canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..Kızlar offf 2 gün kaldi ve bi korku panik sardi beni nlour yardim. Nasil yatacam o ameliyat masasina spinal olcak bide. Ilk defa oglumdan ayri kalcam evinden. Inanin elimde olsa kalsin karnimda. Sanurim kafayi yemek üzereyim.Ltfen biraz destek verin
Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..
simdiden lohusa moduna girmissin sen bir aglayip bir güleceksin ama enguzeli ikiside sağlıklı ve yaninda olacak
sabırla duayla ikigun gececek hatta 40 ciksinki normal gunlerine donersin herşey çok güzel olacak
Bende oyleyim ogluma bakip agliyorumAaaaa oğluma bakip bakıp agliyorum. Iki gün seni nsl bırakcam diye. Geldiler bana
Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.
Allah evlatlarini bagişlasin cnm. Cok tskkur ederim destegin icin4 yaşında kızım var hastane çantamızı hazırlarken ona da pşjama koydum çünkü Benimlr kalacaktı ama Doğum sonrası kalmamasının dağ doğru olduğunu düşünüp babaannesi ile eve yolladım yani 4 yıl sonunda ilk kez gece ayrı kaldık çok zor ama sonu güzel öyle düşün böyle şeyler ayırsın bizi
Kıyamam sana ayniyiz deseneBende oyleyim ogluma bakip agliyorum
Sen niye agliyosun cnmBende oyleyim ogluma bakip agliyorum
Bilmiyorumagliyasim geliyoSen niye agliyosun cnm
20 kiloda bendenBenim toplam ALdıgım kilo 21 benim kadar alan var mı baska doguma kadar da alırım belki
Benden de 20 kilo ama son ay ödem oldum ve son iki ayda 10 kiloya yakın aldım nasıl oldu anlamdım yemiyorum da fazla yine de şükür bebeğim doğsun hepsi verilir20 kiloda benden
Kizkar bu simariklik degil kendinizi suclamayin elde olmayan duygu karmasasi hamilelik lohusalik cok zor yukler bazen oluyor eminim baban sana kirilmamis durumunu anlayisla karsilamistir babalar anneler kocaman affedici kalplere sahiptirOkadar suçluyorumki kendimi. Zavalli babam. Şimdi hicbirsey onu getiremez. Sen farkındasin bitanem ben deprosyonda oldugumu bile anlayamayacak kadar şımarmışım meğer...
Tıp okuyan, işin uzmanı olan bizler değiliz bence doktorun teklifini bir daha gözden geçirebilirsin. Doğum sırf normal gerçekleşsin diye 42 hafta riskini göze almak bilemiyorum ama benim kesinlikle cesaret edeceğim bir şey değil. Tevekkül önemli evet buna sonuna kadar katılıyorum ama bazen hakim olmadığımız konularda işi ehline bırakmalı diye düşünüyorum. Doktorumun kızı doğum yaptı geçenlerde, normal doğumu çok çok istiyordu bu yüzden 40.hafta sonuna kadar beklediler ama artık gelmeyince daha fazlası risk olur diyerek sezaryenle doğuma aldılar ki kızın kendisi de doktor. Her an hastanede takip altında olabilme şansı varken bu riski alamadı. Ciddi anlamda dua ediyorum sizin için. Doğumunuz bir an önce başlasın inşallah.
Ben 40 i cikmadan cok yakinlar haric misafir kabul etmiyecegimi soyledim ..cok haklisin.....cocuk gelince ne uyku duzeni kaliyor ne ev duzeni bi de misafirke ugras sacma sapan adetler benceHayirli sabahlar butun gebis ve ye anne olan arkadaslara.. bunalimlari kolayca atlattiginiz evlatlara kolay adapte oldugunuz bi gun olur ins. Insanin elinde olmuyor kimse bilerek zaten kimseyi kirmak istemez hele ki annesini babasini.. hepsi gececek ins. Rabbim etrafimizdaki insanlari anlayislilardan eylesin bizide sakin mutlu huzurlu insAllah.
Bide ben annenin daha kirki cikmadan gelen misafirlere gicik oluyorum bi anne bebege alissin yaralari gecsin cocuk cok kucuk disardan hastalik gelmesin biraz toparlasin ikiside oyle gidersin arkadas kaciyolarmi sanki