- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
canim herseyin fazlasi zarar fazla yemene gerek yok bide icine kimyon atarsan daha rahat edersin bideCanlar bu arada bulgur süt yapar diye diye cok yedim ve bana gaz yapanda oymuş. Mahvetti beni. Resmen çakmak caksan ucucam. Offf ne yiyecegimo şaştım
İkisini emiyo ama süt azCanım gazdan falan olmasın ağlaması 2 memeyi de emiyosa o yetiyodur. Ağlaması illa açlıktan olmaz . Biz illa açlıktan diye düşünürüz hep. Benimki göğsümde emdikten sonra ağlamaya başlamıştı durmuyodu. Yatağına yatırdım uyudu. Yatmak istiyormuş meğerse
Çok sağol canım benim. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğimi beslenemiyorum ona yetemiyorum düşüncesi hep zihnimde atmaya çalışıyorum ama başaramıyorumsuan emziriyorum ama kesinlikle ac oldugu icin değil bebekler memeyi sevio orda durmayi uyumayi sevio daha önce de konuşmuştuk ben ne gözyaşı döktüm taki doktorda kilosunu net ogrenene kadar oyle dusunme ne desem sana bos suan biliorum o psikolojiyi ama elinden geldigi kadar bu konuya odaklanma
Canim cevabin icin cok rsk ederim. Kimyonu deniyecegimcanim herseyin fazlasi zarar fazla yemene gerek yok bide icine kimyon atarsan daha rahat edersin bide
Cnm o sorun bendede var. Dakkalarca emiyo. Yataga yatieinca basliyor aglamaya. Ama kucakta çıt yokİkisini emiyo ama süt azyatağa koyuyorum yatmıyo kucağımda yatmak istiyo
Al benden de o kadar yorgunluktan süt azalıyor sanki eve yemeği bile yapamıyorum ne bulduysam yiyoruzBu arada evde zerre is yapamıyorum bir tencere yemek yapacak zamanım yok. Gün boyu uyumuyor uyumadigi her dakika ağlıyor pusete koyuyorum besige koyuyorum nafile. Uyutmak için mecbur sallamaya başladık bu sefer de sallamayı bırakınca gaz sancilarindan derin uykuya geçemiyor uyurken de sallamaya devam edıyorum. Kalkıp bir bardak su icemezken ağzıma bir lokma atamazken nasıl besleneyim de sütüm olsun. Yorgunluk uykusuzluktan da gitgide azalıyor sütüm. Yani iyi ki yedirebilecegim mama var da bebeğim aç kalmıyor.
Canım beni 26.günde aradılar kötü gelmişti sonucumuz ama ilk topuk kanında olabiliyormus ikinciyi verdik temiz cıktı içini ferah tut bişey olmayacak İnşAllahCanlarım topuk kanı sonucu alındıktan kaç gün sonra çıkıyodu? Biz 12 ocakta dogduk 15inde taburcu olurken aldılar. Iyi çıkarsa aramıyorlar biliyorum ama aksi durumda nezaman ariyolar. Korkuyorum heran ararlar diye. Beni aydınlatırsaniz cok dua ederim
Canım bebek için endişeleniyoruz hayatımız birden değişiyor normal duygular bunlar ama sunu unutma en beceriksiz en bencil en kötü kişiler bile annelik yapabiliyorsa sen herkesten daha iyi annelik yapacaksın sadece bşraz daha zaman lazım bizim anneliğe bebeğin dünyaya alısana kadarhepimizin durumu aynı galiba canım
Ben artık çıldırmak üzereyim bugün artık bağıra bağıra ağladım
Gerçekten dayanamıyorum
Bir bebek saatlerce nasıl aglayabilir
mememin biri iltihaplı diğeri ile yetinmeye çalışıyor
Ben tükendim kızlar artık
Ben anne olacak biri değil mişim gerçekten yapamıyorum
Çok sağol canım benim. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğimi beslenemiyorum ona yetemiyorum düşüncesi hep zihnimde atmaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Cok geçmiş olsun canim. Cevabin için cok tsk ederim Allah razi olsunCanım beni 26.günde aradılar kötü gelmişti sonucumuz ama ilk topuk kanında olabiliyormus ikinciyi verdik temiz cıktı içini ferah tut bişey olmayacak İnşAllah
Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyorzaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
15 ocak dogum dun aradilar yuksek cikmis tekrar verdik .kizimda da olmustu ....bekliyoruz yeni sonucuCanlarım topuk kanı sonucu alındıktan kaç gün sonra çıkıyodu? Biz 12 ocakta dogduk 15inde taburcu olurken aldılar. Iyi çıkarsa aramıyorlar biliyorum ama aksi durumda nezaman ariyolar. Korkuyorum heran ararlar diye. Beni aydınlatırsaniz cok dua ederim
Ins. Hayirli haberler alırsın canim benim. Inş temiz çıkar. Olabilyomuş öyle 1.yüksek çıkıp 2.temiz cıkabiliyormuş15 ocak dogum dun aradilar yuksek cikmis tekrar verdik .kizimda da olmustu ....bekliyoruz yeni sonucu
Çözüm olarak ne yaptın pekiCnm o sorun bendede var. Dakkalarca emiyo. Yataga yatieinca basliyor aglamaya. Ama kucakta çıt yok
İnşallah canım inşallah perşembe günü kontrole gidcez bakalım nasılmış boyu kilosuinan cok iyi anlıyorum seni surekli emzir yediklerine dikkat et articak bak sütün doktora gittinizmi hic kilosu nasil
1 ay kontrolunde kilo artisina gore doyup doymadigi anlasilir, doktor da zaten ona gore nasil hareket etmeniz gerektigini soyler. Sutun oldugunun kaniti memelerin illa dolu dolu olmasi degildir. Bebek memeyi ne kadar bosaltiyorsa o kadar da fazla sut uretimi olur, ama sık emdigi icin meme hep yumusak olabilir. Destek ve motisvasyon icin ben instagramda birkac hesap takip ediyorum. Siz de bakin derim. Emzirmedestektimi ve emzirenanne hesaplari benim takip ettiklerim, belki baskalari da vardir. Bebegi aglamasini sebebi acliktan olmaya da bilir. Bizimki gaz icin de cok agliyor mesela. Ozellikle aksam vakitleri artiyor aglamasi. Onun icin de doktor bir masaj gosterdi. Onu uygulamaya basladim bakalim insaallah faydasini goruruz.Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyorsonra açlıktan uyumuyor