- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz öyleyiz ya ama mecbur benimde çocuk var rahat vermiyor hadi top oynayalım bile diyorVar canim ! Biraksalar yataktan cikmam :) ama malesef esim ayagini incitti ve cok secenegim kalmadi cunki onunlada ilgileniyorum azda olsa.
İstediğin zaman gelmiyor canım o kadar hafta doğdu doğacak dedik şimdi de bir nazlar bir havalar ayy şimdiden belli nasıl olacağıBizde 39 haftadayız doktordan yeni geldik bizim kızda nazlı cıktı nts ye girdik normal cıktı pazartesi yine çağırdı doktor bakalım kızlar erken gelir derler ama bizimkiler nazlı
Canlar benim bebiş baş aşağı dönmüş çok erkenmi yoksa vaktimi 33+1 bugun
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra da o seninle ilgilenirVar canim ! Biraksalar yataktan cikmam :) ama malesef esim ayagini incitti ve cok secenegim kalmadi cunki onunlada ilgileniyorum azda olsa.
Canım sakin ol öncelik le bebeğine odaklan sadece ona kavuşacağın anı düşün be mutlu ol korkma çok çabuk olup bitiyor herşeyYazın yazın arkadaslar. Böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var. Heyecan cok ya. Ne tavsiye edersin cnm
Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Rahim ağzı incelme var yok bişey demediler mı?Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Aynen oyle cnm cok nazlı bebişlerimiz var saglıklı olsunlar daİstediğin zaman gelmiyor canım o kadar hafta doğdu doğacak dedik şimdi de bir nazlar bir havalar ayy şimdiden belli nasıl olacağı
Aksine iki kontrolde de yuksek cıktı 14.9 14.8Kızlar ya bişey sorucam . Şu son zamanlar tansiyonu düşen var mı ? Çok yorgun ve bitkinim sabahtan beri . Kollarım bile omuzuma ağır geliyor sanki![]()
Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...
Allah razi olsun cnmCanım sakin ol öncelik le bebeğine odaklan sadece ona kavuşacağın anı düşün be mutlu ol korkma çok çabuk olup bitiyor herşey