• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bana yeme içme yasak o yüzden serumla besliyoruz dedikleri serum suni sancıymış :') o yüzden eve gelince dinlendikce sancılarım azalmış :') sövmemek için zor duruyorum şuan.... Çıkış verdiğimde verilen kağıdı okumamıştım hiç çünkü bana sormama rağmen suni sancı değil acıkma diye serum demislerdi 🤬 yani gerçekten neyi neyden sakliyorsunuz tedavide uygulanacak şeyleri bilme hakkim yok muydu anlamıyorum...
Yok artık ya bunada mi el attılar şaka gibi

Hadi hayırlısı canım sağlıcakla sen nasılsın daha iyi
misin 🌸

Ay maşallah ya kıyamam inşallah hiç kıskanmaz bende benimkinin halleri çok merak ediyorum ne olacak çok istiyordu ama son aylarda yapılan hazırlıklardan dolayı bir azaldı gibi isteği inşallah kıskanmaz 😁 Sağol canım demiri biliyordum diğerleirni bilmiyordum bende ilk gebeliğimde bırakmıştım bayağı bir şeyi diye hatırlıyorum ☺️ Kolaylıklar diliyorum🙏🏻🌸
Daha ıyıyım evet ipektoşum,sancılarım var yıne ama mental olarak daha ıyıyım en azından şükür🥰🙏haftaya sıze mınık ayaklar atacagım ınsallah🥰
Sağlıkla doğuralım inşallah🌸🥰
27 Şubat benim de nasipse
Ve grip oldum iyileşmek için dua ediyorum sürekli yapacak hiçbirşeyim yok başka…
Canımm iyileşmen lazım,zencefıl bal lımon ıc bol bol tanflex gargara yap bıde ılıadın burun damlası sık burnuna.cabuk toparlarsın en azından be hayat kalıten duzgun sekılde ıyılesırsın🥰haftaya ıcın heyecanlıyım hepımız ıcın❤️

Bende kota gıbı bıseylerı oldıgunu dusundum acıkcası,zorunlu haller dısında yasaklandı falan dıyor hastaneler,aıle yılı secmısler ya bırde bu yılı,semıner yapıyolarlar sureklı tum hastanelerde burda vajınal dogum ıcın.elbette dogal olan herzaman ıyıdır ama bu nedır ya anlamadım,gercekten pes.hastaneyi mutlaka cimere bıldır mutlaka warcrew warcrew

Okurken delirdim.
Allah aşkına bilen söylesin bunu devlet hastanesi neden yapar? Zorla doğum yaptırtmadaki amaç ne olabilir? Hedefleri kotaları bişeyleri mi var vajinal doğum için ne olursa olsun resmen rezalet bu
Bende kota gıbı bıseylerı oldıgunu dusundum acıkcası,zorunlu haller dısında yasaklandı falan dıyor hastaneler,aıle yılı secmısler ya bırde bu yılı,semıner yapıyolarlar sureklı tum hastanelerde burda vajınal dogum ıcın.elbette dogal olan herzaman ıyıdır ama bu nedır ya anlamadım,gercekten pes.hastaneyi mutlaka cimere bıldır mutlaka warcrew warcrew
Ya ben zaten vajinal düşünüyorum ama haftam erken, su gelmemis, bebiş gayet keyfi yerinde, kanama yok, risk yok. Tek gerekçe açılma 3cm sunularak suni basmak çok saçma geliyor bana. Prosedür buysa bana da bildir sormama rağmen neyi kimden saklıyorsunuz. Sezeryan zaten suni verdin yine gelmiyorsa o zaman yapıyorlar tamam ona da okey zaten. Daha 36 hafta, çocuk ben geliyom dememiş, kanala inmemiş bile sadece baş aşşa duruyor. Yangından mal mı kaciriyorsunuz djbdjsndjd sinirlerim bozuldu

Bu arada bu her hastahanede böyledir demiyprum asla. Yine devlete gidicem ama şehir hastanesine mesela. Prosedür aynı da olsa fark etmez. Bu bana oldu diye başka hastahaneler de öyledir diyerek kimseyo zan altında birakamam. Zaten bu gittiğime mecburiyetten girdim gibi oldu kimse de önermiyor giden pişman. Kimseyi korkutmak için anlatmıyorum 🥹 yine diyorum inşallah özelde olsa devlet de olsa iyi doktor ebe hemsirelere denk düşelim inşallah ❤️

Ya ben zaten vajinal düşünüyorum ama haftam erken, su gelmemis, bebiş gayet keyfi yerinde, kanama yok, risk yok. Tek gerekçe açılma 3cm sunularak suni basmak çok saçma geliyor bana. Prosedür buysa bana da bildir sormama rağmen neyi kimden saklıyorsunuz. Sezeryan zaten suni verdin yine gelmiyorsa o zaman yapıyorlar tamam ona da okey zaten. Daha 36 hafta, çocuk ben geliyom dememiş, kanala inmemiş bile sadece baş aşşa duruyor. Yangından mal mı kaciriyorsunuz djbdjsndjd sinirlerim bozuldu
Canım şikayet etsene cımere,bunların kesın hedefı vardı senı dogurtmaya calısmıslar resmen kasla goz arasında kendı hastanelerınde

