2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi:anne:
inşallah canım benim allah razı olsun
hamdolsun bugunleri gördük son gunlerimizi de inşallah doldurup
bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun

Doğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye

Gayet normal canım, benim de bugün 6. Gün spinal sezeryan oldum ve ağrılarım devam ediyor. Özellikle otur kalk yaparken bayağı can yakıyor doktoruma da sordum çok normal sonuçta bir ameliyat geçirdin dedi

arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,

Allah kolaylık versin. Ben de önce suni sancı aldım ama 10 saat sonunda açılmam yeterli seviyeye gelmediği için spinal sezeryan yaptılar.

Suni sancıdan korkmayın zaten kademeli olarak veriyorlar öyle hemen büyük bir sancı duymuyorsunuz. Saat başı artırıyorlar açılmanız da yeterliyse kendi sancınızı çeker gibi sancınız oluyor daha fazlası değil.

Sezeryan olman için bir sıkıntın olmasına gerek yok ki bireysin sen kendi seçimlerin var korkabilirsin , kendin direk sezeryan isteyebilirsin insanların bununla alakalı yapacağı tek şey saygı göstermek olur
Heee Doğum öncesi oturur sana güzelce normal Doğumun güzelliğinden bahşeder o ayrı ki senin iknalık bir şeyin yok zorunlu oldun..

Annen varken kalmasına gerek yok ki fazlalıktan başka bir şey olmaz.
evi yakınsa sabah gelsin akşama gitsin en güzeli.
Yok canım uzak evi
12 saatlik mesafe
Zaten kendisi grip
Benim ve beBegin yanına gelemiyor
Öyle tv felan izliyor yemek yapıyor ev temizliyor
Arada bu duruma üzülsem bile
Bazen vardır herşeyde bir hayır diyorum
Çünkü bebeği ne bana ne anneme düşürmezdi
Şimdi biz annemle bebekle ilgileniyoruz
Kendisi de ev işleri ile
Eşimden tepki aldı galiba birsey söyleyemiyor

Merhaba hanımlar
Biz bebeğimle dün doktora gittik
Ama bebegim biraz az beslenmiş
Doktor sık sık emzir dedi
Yarın tekrar kontrol var
Bebeğim memeyi tutamıyor
Aslında benimde ilk bebeğim olduğu için tecrubesizim
Ama bugün biraz daha öğrendik sanki
Sizler Nasılsıniz?
Bebeginizi kać saatte bir besliyor sunuz
Ben bazen uyandiramiyorum
Ortalama 1.5 saatte bir besliyorum

arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Benim acılmam 3 cm fi ama 0 sancı vardı canım nst de suyum da sızdırıp bittiği için suni sancı ilr doğum yaptım dayanılmayacak gibi değildi hatta doğumu hızlandırdı iyi oldu 4 de suni sancı verdiler 7 bucukta kızımı kucağıma aldım epidural yaptırdım canım tavsiye ederim :)

Suni sancı zor değilde yatağa bağlasalar zor canım o kadar ağrıyla bir şey yapamıyorsun çok zor geçiyor zaman hayırlısı olsun

Bacak ve bel ağrısından yürüyemiyorum ya doğumu başlatacak bir şey yok mu yürüyüş ve hurma dışında günde 5 kilometre yürüyorum ama tık yok :KK43:
Bana ebe merdiven çık ve bir yerden tutunup çömelme kalkma yap demişti canım. Açılmayı başlatıp hizlandiriyormis tabi riskin kanaman varsa aman diyim dikkat et

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..

sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..

rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...
Cnm geçmiş olsun hamilelikte böyle rüalar görülebiliyor. Eşinfen neden ayrisin

Cnm benimde cuma ama szryn olucam. Sadece heycanini paylaşmak istedim. Allah kucamiza almayi nasip etsin

Şu an doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz merak ettim. Haftası geçmiş bebek ya kontroller daha sıkıdır şu an di mi? Allah kurtarsın sağlıcakla inşallah.

Sağol canım cümlemizi. 2 günde 1 gidiyorum pazartesi kontrol + nst oldu. Yarın bir daha gideceğim. Evde yaptığım tek şey bebeğin hareketlerini kontrol etmek . Gerisi tevekkül artık ben 42 ye kadar gitme taraftarıyım artık inşallah gelir 42 bulmadan. Doktor da bekletir bir sıkıntı olmaz işe umarım.

X