2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...
Canım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.

Canım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.
Amin canım inşallah. Artik doktor nasıl diyorsa öyle hareket edicez bakalim

Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 37.haftadayım sezaryen olacağım haftaya inş.ama spinal mi genel mi karar veremiyorum dr spinali onerdi ama çok da ısrar etmedi sezaryen olacaklar hangisini tercih ediceksiniz

Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 37.haftadayım sezaryen olacağım haftaya inş.ama spinal mi genel mi karar veremiyorum dr spinali onerdi ama çok da ısrar etmedi sezaryen olacaklar hangisini tercih ediceksiniz
Benimde haftaya. Haftalarimuz seninle ayni. Benim ilkim geneldi. Bunda spinal istiyorum. Çünkü ayılma bayılma sürem biraz zordu

Canım benimde oğluş sağ göğsümü çok rahat tuttu emdi ama sol göğsümün ucu biraz daha küçük olduğu için zorlandı. Bazen hala zorlanıyor ama ilk 10 gün inanki sol göğsümü tutturana kadar rahat 1 saat uğraşıyordum. Sende sabırla bekle uğraş sonunda illaki tutar. Bende silikon uç almıştım ama beğenmedim işe yaramadı bizde.

Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikki :KK43: sarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba

Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikki :KK43: sarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba

Kaç kilo dOğdu. Son ultrason ölçümü ile parallel çıktı mı acaba?

Benimde haftaya. Haftalarimuz seninle ayni. Benim ilkim geneldi. Bunda spinal istiyorum. Çünkü ayılma bayılma sürem biraz zordu
Spinale cesaret edemem gibi geliyodu ama olanların yorumlarına baktıgımda olanların çoğu memnunlar korkulacak bir şey olmadığını söylemişler rahat geçmiş

Merhaba herkese :) Doğum yapan başka anneler olmuş gözünüz aydın olsun tüm konuşmaları okuyamasam da ara ara okudum :)
Biz gayet iyiyiz normal doğum yaptım ben yazmıştım zaten , 3 tane dikişim var. Alışmaya çalışıyorum ama dikişlerime :)
Yarın bebişi hastaneye kontrole götüreceğiz.
Doktorunuza olan güven o kadar önemliki hanı soruyorduk ya doğum esnasında nedir esas şey önemli olan vs diye kesinlikle doktorunuz..
Ben normal doğum yaptığım için Ebe Ablamızda çok mühimdi , kadının elini ayağını öpsem yeridir :) Suyum evde patladığı için bebek kuruya kaldı, yani doğum kanalından geçmesine yardımcı olacak olan amnio sıvısı komple boşalmıştı ve ben uzun süren ( 6,5 saat ) sancılarım sonunda kızıma kavuştum . Bu süreçte normal doğum olmasının en büyük etkisi doktorum ve ebeydi.
Sen acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunun farkında değilsisn yapacaksın diye diye doğurttular tabiri caizse :KK70:
He bir de doğumumda kendi annemde yanımdaydı :) Kadının elinin şişi yeni yeni iniyor desem yeridir. Eşim ve ablam açılmam 6 cm olana kadar benımleydi keza eşiminde elleri bir ayrı morardı sancılarımız sağolsun ..
Sonuç olarak sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evimizin 02.01 den sonraki meleğiyle birlikte yaşantımıza yeni ve eşsiz bir tat katmış olduk.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.
Tüm dualarım sizlerle tüm annelerimizle, hepimiz sağlıkla mutlulukla sıhhatle güzel haberlerle muhabbet edelim hep :)

X