Okurken delirdim.
Allah aşkına bilen söylesin bunu devlet hastanesi neden yapar? Zorla doğum yaptırtmadaki amaç ne olabilir? Hedefleri kotaları bişeyleri mi var vajinal doğum için ne olursa olsun resmen rezalet bu
Evet sanırım öyle bir şey varmış vajinal doğum ne kadar çok yapılırsa o kadar puan alıyormuş doktor ve ebeler, bende devlete gidiyordum asla doğum yapamazsın dedi kaç doktor ama devletteki doktor beni vajinal yapmaya zorladı sonra da açık açık söyledi bunu yapmaya mecburum diye

Canım şikayet etsene cımere,bunların kesın hedefı vardı senı dogurtmaya calısmıslar resmen kasla goz arasında kendı hastanelerınde
Edeyim de raporda erken doğum şüphesiyle gelindiği vs yazıyor çok bir şey çıkacağını sanmıyorum. Zaten bahaneleri hazır onlarin da işine gelmiştir
Evet sanırım öyle bir şey varmış vajinal doğum ne kadar çok yapılırsa o kadar puan alıyormuş doktor ve ebeler, bende devlete gidiyordum asla doğum yapamazsın dedi kaç doktor ama devletteki doktor beni vajinal yapmaya zorladı sonra da açık açık söyledi bunu yapmaya mecburum diye
Çok saçma ya öf
Son aylarda sarı akıntım oluyor sürekli enfeksiyon mu acaba normal mi kızlar.
Benim de arttı son ay

Kızlar 38. Hadtada hala doğum şekline karar veremiyorum. Doktorum normal doğum için çok uygun olduğumu söylüyor, açıkcası ben de denemek istiyorum ama kaygılandığım bir şey var. Doğum sonrası bedenimle ilgili her şeyin eskiye dönmeyeceğini düşünüyorum vajinal estetik, kesi atılması, yırtık, genişlik vs bu konuda özellikle normal doğum yapmış tecrübeli anneler bilgi verebilirseniz çok sevineceğim♥️

Daha ıyıyım evet ipektoşum,sancılarım var yıne ama mental olarak daha ıyıyım en azından şükür🥰🙏haftaya sıze mınık ayaklar atacagım ınsallah🥰

Canımm iyileşmen lazım,zencefıl bal lımon ıc bol bol tanflex gargara yap bıde ılıadın burun damlası sık burnuna.cabuk toparlarsın en azından be hayat kalıten duzgun sekılde ıyılesırsın🥰haftaya ıcın heyecanlıyım hepımız ıcın❤️
Vallahi tanflex gargaranın bu kadar etkili olduğunu bilsem daha önce kullanırdım. Son hastalığımı ilerlemeden resmen onunla atlattım antibiyotik kullanmaktan kurtuldum hamilelik boyunca 3 kere kullandım antibiyotik. Sonuncuda o tanflex gargarayı yaptım sabah öğle akşam geçti gitti. Ama hastalığın başında yapmak lazım. Diğerlerinde çok ilerlemişti benim. Ebussshhh Ebussshhh çok geçmiş olsun canım gargara mutlaka yap başındaysan iyi geliyor🤲🏻 inşallah en hafif şekilde atlatırsın

Offf çok heyecanlı haftaya hepimiz patır patır dökülüyoruz 🥰🥰🥰🤗🤗🤗

Devlet.... Hayır bi de bana diyorlar ki haftan çok ileri değil suni veremeyiz, ama haftan çok erken de değil bebek gelirse dogururuz, yavaşlatamayız da gozleyecegiz vs diye açıklama yapıyorlar. Madem öyle ne diye suni sancı amaçlı kullanılan ilaç bende kullanılıyor? Hadi kullaniyorsun de ki acilman var haftan uygun suni vericez okeysen?? Belki reddetmeyecegim veya buna karar vermek bana ait olmamalı mıydı yani salak saçma işler ya. Cidden diyodum özele boşa gitmiyim bütçem uyuyor ama vajinal düşünüyorum zaten doğurmaya yakın gider dogururum parasına da başka degerlendiririz. Ama imkan varsa özele gidilmeliymiş bunu çok güzel öğrenmiş oldum. Sonra niye güvenmiyoruz özele gidiyoruz oluyor şaka gibi. İkinciye eşim kendi diyo özel sigorta yaparız böyle iş mi olur diye 🫠 hayır haftam da 37 olsun yine suni için erken bir hafta suyum gelmemiş kanamam yok sırf açılma var diye suni mi verilir ya öf cidden
Valla çok kızdım ağzı açık okudum sinirlerim bozuldu. Böyle bir şey olamaz ya. Gerçekten güvenmek güvenilir doktor bulmak çok önemli çok mühim. İyi farkına vardın da yatış yapmadın Allahtan. Ama herkes öyle olmaz bilmeyebilir korkar açıklık var diye yatabilir doğurup çıkabilir 🤦🏻‍♀️

