• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bende de halsizlik var, butün gün cok kosmuş gibi yorgun hissediyorum. bitki cayi icmiyorum korkuyorum caylardan. ama cok icilmedigi surece sorun olmaz diyor doktorlar. bulantım ise fena halde var :KK43:

Doktorum ıhlamurdan başka bitki çayı içme dedi. Yeşil çay falan kesinlikle önerilmiyor. Ayrıca ananas ve bakla da yememeliymişiz düşüğe sebep oluyormuş. Doktor birkaç hastasında ve hamileyken kendisinde gözlemlemiş.

Kızlar bende de bulantı bas ağrısı ve bogaz ağrısı var. Bogaz agrısı için ıhlamuru ballı limonlu içiyorum olumsuz etkisi olmaz dimi? Bi de asırı halsizlik belki de hastalıktan mı bilemiyorum. Benim gibi halsizlik çeken var mı

Halsizlik çok normal bende dün akşam hasta gibiydim ateşim vardı sanki ayağımı kaldıramadım. Bal ve limonun sakıncası olmaz:)

bende de halsizlik var, butün gün cok kosmuş gibi yorgun hissediyorum. bitki cayi icmiyorum korkuyorum caylardan. ama cok icilmedigi surece sorun olmaz diyor doktorlar. bulantım ise fena halde var :KK43:
Yemek yiyemiyorum sürekli peynir domates galeta. Aşırı halsizim yerinden kalkamıyorum yemek yapmak bile cok zor geliyor özellikle bugün bu kadar da ağır mı seninki de? Ya da bnde mi sorun var diye düşünüyorum. Bi de su içemiyorum hala :( çok az ıhlamur içtim bogazım için. Eşim de aşırı baskı yapıyor yemek yemem için hiç anlamıyor halimi

Halsizlik çok normal bende dün akşam hasta gibiydim ateşim vardı sanki ayağımı kaldıramadım. Bal ve limonun sakıncası olmaz:)
Canım aynı dün tv karsısında bayılmısım sanki ateşim çıkmıs gibi hiç bilmiyorum çok tecrübesizim. Ama buradı cok iyi oluyor birbirimize yardımcı oluyoruz

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Şu an 8+2 hamileyim. Arada hafif kahverengi lekelenmeler oluyodu doktorum olur normal dedi ama dün gece çok korktum çok koyu kahve ve bayağı yoğun olmuş bu seferki fazlaydı. Kasık ağrım da var. Ve aşırı mide bulantım bugün birden kesildi. Acile gitmeli miyim yoksa normal bir durum mu

Evet çoğu hamile bayanda oluyor kahverengi lekelenme ama kesilmesi için ve önlem olarak progestan vermeliydi. Progestan kullanmıyorsan gidip hemen önlemini almanı öneririm

Canım aynı dün tv karsısında bayılmısım sanki ateşim çıkmıs gibi hiç bilmiyorum çok tecrübesizim. Ama buradı cok iyi oluyor birbirimize yardımcı oluyoruz

Bende tecrübesizim aslında ilk hamileliğim ama o kadar araştırıp okuyorum ki. Şimdiden 3 farklı doktora gittim az buçuk nelerde telaş yapıp yapmamam gerektiğini öğrendim :)

Kızlar nasılsınız? Biz bebişi gördük kalp atışını duyduk bundan sonra doktora ne sıklıkla gitmem gerek ve ne için gitmem gerek? Bide bende sanki hiçbi belirti yok gibi. Tabi kötü şeyler olsun istemiyorum ama ne bi mide bulantısı ne başka bi şey var. Bazen sadece kasık ağrısı oluyo o kadar o da hemen geçiyor. Sizlerde durumlar nasıl?

Kızlar nasılsınız? Biz bebişi gördük kalp atışını duyduk bundan sonra doktora ne sıklıkla gitmem gerek ve ne için gitmem gerek? Bide bende sanki hiçbi belirti yok gibi. Tabi kötü şeyler olsun istemiyorum ama ne bi mide bulantısı ne başka bi şey var. Bazen sadece kasık ağrısı oluyo o kadar o da hemen geçiyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Ne güzel mide bulantısı olmayan şanslı annelerden birisin. Bence endişe etme mutlu ol❤ biz kalp atışlarını duyduktan sonra doktor artık kontrollerin ayda bir olacak dedi. Bir ay sonra gideceğim. Rutin kontrol olur herhalde. Zaten sonra da cinsiyet için gideriz inşallah:)

Bundan sonra tutamayacağım galiba. Dayanamıyorum çünkü.

Bize farz değil canım hamilelikte daha sonra borcunu tutarsın. Bebeğimize bir şey olursa onun vicdan azabını yine biz çekeriz sonra. Allah ömür sağlık verirse doğumdan sonra tutarız inşallah

Bize farz değil canım hamilelikte daha sonra borcunu tutarsın. Bebeğimize bir şey olursa onun vicdan azabını yine biz çekeriz sonra. Allah ömür sağlık verirse doğumdan sonra tutarız inşallah
İnşallah rabbim sağlık versinde. Doğumdan sonra 30 günde bayağı zor olacak. Allah sabır versin.

Ne güzel mide bulantısı olmayan şanslı annelerden birisin. Bence endişe etme mutlu ol❤ biz kalp atışlarını duyduktan sonra doktor artık kontrollerin ayda bir olacak dedi. Bir ay sonra gideceğim. Rutin kontrol olur herhalde. Zaten sonra da cinsiyet için gideriz inşallah:)
Aynen bu konuda şanslıyım galiba :) bana sonra ne zaman geleceğim hakkında bir şey söylemedi ama bende öyle yapıyım o zaman :)

Ben ilk 2 gün önce kalp atışını duydum ancak doktor 2 hafta sonra tekrar gel bu dönemlerde sebepsiz yere bebeklerin kalbi durabiliyor ondan sonra ayda bire düşüreceğiz dedi.

Evet çoğu hamile bayanda oluyor kahverengi lekelenme ama kesilmesi için ve önlem olarak progestan vermeliydi. Progestan kullanmıyorsan gidip hemen önlemini almanı öneririm
Evet dediğiniz gibi az önce hastaneye gittim başka bir doktor muayene etti ve progestan verdi önlem için. Artarsa rapor al işe gitme dedi. Bundan sonra bu doktora devam edeceğim daha ilgiliydi. Bir hayır varmış demekki

Evet dediğiniz gibi az önce hastaneye gittim başka bir doktor muayene etti ve progestan verdi önlem için. Artarsa rapor al işe gitme dedi. Bundan sonra bu doktora devam edeceğim daha ilgiliydi. Bir hayır varmış demekki
Ayrıca beklenen doğum tarihimiz aynıymış :)

m
mide bulantın yoksa şanslısın canım, benim doktorum ayda bir veriyor randevuyu. internette banu ciftciyi takip ediyorum, o da randevularin özel bir durum olmadigi surece ayda bir olduğunu soyledi

Back