2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar hepimiz kv çekiyoruz ama benimki kendini aştı maşallah 5 gün hastanedeydim arayıp geçmiş olsun demedi hep annem ilgilendi benimle annemlere gidip kalacaktım laf eder diye gittim onda kaldım kalmaz olaydım iki gün kaldım ne yemek ne bir şey surat dört karış her şeye laf kalktım geldim eve gelip nasılsın diye sormadı bile dikişler ödem oldu halen uğraşıyorum Dr nesterle kesip sıkıyor deri altındaki ödemi onun bastırması her şeyden zor o acıyla çocuklarla uğrasmak haberi vardı aramadı bile
sonra kalkti tatile gitti zaten orda da arkamdan bir sürü laf etmiş iş yapmadı hep yattı gitti tembellik ten sezaryn oldu bir de gelmiş evime kurulmuş ona bakmami bekliyor falan filan ne bulduysa demiş diğer gelinlerine karşı öyle değil bir hastalık bir iş olsa ilk ben koşarim ameliyat oldu 10 gün ben baktım kızı bile gelmedi demek ki ne yaparsan boş kayınbabam çok iyi sağ olsun aradı gel bizde kal dedi ama hiç gitmek istemiyorum o kadın yüzünden bir kaç gün annemde kalıp öyle gelirim dedim ayıp mı oldu bilemedim ama artık çok sıkıldım Allah bildiği gibi yapsın çok canım sıkıldı bu lohusalikta insan torununu sevmez mi ya

İkisini emiyo ama süt az yatağa koyuyorum yatmıyo kucağımda yatmak istiyo

Çok sağol canım benim. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğimi beslenemiyorum ona yetemiyorum düşüncesi hep zihnimde atmaya çalışıyorum ama başaramıyorum

Canlarım topuk kanı sonucu alındıktan kaç gün sonra çıkıyodu? Biz 12 ocakta dogduk 15inde taburcu olurken aldılar. Iyi çıkarsa aramıyorlar biliyorum ama aksi durumda nezaman ariyolar. Korkuyorum heran ararlar diye. Beni aydınlatırsaniz cok dua ederim

Al benden de o kadar yorgunluktan süt azalıyor sanki eve yemeği bile yapamıyorum ne bulduysam yiyoruz

Canım beni 26.günde aradılar kötü gelmişti sonucumuz ama ilk topuk kanında olabiliyormus ikinciyi verdik temiz cıktı içini ferah tut bişey olmayacak İnşAllah

Canım bebek için endişeleniyoruz hayatımız birden değişiyor normal duygular bunlar ama sunu unutma en beceriksiz en bencil en kötü kişiler bile annelik yapabiliyorsa sen herkesten daha iyi annelik yapacaksın sadece bşraz daha zaman lazım bizim anneliğe bebeğin dünyaya alısana kadar

Çok sağol canım benim. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğimi beslenemiyorum ona yetemiyorum düşüncesi hep zihnimde atmaya çalışıyorum ama başaramıyorum

inan cok iyi anlıyorum seni surekli emzir yediklerine dikkat et articak bak sütün doktora gittinizmi hic kilosu nasil

Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki

Bence kendini boşuna strese sokuyorsun, 80 cc baya fazla, benim bebeğim 28 günlük 40 cc den fazla sağamadım şimdiye kadar benimki de sürekli emmek istiyor. Ama bebeklerimiz sadece aç olduğu için değil rahatlamak için de memede durmak istiyor. Ben bazen sık emzirdiğimde bakıyorum süt gelmediyse yine de emziriyorum, çünkü en güçlü bebek süt çıkartıyor sağma makinesi bir yere kadar. 5 dk emdikten sonra yine süt gelmeye başlıyor zaten. Sen süt gelse de gelmese de sık emzirmeye devam et ve rahat ol canım.

Son düzenleme:
Kızlar bebekleriniz hiç sümüklü kaka yaptı mı? Biz daha önce konuştuğumuzda doktor normal kaka sümüklü olmaz demişti, az önce ilk kez oldu. Doktora sordum, takip et tekrar olursa getir dedi, enfeksiyon olabilirmiş. Merak ettim sizde olan oldu mu hiç, naptınız ?

15 ocak dogum dun aradilar yuksek cikmis tekrar verdik .kizimda da olmustu ....bekliyoruz yeni sonucu

Kızlar bebekler 2yasına kadar belirli haftalarda bazı ataklar yaşarlar. 3.5.8.12.17.26.36.44.53.61.72. Haftalarda. Ve her haftadan cıkışta yeni birşey öğrenerek çıkarlar. Beyinleri çok hızlı geliştiği için ve bu döneme adepte olmakta zorlandıkları içinde o haftalarda huysuzlaşabilirler. Daha cok ağlarlar, daha cok memede kalmak isterler vs. Belki bazılarınız o dönemi yaşıyodur.

Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
1 ay kontrolunde kilo artisina gore doyup doymadigi anlasilir, doktor da zaten ona gore nasil hareket etmeniz gerektigini soyler. Sutun oldugunun kaniti memelerin illa dolu dolu olmasi degildir. Bebek memeyi ne kadar bosaltiyorsa o kadar da fazla sut uretimi olur, ama sık emdigi icin meme hep yumusak olabilir. Destek ve motisvasyon icin ben instagramda birkac hesap takip ediyorum. Siz de bakin derim. Emzirmedestektimi ve emzirenanne hesaplari benim takip ettiklerim, belki baskalari da vardir. Bebegi aglamasini sebebi acliktan olmaya da bilir. Bizimki gaz icin de cok agliyor mesela. Ozellikle aksam vakitleri artiyor aglamasi. Onun icin de doktor bir masaj gosterdi. Onu uygulamaya basladim bakalim insaallah faydasini goruruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…