Kaç kilo dOğdu. Son ultrason ölçümü ile parallel çıktı mı acaba?
3200 dogdu canim son ayda kilo alamamis ultrasyonda 3350 demisti doktor ayin 29 unda 3 unde dogdu iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo dOğdu. Son ultrason ölçümü ile parallel çıktı mı acaba?
Baya yüksek çıkmış bence . Doktor birşey dedi mi pekiAksine iki kontrolde de yuksek cıktı 14.9 14.8
3200 dogdu canim son ayda kilo alamamis ultrasyonda 3350 demisti doktor ayin 29 unda 3 unde dogdu iste
Kilo almadiigndan değil de olcumler cihazlar güvenilir değil ondandir
Sağlıklı olsun da kilo boy ıvir zivir
Canım seni alnından öpmek istiyorum normal Doğum yaptığın icin bu arada hayırlı Uğurlu olsun ben sezeryan ile Doğum yaptım 6. Günüm bugun daha hala tam düzelemrdim birinin yardımı olmadan yatıp kalkamıyorum en kötüsü ise de daha çocuğumun Altını bile açamadım ağrıdan annem sağolsun basımdan eksik etmesin allah keşke benim de normal yapabilme şansım olaydı denerdim en azından tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık şükür ama insan üzülüyor. Böyle olunca daMerhaba herkese :) Doğum yapan başka anneler olmuş gözünüz aydın olsun tüm konuşmaları okuyamasam da ara ara okudum :)
Biz gayet iyiyiz normal doğum yaptım ben yazmıştım zaten , 3 tane dikişim var. Alışmaya çalışıyorum ama dikişlerime :)
Yarın bebişi hastaneye kontrole götüreceğiz.
Doktorunuza olan güven o kadar önemliki hanı soruyorduk ya doğum esnasında nedir esas şey önemli olan vs diye kesinlikle doktorunuz..
Ben normal doğum yaptığım için Ebe Ablamızda çok mühimdi , kadının elini ayağını öpsem yeridir :) Suyum evde patladığı için bebek kuruya kaldı, yani doğum kanalından geçmesine yardımcı olacak olan amnio sıvısı komple boşalmıştı ve ben uzun süren ( 6,5 saat ) sancılarım sonunda kızıma kavuştum . Bu süreçte normal doğum olmasının en büyük etkisi doktorum ve ebeydi.
Sen acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunun farkında değilsisn yapacaksın diye diye doğurttular tabiri caizse
He bir de doğumumda kendi annemde yanımdaydı :) Kadının elinin şişi yeni yeni iniyor desem yeridir. Eşim ve ablam açılmam 6 cm olana kadar benımleydi keza eşiminde elleri bir ayrı morardı sancılarımız sağolsun ..
Sonuç olarak sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evimizin 02.01 den sonraki meleğiyle birlikte yaşantımıza yeni ve eşsiz bir tat katmış olduk.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.
Tüm dualarım sizlerle tüm annelerimizle, hepimiz sağlıkla mutlulukla sıhhatle güzel haberlerle muhabbet edelim hep :)
Benim de pazartesi bugün muayene oldum çatı müsait ama nöroloji doktoru epilepsiden dolayı risk alamayız dedi
Bende de O korku ve heyecandan var seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallahKızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Amin cnm verildi ama acılma olmadı bn hiç sancı hissetmedim suni sancıdaSuni sancı verilmedi mi canım?? Normal olacak diye hatırlıyorum. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabiki. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Cnm acılmam 1cm oldu saat 13 gibi verildi 3e 4 e kdr beklendi sancı gözüküyordu ama hissetmedim acılma olmayınca epidural sezeryan olduGeçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım açılman var mıydı hiç? Kaç saat suni sancı çektin
Gozun aydin cnm , bir an once toparlanirsin ins ikinizede gecmis olsnnCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Cnm epidural oldu hiç bir sey hissetmiyorsun ama o an işte ilacın etkisi vardı basım afrıdı falan dedim hep damar yolundan bir şey verip beni rahatlattılar agrı kesici yapıldı sonrasında tabi agrı kesici etkisi azalınca sızlama var ben cok normal istiyordum hayırlısı böyleymiş henüz kaldırıp yürütmediler 17 de doğum oldu ama biraz sonra yürütecekler bacaklarımı hissediyorum ama hala idrar yapmadım mesela bunca saat oldu yine bi etkisi bar sanırım soracagın baska bi sey varsa cevaplayayım cnmGözun aydin cnm cok sevindim. Allah anali babali büyütsün. Ameliyay anindan biraz bahsedermisin
yesa hafizan baya guclu kiz masAllah :) ben biri vardi soyleydi diye bile zor hatirliyorum birak nickleri :))) bu cocuk benim beynimden cok yedi :)Oooooo topigi eski kızları gelmiş önce meltem kaya sonra Valentinus. Hosgeldiniz kizlar :)
Csnım yürüyeceğin saman direk karşıya bak ve dik kalkmaya çalış ben öyle yaptım daha rahat ettim hastaneden çıktıktan Sonra da agırılwrın olacsk mümkün se bolca dinlenmeye çalışCnm epidural oldu hiç bir sey hissetmiyorsun ama o an işte ilacın etkisi vardı basım afrıdı falan dedim hep damar yolundan bir şey verip beni rahatlattılar agrı kesici yapıldı sonrasında tabi agrı kesici etkisi azalınca sızlama var ben cok normal istiyordum hayırlısı böyleymiş henüz kaldırıp yürütmediler 17 de doğum oldu ama biraz sonra yürütecekler bacaklarımı hissediyorum ama hala idrar yapmadım mesela bunca saat oldu yine bi etkisi bar sanırım soracagın baska bi sey varsa cevaplayayım cnm
