- 30 Mart 2013
- 44
- 73
Amin canım inşallahBende de O korku ve heyecandan var seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahBende de O korku ve heyecandan var seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Cevabin icin çok tsk cnm. Tek düşüncem bebeği dr çıkarırken ki his.Cnm epidural oldu hiç bir sey hissetmiyorsun ama o an işte ilacın etkisi vardı basım afrıdı falan dedim hep damar yolundan bir şey verip beni rahatlattılar agrı kesici yapıldı sonrasında tabi agrı kesici etkisi azalınca sızlama var ben cok normal istiyordum hayırlısı böyleymiş henüz kaldırıp yürütmediler 17 de doğum oldu ama biraz sonra yürütecekler bacaklarımı hissediyorum ama hala idrar yapmadım mesela bunca saat oldu yine bi etkisi bar sanırım soracagın baska bi sey varsa cevaplayayım cnm
Aynen bende öyle buldum cesareti. Çünkü geneli yaşadığım icin biliyorum. Satlerce kendime gelemedim. Oglumu ilk nasil emzirdigimi bile hatırlamıyorumSpinale cesaret edemem gibi geliyodu ama olanların yorumlarına baktıgımda olanların çoğu memnunlar korkulacak bir şey olmadığını söylemişler rahat geçmiş
Bendede cok heyecan var yaa. Uyuyamiyorum yemek bile zor yiyorum..Bende de O korku ve heyecandan var seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Canım benim yaaa çok teşekkür ederim şu an moralim öyle bozuk ki mesajını okuyunca cidden çok Mutlu oldum moral oldu bana.Bende merakla senin mesajini bekliyordum , sende kendini sakin uzme epilepsi olman belki de o sancilar sirasinda ikinizede zarar verecek sezeryan gerekiyorsa oyle de bi sekilde iyileseceksin birinde alt taraf birnde ust taraf kesiliyor psikolojini sakin bozma cok guzel bi sekilde cocugunu alacaksin kucagina ve agrinda sancin da gececek elbette ki hamilelikde bile 9 ayda neler cektik boyle dusun hayirli kolay dogumlar diliyorum sana...
Ben de Bi tuhaf haldeyim başım dönüyo midem bulanıyoBendede cok heyecan var yaa. Uyuyamiyorum yemek bile zor yiyorum..
Gecen sefer tahlilleri yaptı normal cıktı bu kez de bsy demediBaya yüksek çıkmış bence . Doktor birşey dedi mi peki
Senin ilk dimi cnm. Benim ikinci ama aralarina 8 yıl var ve dogum şekilleri farkli. Inanki oglumda cok rahattim bunda heyecan dorukta korkudaBen de Bi tuhaf haldeyim başım dönüyo midem bulanıyo
Evet canım ilk olacak inşallah biraz neyle karşılaşacağımı bilmediğimden dolayı böyleyim sanırımSenin ilk dimi cnm. Benim ikinci ama aralarina 8 yıl var ve dogum şekilleri farkli. Inanki oglumda cok rahattim bunda heyecan dorukta korkuda
Pazartesi son kontrol var cumada dogum inş. Senin kontrol ne zmnEvet canım ilk olacak inşallah biraz neyle karşılaşacağımı bilmediğimden dolayı böyleyim sanırım
Brnim bugün son kontrol oldu ve pazartesi günü sezaryen olmasına karar verildi artık bekliyorum sadecePazartesi son kontrol var cumada dogum inş. Senin kontrol ne zmn
Beni özetledin arkadasim. Herseymi zor gelir insana. Ne tarafa yatsam olmuyorKizlar sizde de oluyor mu yatinca cocuk sanki ta mideme dayaniyor o kadar baski yapiyo ki dönerken ölüyorum. Yan yatarken bile boğuyor beni. Yüzüm sanki biri bogazimi sıkmıs da bogulmaktan basınç yapmış gibi
Ay inanmiyorum bu pazartesimi. Benden önce olcan yani. Çok sevindim aslinda tecrübenden yararlanirim inş.Brnim bugün son kontrol oldu ve pazartesi günü sezaryen olmasına karar verildi artık bekliyorum sadece
Kaç haftaliksin cnmKizlar sizde de oluyor mu yatinca cocuk sanki ta mideme dayaniyor o kadar baski yapiyo ki dönerken ölüyorum. Yan yatarken bile boğuyor beni. Yüzüm sanki biri bogazimi sıkmıs da bogulmaktan basınç yapmış gibi
Evet canım takılıyorBanada takilmadi ben kendim yaptim biri daha sordu bana bunu normalde takiliyomu
Tatlım en yakın örneğin benim bende epilepsi olduğum için sezeryan ile Doğum yaptım sen ve Bebiş iyi olunda gerisi geçer hiç takma kafanaCanım benim yaaa çok teşekkür ederim şu an moralim öyle bozuk ki mesajını okuyunca cidden çok Mutlu oldum moral oldu bana.
Hayırlı haberler Alırsın inş. Bu saat oldu ufukta uyku yokSon zamanlar da uyumak mümkün olmuor yarın bizimde kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz .