Gözün aydin canimCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydin canimCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Peramm Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı evlat etsin
Hoşbuldukk yesa naber doğurdun muOooooo topigi eski kızları gelmiş önce meltem kaya sonra Valentinus. Hosgeldiniz kizlar :)
Hoşbuldukk yesa naber doğurdun mu
Benimki çıkmıcam çıkmıcam plesantam düşse de çıkmıcam diyor haftaya da olabilir ondan sonraki haftaya da olabilirYok canım doktor daha bekler senin sipa 20 günün var diyor hahaha:) senin kızce nasıl :)
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Kızlar ben de pazartesi sabah 7 de sezeryan olacağım nasipse. Yarın da son kontrole gideceğim. Heyecan dorukta
Canım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...
Amin canım inşallah. Artik doktor nasıl diyorsa öyle hareket edicez bakalimCanım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.
Gözun aydin cnm cok sevindim. Allah anali babali büyütsün. Ameliyay anindan biraz bahsedermisinCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Spinal szr benimHerkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 37.haftadayım sezaryen olacağım haftaya inş.ama spinal mi genel mi karar veremiyorum dr spinali onerdi ama çok da ısrar etmedi sezaryen olacaklar hangisini tercih ediceksiniz
canım kombine epidural spinal nasıl oluyor?
Benimde haftaya. Haftalarimuz seninle ayni. Benim ilkim geneldi. Bunda spinal istiyorum. Çünkü ayılma bayılma sürem biraz zorduHerkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 37.haftadayım sezaryen olacağım haftaya inş.ama spinal mi genel mi karar veremiyorum dr spinali onerdi ama çok da ısrar etmedi sezaryen olacaklar hangisini tercih ediceksiniz
Canım benimde oğluş sağ göğsümü çok rahat tuttu emdi ama sol göğsümün ucu biraz daha küçük olduğu için zorlandı. Bazen hala zorlanıyor ama ilk 10 gün inanki sol göğsümü tutturana kadar rahat 1 saat uğraşıyordum. Sende sabırla bekle uğraş sonunda illaki tutar. Bende silikon uç almıştım ama beğenmedim işe yaramadı bizde.
Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikki sarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba
Spinale cesaret edemem gibi geliyodu ama olanların yorumlarına baktıgımda olanların çoğu memnunlar korkulacak bir şey olmadığını söylemişler rahat geçmişBenimde haftaya. Haftalarimuz seninle ayni. Benim ilkim geneldi. Bunda spinal istiyorum. Çünkü ayılma bayılma sürem biraz zordu