Csnım bu arada sana sonda takmadılar mı idrar çıkışım olmadı demişsin hiç mi gelmedi sondayaCnm epidural oldu hiç bir sey hissetmiyorsun ama o an işte ilacın etkisi vardı basım afrıdı falan dedim hep damar yolundan bir şey verip beni rahatlattılar agrı kesici yapıldı sonrasında tabi agrı kesici etkisi azalınca sızlama var ben cok normal istiyordum hayırlısı böyleymiş henüz kaldırıp yürütmediler 17 de doğum oldu ama biraz sonra yürütecekler bacaklarımı hissediyorum ama hala idrar yapmadım mesela bunca saat oldu yine bi etkisi bar sanırım soracagın baska bi sey varsa cevaplayayım cnm
Canım inşallah sıkıntısız atlatırsın karşıya bakarak kalk ki baş dönmesi yaşama. Detaylı anlatım için ayrıca teşekkürlerCnm epidural oldu hiç bir sey hissetmiyorsun ama o an işte ilacın etkisi vardı basım afrıdı falan dedim hep damar yolundan bir şey verip beni rahatlattılar agrı kesici yapıldı sonrasında tabi agrı kesici etkisi azalınca sızlama var ben cok normal istiyordum hayırlısı böyleymiş henüz kaldırıp yürütmediler 17 de doğum oldu ama biraz sonra yürütecekler bacaklarımı hissediyorum ama hala idrar yapmadım mesela bunca saat oldu yine bi etkisi bar sanırım soracagın baska bi sey varsa cevaplayayım cnm
Csnım bu arada sana sonda takmadılar mı idrar çıkışım olmadı demişsin hiç mi gelmedi sondaya
Gecmis olsun cnm ikinize de , gunlerimiz hemen hemen ayniymis kac kg dogdu bebisin bende normal cok istiyorum insAllah kendisi gelir senin dogumu tetikleyen bisey oldugunu dusunuyormusun ? Varsa bizimle paylasirmisinMerhaba herkese :) Doğum yapan başka anneler olmuş gözünüz aydın olsun tüm konuşmaları okuyamasam da ara ara okudum :)
Biz gayet iyiyiz normal doğum yaptım ben yazmıştım zaten , 3 tane dikişim var. Alışmaya çalışıyorum ama dikişlerime :)
Yarın bebişi hastaneye kontrole götüreceğiz.
Doktorunuza olan güven o kadar önemliki hanı soruyorduk ya doğum esnasında nedir esas şey önemli olan vs diye kesinlikle doktorunuz..
Ben normal doğum yaptığım için Ebe Ablamızda çok mühimdi , kadının elini ayağını öpsem yeridir :) Suyum evde patladığı için bebek kuruya kaldı, yani doğum kanalından geçmesine yardımcı olacak olan amnio sıvısı komple boşalmıştı ve ben uzun süren ( 6,5 saat ) sancılarım sonunda kızıma kavuştum . Bu süreçte normal doğum olmasının en büyük etkisi doktorum ve ebeydi.
Sen acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunun farkında değilsisn yapacaksın diye diye doğurttular tabiri caizse
He bir de doğumumda kendi annemde yanımdaydı :) Kadının elinin şişi yeni yeni iniyor desem yeridir. Eşim ve ablam açılmam 6 cm olana kadar benımleydi keza eşiminde elleri bir ayrı morardı sancılarımız sağolsun ..
Sonuç olarak sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evimizin 02.01 den sonraki meleğiyle birlikte yaşantımıza yeni ve eşsiz bir tat katmış olduk.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.
Tüm dualarım sizlerle tüm annelerimizle, hepimiz sağlıkla mutlulukla sıhhatle güzel haberlerle muhabbet edelim hep :)
Neden uzuluyorsun canim , kendin de diyorsun bak normal yapabilme sansim olsaydi diye .. cok sukur sagliklisiniz ikinizde sende bugunleri atlatacaksin ve gececek emin ol.. suan lohusasin ve psikolojinin boyle olmasi cok normal kendini yetersiz hissetme sakin.. bebeginin altini alacagin gunler cok olacak daha, belki bikacaksin bile :) annen yanindayken birak aliversin boyle dusun cnm..Canım seni alnından öpmek istiyorum normal Doğum yaptığın icin bu arada hayırlı Uğurlu olsun ben sezeryan ile Doğum yaptım 6. Günüm bugun daha hala tam düzelemrdim birinin yardımı olmadan yatıp kalkamıyorum en kötüsü ise de daha çocuğumun Altını bile açamadım ağrıdan annem sağolsun basımdan eksik etmesin allah keşke benim de normal yapabilme şansım olaydı denerdim en azından tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık şükür ama insan üzülüyor. Böyle olunca da
Bende merakla senin mesajini bekliyordum , sende kendini sakin uzme epilepsi olman belki de o sancilar sirasinda ikinizede zarar verecek sezeryan gerekiyorsa oyle de bi sekilde iyileseceksin birinde alt taraf birnde ust taraf kesiliyor psikolojini sakin bozma cok guzel bi sekilde cocugunu alacaksin kucagina ve agrinda sancin da gececek elbette ki hamilelikde bile 9 ayda neler cektik boyle dusun hayirli kolay dogumlar diliyorum sana...Benim de pazartesi bugün muayene oldum çatı müsait ama nöroloji doktoru epilepsiden dolayı risk alamayız dedi
Ameliyatta taktılar snra takmadılarCsnım bu arada sana sonda takmadılar mı idrar çıkışım olmadı demişsin hiç mi gelmedi sondaya