Kızlar aranızda 40 çıkıp regl olan varmı benim Bugun 55 günlük oldu hala olmadım doktora gittim bugun dikişlerimi kontrol ettirmeye kaynamış ama 4 ay agır işler ve spor yasak dedi sadece yürüyüş yapabilir misim birde prolaktin hormonu ma bakacak yarın tahlil vericem prolaktin hormonu yüksekliği de adet gecikmesi yaparmış
Ben 35 I fln tamamladigimda kanamam tam anlamıyla bitti. Yani minnosum 1 ay 3 gunluk olduğu zaman.
Benim minnosun gaz ve kaka sorunu bitmedi. Hala devam ediyor. Ama eskiye nazaran iyi gibi gibi. .
Gasso mini ve samp simplex kullandık malesef aci icinde sancılarla bogustu minnagim ama ne gaz ne kaka cikarabildi.
En son yine laktoz lu bi gaz damlası önerdi Dr. Uyku yapıyor 2 saatte bi uyanio. Ama nedense sonrada n etkisini yetirdi diğerleri gibi gaz sancısından kivranip durdurdu. Vermeyi bıraktım. ....
Kaka ve gaz sorununa popo uyarması ile çözüm bulduk. Kakasini ve gazını yaptığı zamanda ağlıyor. Yere bırakamıyorum. Bezini baglattirmiyor.
Deli oldum olacam.
Önceleri sessiz skin bi bebekken.
Suan ki durumlarına alışamadım gitti.
Uykudan uyandiramaazdim. Şimdi uykuya hasretiz.
Bez olayında ben zaten minnsum 5 10 gunlukken genital bölgesinde isilik tarzı belirtiler oldu birden. Dr a gösterdim gider dedi. Bekledim bekledim gitmekten ziyade yayilio du. Sonrada hametan surdum . Biraz ıyi oldu derken yine kötü oldu.hamazing kullandık ilk anda kabasini aldı ama sonr yine daha kötü oldu. En son mantar ve anti septik krem kullandık. Çok şükür geçti. Ama iki bacak arasında leke oluştu
kararma oldu yani... simdi anti septik kullanmaya devam ediorum ara ara..
Eğer isilik tarzı kabarcıklar gorduyem mantarla birlikte suruorum.
İlk önceleri molfix kullaniyorduk. Pişik olunca prima ya gectik. Suan iyi..
Ve suan 2 numara kullanıyoruz. Biraz büyük gelio gibi ama sıkı kapatınca bacaklarında izi çıkıyor ve altını açtığımda canı açıyor bagirio. Şimdilik 2 numaradayız.
Bebeğim doğdugunda 3.050 gram di.
Sonraki gün kilosu 2800 fln dusmüstü. Ki normaldi. Şişkinlik fln..
1 aylik kontrolünde 4800 çıkıyordu. Ama kıyafet fln dusuruldugunde 4500 hesapladilar. Boyu da . 1 ayda 4 cm uzamis 54cm olmustu.
Doğduğunda uyku aşığı idi. Uyumaktan emziremiyordum. Ağzını actirmio emmiodu. Ama eve gelince deli gibi memede kaliodu. Şimdi 5 dk fln kalıyor kalmıyor. Herkes 15 20 dk fln diyor ama ben kıskanıyorum onları. Benim minnos hiç uzun kalmıyor
o yüzden moralim bozuk.
Ayrıca gogsum dolunca tasio. Sönük olduğu zamanda sıkıyorum süt akio. Bebeğimi sönük meme ile de emziriom.
Meme dışında başka bise vermiyorum.
20sinde 2 aylık olduydu.
Emzik vermiyorum. Vermem lazım mı bilmiyorum ama aramiyor.
Sadece gaz yüzünden uyanıyor o kadar.
Çok uzun oldu ama epeydir girmiyorum. ..
Bu arqda basta yazamamisim ama Herkes e merhaba.