasik 20 dakika en fazla yarim saat emziriyorum.bazen 1 saat 45 dakika bazen 1bucuk saat araylada emzirebiliyorum.emzirirken 2 memeyide vermeyi calisiyorum.aradaki saat ayarlamasinida memeyi biraktiktan sonra hesaplamaya calisiyorum.Kızlar bebeginizi kać saatte bir kaç dakika emziriyorsunuz
3 saate bir canım zaten ben vermesen ortalığı birbirine katıyor ağlarkenCanım benim sütüm var çok şükür
Sen ne kadar süre ile besliyorsun peki
Canım ben önce den çok sık emziriyordum bebeğim rahatsizlandıcanim ben ortalama iki saatte bir emziriyorum.yaklasik 20 dakika en fazla yarim saat emziriyorum.bazen 1 saat 45 dakika bazen 1bucuk saat araylada emzirebiliyorum.emzirirken 2 memeyide vermeyi calisiyorum.aradaki saat ayarlamasinida memeyi biraktiktan sonra hesaplamaya calisiyorum.
Kaç CC veriyorsun canım3 saate bir canım zaten ben vermesen ortalığı birbirine katıyor ağlarken
90 veriyorum canım ama 56 günlük artıkKaç CC veriyorsun canım
Bazen de 6090 veriyorum canım ama 56 günlük artık
allah allah bizim bebek hemşiresi 15 er dakika ikisinide emecek demistiCanım ben önce den çok sık emziriyordum bebeğim rahatsizlandı
Sütüm maşaallah diyeyim çok fazla
Bebeğim 2.5 saatte bir 5-10 dakika arası emiyor az mı acaba?
Kendisi birakiyor memeyi
Ve bebeğim istediği olmazsa ortalığı yıkan birisi aç olsa çok ağlar
Doyuyor mu ki acaba
Ben tek bir meme veriyorum canım hemşire öyle demişti sıra ile ver diye
Canım serum fizyolojik yapsanallah allah bizim bebek hemşiresi 15 er dakika ikisinide emecek demisti
ben surekli emziriyorum ağladığı için ben vermesem evdekiler emzir diyor surekli agzi acik
emzikde aldiramadik öğürüyor ..
surekli emdiginden gazida belki cok uyudugu zaman 3 / 4 saat emmiyor ama burnu cok tıkalı iki gündür uykuda yok suan bile emiyor
Benim doktorum bebek ilk 5 dk da yüzde 80ini emer dedi. Gerisi anne ile bebeğin keyfine kalır dedi.Canım ben önce den çok sık emziriyordum bebeğim rahatsizlandı
Sütüm maşaallah diyeyim çok fazla
Bebeğim 2.5 saatte bir 5-10 dakika arası emiyor az mı acaba?
Kendisi birakiyor memeyi
Ve bebeğim istediği olmazsa ortalığı yıkan birisi aç olsa çok ağlar
Doyuyor mu ki acaba
Ben tek bir meme veriyorum canım hemşire öyle demişti sıra ile ver diye
Canım hemşire sütün kilo aldıran kısmı en son yerindedir birini bitirmeden digerinı emzirtme dediallah allah bizim bebek hemşiresi 15 er dakika ikisinide emecek demisti
ben surekli emziriyorum ağladığı için ben vermesem evdekiler emzir diyor surekli agzi acik
emzikde aldiramadik öğürüyor ..
surekli emdiginden gazida belki cok uyudugu zaman 3 / 4 saat emmiyor ama burnu cok tıkalı iki gündür uykuda yok suan bile emiyor
Ayy inşaallah öyledir canımBenim doktorum bebek ilk 5 dk da yüzde 80ini emer dedi. Gerisi anne ile bebeğin keyfine kalır dedi.
Canım bizim bu bebeyle hiç bir yönteme ihtiyacımız olmayacak gibiKızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Csnım benim de derdim o ama iğnelere falan da güvenmiyorum eşime soylucem o korunsun sanırım en garantisi oKızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Ayyy cnm sen cok yasa. Aynen öyle sabah aksam bir bebek hic uyumazmi? Anlamadim gitti. Akşam bebegin uyumasini beklerken eşimin horlamasıyla olan uykuda gitti bebişte :)Canım bizim bu bebeyle hiç bir yönteme ihtiyacımız olmayacak gibi
Ben varim canim. Artik kabız oldum afedersin. Wcden yarim kalka kalka. Emizigi agzindan atiyo ben yokken resmen bilerek yapiyo. Basliyo bagirmaya.Kızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Ya onunda delinme riski var. 40 ımız çıktı dün cok şükür. Onun icin bişeye karar vermemiz lazim. Tabi bebiş izin verirseCsnım benim de derdim o ama iğnelere falan da güvenmiyorum eşime soylucem o korunsun sanırım en garantisi o