2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Rahim ağzı incelme var yok bişey demediler mı?
Suni sancı vermek istemedi mı once

Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...

Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...

Canım benim bir sıkıntısı yok ise ne riski yakın takip ile devam da edebilir sonuçta biz öyle gidiyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun tabi ki en başta , boş yere sezeryan yapmasın inşallah korkutmasinlar biz gebeleri ya :KK60::KK68:

Baş aşağı olması iyi bir şey, yani bebek normal doğum pozisyonunda demek. Bir çok hamile bebeği tersken bunu bekliyor. Dikkat edeceğin bir durum yok yani, rahatına bak :KK66:

Sağol canım ama benim normal doğum olmayabilir çünkü kalbimde de olduğu söylendi araştırılıyor doğuma kadar netleşcek

Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Suni sancı verilmedi mi canım?? Normal olacak diye hatırlıyorum. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabiki. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

X