Kızlar 38. Hadtada hala doğum şekline karar veremiyorum. Doktorum normal doğum için çok uygun olduğumu söylüyor, açıkcası ben de denemek istiyorum ama kaygılandığım bir şey var. Doğum sonrası bedenimle ilgili her şeyin eskiye dönmeyeceğini düşünüyorum vajinal estetik, kesi atılması, yırtık, genişlik vs bu konuda özellikle normal doğum yapmış tecrübeli anneler bilgi verebilirseniz çok sevineceğim♥️
Evet bu konuda kadınların endişeleri oluyor bencede deneyimleyenler yazsa güzel olur bunca olumsuz hikayeler karşısında✋🏻
ben bir defa normal doğum yaptım henüz kesi ve bolca dikiş oldu korktum aynaya bakmaya bir gün cesaretimi toplayıp baktım 1 ay sonra ne dikişten eser kalmıştı ne doğru düzgün bir iz minicik çizgi sanki, nede görüntüde değişiklik oldu, vajinismus olduğu için 5 ay korktum ben ilişki konusunda etkisi olur genişler diye düşündük ama eşimde şaşırdı bu bebek nasıl çıktı diye genişlik konusunda hiçbir farklılık olmadı yalnız ben aylarca kantaron yağı kullandım bununda faydası olmuş olabilir şimdi umudum biraz genişlerse bizde rahatlarız 😆

Bunu ilk defa duydum çok şaşırdım özelde devlettede aynı şeymi geçerliymiş

Evet bu konuda kadınların endişeleri oluyor bencede deneyimleyenler yazsa güzel olur bunca olumsuz hikayeler karşısında✋🏻
ben bir defa normal doğum yaptım henüz kesi ve bolca dikiş oldu korktum aynaya bakmaya bir gün cesaretimi toplayıp baktım 1 ay sonra ne dikişten eser kalmıştı ne doğru düzgün bir iz minicik çizgi sanki, nede görüntüde değişiklik oldu, vajinismus olduğu için 5 ay korktum ben ilişki konusunda etkisi olur genişler diye düşündük ama eşimde şaşırdı bu bebek nasıl çıktı diye genişlik konusunda hiçbir farklılık olmadı yalnız ben aylarca kantaron yağı kullandım bununda faydası olmuş olabilir şimdi umudum biraz genişlerse bizde rahatlarız 😆
Ayy bende eger az bisey genisleme olursa iliski konusunda rahat ederim diye dusunuyordum uzuldum suan😃 benim iliski sirasinda ilk girişte cok acı hissim oluyordu kac doktora gittiysem geçer dediler ama gecmedi. Dogumdan sonrada gecmezse vay halime 😀😀

Maalesef gerçek.... Verdikleri raporda bana verilen ilaçlar yazıyor ve orda sadece serum olarak verilen ilaç adı var internetten baktım neymiş diye suni sancı ile alakalı şeyler çıktı hep 🫠 vücuttaki su kaybi yok acıkma durumu cart curt alakalı hicbir şey yoktu.....
Bi an iyi niyetle yanlışlıkla mı yapıldı dicektim de yanlışlıkla yapılması da büyük olay yani sağlık bu
Ben özele gidiyorum özele de el atılmış. Bana nst katında vajinal doğum broşürü verildi

Ayy bende eger az bisey genisleme olursa iliski konusunda rahat ederim diye dusunuyordum uzuldum suan😃 benim iliski sirasinda ilk girişte cok acı hissim oluyordu kac doktora gittiysem geçer dediler ama gecmedi. Dogumdan sonrada gecmezse vay halime 😀😀
Kuzenimin baya bollaşmıştı 🤣🤣 2 tane doğurdu ama o

Benim ilki normal doğumdu kendim istedim doktorum da destekledi ve elinden geleni yaptı . Doğum sonrası bedenimde değişen tek şey sadece emzirdiğim için göğüste hafif sarkma diğer türlü hiçbirşey değişmiyor vajinal olarak ayıptır söylemesi kesi atma diye uyarmıştım ama her ihtimale karşı 2 dikişlik atmıştı şu an nasıl dersen ilk günkü gibi genişleme vs asla yok hatta bazen zorlanıyorum bile ama ben sürekli spor yaptım sıkılaşma adına . Her beden aynı olurmu bilmiyorum benimki böyleydi canım 🥰

Back