- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Canım sık emzirmek iyi değil ama benim bebek susmuyor bende veriyorumKızlar bebekleriniz kusuyor mu benimki her hıçkırmaya başladığında kusuyor Dr çok emziriyorsun 3 saate bir emzir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sık emzirmek iyi değil ama benim bebek susmuyor bende veriyorumKızlar bebekleriniz kusuyor mu benimki her hıçkırmaya başladığında kusuyor Dr çok emziriyorsun 3 saate bir emzir dedi
Canım benim bebeğin dışkısı hep suluBen verdim ishal oldu dışkısı sulu ve çok kötü koktu rezenedendir diye vermedim kaç gündür ama halen aynı normal herhalde
Boşalttım cnm üşüme gecsin didiy ysttım uyudum elektrikli sobsyısda actım ama hala kendime gelemedim her yerim ağrıyor sıtma danGöğsünü boşalt canım süt dolmuş
Mantığı Anlamadım cnm sezaryan dikişi karında ağda alt tarafta anlamadım :SKızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yeri jilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde
Amin canim benim hepimizinSaolasın canım Allah evlatlarımızı bağışlasın :)
Canım bana iki kez olduBoşalttım cnm üşüme gecsin didiy ysttım uyudum elektrikli sobsyısda actım ama hala kendime gelemedim her yerim ağrıyor sıtma dan
Vallahi bende bilemedim canım üşütmemeye de çalışıyorum amaGenelde üşütünce yeşil olur canım
Normal olursa sen guzeli tabiki canim.Kesinlikle o ani gormelisin.Allahim saglikla kurtarsin insCanım benim ne güzel yazmissn.tesekkur ederim.aslinda keşke hiç korkmadan normal dogumu bekleyebilsem keşke ama nerde...Ben bu günlerde kendimi normal doğuma odaklamaya çalışıyorum ama yapamazsan dediğin gibi genel olmasın bari öyle goreyim yavrumu
Canım gazdan falan olmasın ağlaması 2 memeyi de emiyosa o yetiyodur. Ağlaması illa açlıktan olmaz . Biz illa açlıktan diye düşünürüz hep. Benimki göğsümde emdikten sonra ağlamaya başlamıştı durmuyodu. Yatağına yatırdım uyudu. Yatmak istiyormuş meğerseBi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
Aynen cnm bende oyleyım suan yanlız oldugum için hemh Bebbek hem de dinlenme zor oluyor eşime izin konusundq sıkınsı yapıyolar gelemiyo aksi gibi annemde burda degil şuanCanım bana iki kez oldu
Ölüyorum zannettim
Yat dinlen canım
Ay ben lazere gidiyordum hamile kalınca bırakmıştım devam Edicem şimdi en rahatı lazerKızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yeri jilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde
Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun kiCanim doktorumuz la konustum bu sut meselesini sut mama gibi degildir su kadar ml de doyar gibi bi durum yok kimi bebek 45 dk emer doymaz kimi bebek 5 dk emer doyar önemli olan sütun proteini vb degerleridir dedi bende cok skinti ediyodum sütü ama doktor cok icimi rahatlatti kilosunu takip et belkide acliktan aglamiyodur
Canım kilo alımı nasıl Peki hiç bir doktor ile bu konuyu görüştün müEmmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
Sizi cok iyi anlıyorum benim oğlan da cok gazlı sürekli kivraniyor ağlıyor mecbur emziriyorum gün boyu memede kalıyor doğal olarak aciktigi zaman meme de süt müt kalmamış oluyor. Arada mama takviyesi yapıyorum. Çoğu kişi zehir gözüyle bakıyor manaya ama anne sütunden sonra bebeğe faydalı olan tek şey mama. Ek gıdaya geçene kaadar sağlıklı bildiğimiz hersey bebeğe zarar. Ya anne sütü ya mama başka çaremiz yok.Ay bebeğim gün boyu emdi süt birikmedi hiç olanı bitirdi mama vermek istemiyorum ama çocuk uyumuyo kıvrandığını görünce içim acıyo
hepimizin durumu aynı galiba canımBu arada evde zerre is yapamıyorum bir tencere yemek yapacak zamanım yok. Gün boyu uyumuyor uyumadigi her dakika ağlıyor pusete koyuyorum besige koyuyorum nafile. Uyutmak için mecbur sallamaya başladık bu sefer de sallamayı bırakınca gaz sancilarindan derin uykuya geçemiyor uyurken de sallamaya devam edıyorum. Kalkıp bir bardak su icemezken ağzıma bir lokma atamazken nasıl besleneyim de sütüm olsun. Yorgunluk uykusuzluktan da gitgide azalıyor sütüm. Yani iyi ki yedirebilecegim mama var da bebeğim aç kalmıyor.
Aynen memede duruyor sadece emme refleksi yüzünden içiyor dedi ama inanasim gelmedi aç bu bebek ya yarım saatte acıkıyorCanım sık emzirmek iyi değil ama benim bebek susmuyor bende veriyorum
Zorlanır dedi dikişler taze dahaMantığı Anlamadım cnm sezaryan dikişi karında ağda alt tarafta anlamadım :S
Diğer memeye ne oldu ki iltihap kaptı mastıt mi olsun Allah korusun canım bol bol salavat çek kalbini ferah tut güzel düşün geçecek bu günler çok rahatlarsın inşallah hepimiz öyleyiz yalnızız ama çok güçlü anneleriz çok şükür sağ salim aldık kucağımıza bundan sonrası kolay gün geçtikçe büyüyorlar zaten Allah yardımcımız olsunhepimizin durumu aynı galiba canım
Ben artık çıldırmak üzereyim bugün artık bağıra bağıra ağladım
Gerçekten dayanamıyorum
Bir bebek saatlerce nasıl aglayabilir
mememin biri iltihaplı diğeri ile yetinmeye çalışıyor
Ben tükendim kızlar artık
Ben anne olacak biri değil mişim gerçekten yapamıyorum
Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyor zaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki