2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı
Canım senin ki en azından ağlamıyor benim ki ne yapsam susmuyor Suan ayağımda sallıyorum 1.5 saat oldu bende kendimi çok kötü hissediyorum ama sağlıklı olsunlar insallah bu günler de geçecek

Merhaba bizimde dün kırkımız çıktı. Bi konuda fikrinizi almak istiistiy kızımın cok gazı var biogara damla kullanıyoruz ama yinede ozellikle gece uyurken kıvrsnıyo surekli elim karnında karnını ovuyorum oyle uyuyor. Bu gaz giderici kiraz cekirdeklerinden alıyom dedim ama karar veremedim patıgını mi kemerini mi alsam diye aranozda kullanan fikri olan varmı acaba. Birde bez olarak hangisini oneriyorsunuz. Pirima alerji yaptı hagısle slepy denedik onlarda cpk geciriyo kıyafetlerine gecen her tarafına taşmış slepyde bitürlü beze karar veremedik
Canım kırkınız hayırlı olsun :) bebeğimin de çok gazı var sürekli ıkınma tarzı boğazını temizler gibi sesler çıkarıyor.kaç kere hasta oldu sanırım diye doktora götürdüm gaz dediler reflü dediler yapacak bi şey yokmuş. ses çıkardıkça o kadar üzülüyorum ki acı çekiyor gibi. rezene içiyorum uykuya dalıyor ağlaması yok ama işte ses çıkarıyor. bez olarak ben de prima kullandım pişik yaptı şimdi huggies aldık iyi gibi bakalım.

Csnım 40 muayenesine gittin mi benim doktorum bana 2 seneden önce hamile kalırsam buna izin veremeyeceğini söyledi sezeryan olduğum icin zaten bebekler le özel hayat pekde mümkün olmuyor onlar bizim yerimize Doğum kontrol yöntemi oluşturmuşlar zaten
Gitmedim cnm. Benim ikinci bebisim. Artik düşünmüyoruz. Şu mübarek cum agecesi Allahim isteyenlere versin. Esimle kanka gibiyiz :) resmen

Canım senin ki en azından ağlamıyor benim ki ne yapsam susmuyor Suan ayağımda sallıyorum 1.5 saat oldu bende kendimi çok kötü hissediyorum ama sağlıklı olsunlar insallah bu günler de geçecek
Hiçbiröşey yiyemiyorum. Çaresiz kalıyorum gaz damlasında vermek istemiyorum sürekli çaresizce ağlıyorum

Canım kırkınız hayırlı olsun :) bebeğimin de çok gazı var sürekli ıkınma tarzı boğazını temizler gibi sesler çıkarıyor.kaç kere hasta oldu sanırım diye doktora götürdüm gaz dediler reflü dediler yapacak bi şey yokmuş. ses çıkardıkça o kadar üzülüyorum ki acı çekiyor gibi. rezene içiyorum uykuya dalıyor ağlaması yok ama işte ses çıkarıyor. bez olarak ben de prima kullandım pişik yaptı şimdi huggies aldık iyi gibi bakalım.
G gbasakoglu kızlae bn primadan memnun kaldım ama her altını değiştirdiğimde ilk dogdugundan beri kremledim ayrıca ıslak mendil değil pamuk ve su karbonatlı su ile sildim belki bunun da etkisi vardır.

Sagol cnm valla bizimkide oyle gece ıkına ıkına uyuyo kıyamam karnını ovuyorum tekrar uykuya dalıyo ancak kakasını yapınca rahatluyo ama emince tekrar gaz oluykoelim hep karnında uyuyorum agrısı olunca ovuyorum yatagında yatırmuyorum oyuzden gaz baslamadan once yatagında yatıyodu ne güzel kızımk O kıvrsndıkca ses cıkardıkca insanın canı yanıyp valla

Bebeğim öğlen 12 den beri uyumadı kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor ağlamıyor da kucakta pışpışlıyoruz saatlerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum. Pdikoljikmen hiç iyi değilim. Bebeği benim gibi olan var mı ne yapmalıyım şaşırdım kaldım uyusun diye emziriyorum sütüm de kalmadı stresten iyice azaldı
Merhaba, biz surekli oyleyiz ilk zaman gunduzleri besikte yatiyordu biraz simdik oda yok surekli kucagimda uyutuyorm sonrada gogusumun ustunde uyuyor gece gunduz. Elim kolum baglandi

Merhaba, biz surekli oyleyiz ilk zaman gunduzleri besikte yatiyordu biraz simdik oda yok surekli kucagimda uyutuyorm sonrada gogusumun ustunde uyuyor gece gunduz. Elim kolum baglandi
Sizin bebeğiniz ne kadarlık benimki 23 günlük son 15 gündür böyle. Ne zamana kadar devam edecek

G gbasakoglu kızlae bn primadan memnun kaldım ama her altını değiştirdiğimde ilk dogdugundan beri kremledim ayrıca ıslak mendil değil pamuk ve su karbonatlı su ile sildim belki bunun da etkisi vardır.
Canım ben de ılık su ve pamuk kullanıyorum başından beri.sebamed pişik önleyici de kullanıyordum.neden pişik oldu anlamadım :KK43:

Bir çaresini bulursan beni etiketle canım.ben de öyle yaparım.kıyamam minik kuzulara ya :KK43: rahat rahat uyuyamadılar bir türlü. Bi de şimdi bizim pamukçuğumuz var. her gün endişe edecek bir şey çıkıyor :KK43: Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza.

Canım ben de ılık su ve pamuk kullanıyorum başından beri.sebamed pişik önleyici de kullanıyordum.neden pişik oldu anlamadım :KK43:
Bende sebamed pişik kremi kullanıyodumk pişik oldu zeytinyağı filan denedim gecmedi. Sonra pişik kremini değiştirdim pişik hemen gecti şükür. Şimdi bepantol pişik onleyici merhem kullanıyorum. Şimdilik cok memnunum

Bir çaresini bulursan beni etiketle canım.ben de öyle yaparım.kıyamam minik kuzulara ya :KK43: rahat rahat uyuyamadılar bir türlü. Bi de şimdi bizim pamukçuğumuz var. her gün endişe edecek bir şey çıkıyor :KK43: Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza.
Amin canım cok geçmiş olsun aynen endişe ede ede büyütecegiz bebişleri valla

Sizin bebeğiniz ne kadarlık benimki 23 günlük son 15 gündür böyle. Ne zamana kadar devam edecek
Benim bebegim 59 gunluk ilk gunler besikte yatmadi ama yatagimizda emzirme yastifinin arasinda uyuyordu sonra oylede uyumamaya basladi geceleri esim besikte sallaiyordu 3 saat rahat uyuyordu kalan kismi yine ustumde. Son 1 haftadir surekli ustumde uyumaya basladi. Bebekten bebege degisir tabi durum atak donemlerinden bahsediyorlar benim bebegim cok atagi oldu sanirim:)

K kirazbebekk canim merhaba,sanirim sen sakaryada oturuyorsun yalnis hatirlamiyorsam ertan beyde dogumun gerceklesti.cocuk doktoru olarak kime gidiyorsun?memnunmusun?
Evet Ertan Beyde dogum yaptim.hastahanese mustafa boncu cocuk doktoru vardi yatarken o geldi sonrada ilk kontol ona gittik memnun kalmadik cok hizli bakiyordu ve bebek 350 gram vermisti dogumdan sonra hemen mama verin birkac gun dedi bize cok samimi gelmedi. Adapazarinda senay hanim varmis ama oda dogum izninde bizde suan medical parka izmite gidiyoruz

X