• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
kızlar merhaba dogumum güzel geçti ama sonrasında tansiyonum dusmedi. yoğun bakıma aldılar akşam 7 gibi çıktım. 24 saat tuttular tel verilmedi zaten Kaan da ben de iyiyiz çok şükür emiyor toparlayalım yazicam detaylı hepinizi cooook öpüyorum merak etmişsinizdir biz elendikkkk 🥰🥰🥰
Çok geçmiş olsun canim inşallah daha da iyi olursun. Gözün aydın ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏🥰

Ya sorma benim kocam da bu aralar hasta oldu çok şükür atlatıyor gibi artık. Hep rol çalıyorlar yaaa şuan bizim nazlanmamız gereken zaman onların bize bakması lazım 🤣 Tamam üzülüyorum da hasta olacak zamanı nasıl buluyorsun 5 aylıkken hasta ol sen 9. Ayı nasıl denk getiriyorsun be adam
Sorma ilk günler sinirlendim bende bendende hizmet bekliyor bu halimle diye ama şuan ona da üzülüyorum çünkü kafasını kaldıramıyor gözünü açamıyor adam 😞şuan benim onun desteğine ihtiyacım vardı ama maalesef

O kadar canım sıkkın ki hanımlar eşimin hastalığının 3.günü bugünde çok kötü sadece uyuyor hali hiç iyi değil antibiyotikleri verilen ilaçları içiyor ama hala fayda etmedi yarın serum takıl nolur dedim bilmiyorum tam da bu ana denk gelmesi çok üzüyor beni 😔
Canım sen hasta olma ona dikkat et esin toparlar kendini bir kaç güne antibiyotikte kullanıyormuş zaten. Sen kendine iyi bak.

O kadar canım sıkkın ki hanımlar eşimin hastalığının 3.günü bugünde çok kötü sadece uyuyor hali hiç iyi değil antibiyotikleri verilen ilaçları içiyor ama hala fayda etmedi yarın serum takıl nolur dedim bilmiyorum tam da bu ana denk gelmesi çok üzüyor beni 😔
Büyük salgın var ya yine benim eşim de aynıydı doparladi ama ben oldum ama salgin gibi olmadı bende Allah'tan sen uzak durmaya çalış yine geçmesin sana belli olmaz geçmiş olsun :(

Back