2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biricik olmaz odanın derecesi 24 den aşağı olmasın. Biz valla banyo yaptırıyoruz arkasına masaj mest oluyor haha. Biraz cibildak bırakıyoruz en sevdiği şey. Giydirirken huysuzlanıyor

Arkadaşlar tükenmişlik sınırındayım benim az da olsa sütüm var ama bebek emmiyor beni mamada yemiyor sürekli uyku halinde doktora gidiyoruz kg düşük diyor emzir diyor ama emmiyor ben napıcam ya siz mamayı günde kaç cc veriyorsunız anne sütü almayan bebeklerde

Canım bebeğin ne kadarlık?

Valla kalın gelmedi bana sızma olmadı hıc gece takıyorum sabaha kadar durdugu oldu sızma yok ama sleepy den illallah ettim 2 bezden bırı taşırıyo resmen

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizin yasi uzun olsun. Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .
38 haftalık hamileyim bebeğinin kilosu ultrasonda 3700 gr çıktı gecen hafta. Normal doğum düşünüyorum bu 2. Doğumum olacak . Dr 4 kg mi bulur zor olur vs dedi. Aranız da 3900 - 4000 üzerind e normal doğum yapan var mı ?
Ilk doğumunda 3250 gr dogmustu

canım benim iyiyiz hamdolsun bebegimde bende , cumartesi günü kuran okuttuk cok kalabalik ve yorucu idi uykusuzluk bas ağrısı yapti ama biran önce cikti aradan ...
benim bebegimde 5 santim uzamis birayda büyüyorlar hamdolsun canlari sağ olsun inşallah

allah'ım kucagina almayı nasıp etsin inşallah sağlıkla

Canım o neden olurmus doktor söyledi hani mama yada meme emerken genizlerine kaçırıyorlar ya mama artığı da orda birikip nefes Almalarını engelliyor ben burnu tıkalı olduğu her zaman yapıyorum
Canım sen bu serum fizyolojik i tam olarak nasıl uyguluyorsun? Bir tanesinin içindeki serum fizyolojik i 2 ye bölüp 2 burun deliğine mi sıkıyorsun?sıktıktan sonra hemen kaldırıyor musun bebeğini?

Canım sen bu serum fizyolojik i tam olarak nasıl uyguluyorsun? Bir tanesinin içindeki serum fizyolojik i 2 ye bölüp 2 burun deliğine mi sıkıyorsun?sıktıktan sonra hemen kaldırıyor musun bebeğini?
Canım bir tüpü iki deligine sıkıyorum sonra aspiratör ile cekiyorUm ne var ne Yok cıkıyor bebegim rahatlıyor

Canım bnde korna tipi burun aspiratör ü var ebebkten almıstım hiç yapmadım ya çekiniyorum yapmak konusunda. Ama nette de okudum otri bebeden genelde herkes memnun kalmıs
Vallahi canım Doğduğundan beri kullanıyorum ben çünkü burnu tıkalı ise çok huysuz oluyor nefes alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…