Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bu aralar benimde tansiyon yüksek aman dikkat et idrar ver ast alt üre keratin hemogram değerlerine baktır hemen gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon yüksek istemiyolar benim değerler güzel çıktı ama tansiyon hala sınırda erken doğum riski var
Ben tansiyondan takipliyim ilac kullaniyorum zaten gecen haftalarda da yükselmisti baktilar idrarda protein yoktu zaten zehirlenme belirtim de yok ama tansiyonum ara ara çıkıyor böyle. Ben 38lerde sezeryana aliyolar diye biliyodum bi de sezeryana yeni karar verdigim icin gün almadm özelle de görüşmedim ama gidicem. Tansiyondan erken alındığını bugün ögrendim yani erken alinacak durum olarak görmüyodum 14,8i . Doktor biraz korkuttu bugün.
Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumu
Nstye bagliydim başım agrimaya başladı. Nstden çıkınca ölçtürdüm. Baş ağrısı oldu sadece.
Evet mümkünse yarın iletişime geç durumu doktorunla paylaş ihmal etme
Aynen gitmem gerekiyo sanırım. Sürekli yükselmiyor ama ara ara yükselmesi de sıkıntı oluyo galiba

Tesekkur ederim battaniye koyarim cantama peki sutunuz hemwn gelmis miydi?
Benim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalı

V Vaveylay papatya113 papatya113 her şey çok güzel geçer umarım sağlıkla kucaklarınıza alın

Ayyy güzel dualarin için Allah Razi Olsunnn ben bi fena oluyorum yaaa, bu nasıl bir duygu seli anlayamıyorum hem çok korkuyorum hem biran önce sabah olsun istiyorum, hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde karnımda kalsın istiyorum deliriyor muyum acaba
Ana oluyorsun 🥹🥹🥹🥹🥹🥰 sen de haber ver mutlaka 🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ❤️
Kızlar merhaba bugün randevumuz vardı. Haftaya doğum günü verildi. Daha somrası idrarda değerim yüksek çıkmış. Hemen aramış geri çağırmışlar. Geldik yatış yaptılar. 24 saatlik idrar veriyorum. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar. Sonuç yine yüksek çıkarsa hemen bebeği alacaklarmış. Doktor bunun bebeğe riski yok dedi. Anneye zarar veriyor dedi. Başına gelen var mı?
Geçmiş olsun :( gebelik zehirlenmesinde ben de anneye zarar verebiliyor diye duymuştum çok bilgim yok. İnşallah bir sorun yoktur varsa da korkma bebişin gelişimini tamamlamış zaten nerdeyse yani erken doğum vs de değil. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine Sağlıkla ❤️

Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey

Ana oluyorsun 🥹🥹🥹🥹🥹🥰 sen de haber ver mutlaka 🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ❤️

Geçmiş olsun :( gebelik zehirlenmesinde ben de anneye zarar verebiliyor diye duymuştum çok bilgim yok. İnşallah bir sorun yoktur varsa da korkma bebişin gelişimini tamamlamış zaten nerdeyse yani erken doğum vs de değil. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine Sağlıkla ❤️
Teşekkür ederim inşallah🌸 bebeğe bi zararı dokunmasında sabah şidettli kusma falan yaşamıştım zaten belkide sebebi budur. Yediğim yemekten sanmıstım

Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey
Düzensiz geliyosa kasılma sıkıntı yok o regl olacakmış gibi durumu bende çok oluyor şuanda da var ama yordum kendimi o da var 😅 düzenli olmaya başlarsa takip et kasılmaları 🥰🥰
Teşekkür ederim inşallah🌸 bebeğe bi zararı dokunmasında sabah şidettli kusma falan yaşamıştım zaten belkide sebebi budur. Yediğim yemekten sanmıstım
Sonuçlar ne zaman çıkar diyorlar inşallah sorunsuz geçer sürecin 🙏

Kızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çok 💕💕 warcrew warcrew fnd_50 fnd_50 @ipeksi19 imagination forever imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun 💕💕💕💕💕
Dualarımız senınle canım benım hersey cok guzel olacak emın ol❤️❤️❤️🌸🌸senden gelecek guzel mesajı beklıyor olacagım yarın🙏💕

Benim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalı

V Vaveylay papatya113 papatya113 her şey çok güzel geçer umarım sağlıkla kucaklarınıza alın
Bebeğin nasıl canım sağlığı iyidir inşallah. Nasıl gidiyor gelişimi🌸

Kızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çok 💕💕 warcrew warcrew fnd_50 fnd_50 @ipeksi19 imagination forever imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun 💕💕💕💕💕
Canım sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🌸 Rabbim yar ve yardımcın olsun 🌸

Benim güzel papatyam😍❤️ kalbim de duam da seninle seni çok seviyorum samimiyetini enerjini görmeden buralardan hissettim hissediyorum inan bana aklım sende. Yarın Rabbim kolaylıkla doğumunu atlatmana yardımcı olsun inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun ilk fırsat anında ilk boşluğunda senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Rabbim kolaylaştırsın hiç zorlaştırmasın amin🤲🏻

Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya 🤬🤬🤬 içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd
Yok kanka adam onu yazarsa kimse de almaz aman ne denetleniyor ki sağlıksız yiyecekler aldı başını gitti. Çok çok güvenilir yerden almaktan başka çare yok🤦🏻‍♀️

V Vaveylay canım yarın senin de doğumun varmış Rabbim sana da kolaylıkla atlatmayı bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk boşluk anında güzel haberlerini bekliyoruz❤️

V Vaveylay canım yarın senin de doğumun varmış Rabbim sana da kolaylıkla atlatmayı bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk boşluk anında güzel haberlerini bekliyoruz❤️
İnsaAllah çok teşekkür ederimm, dualarınızı bekliyor olacağım bende size dua ediyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım birbirimize güzel haberlerimizi verelim 🥰🥰🪻🤲

Hepinizden dua bekliyorum başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok heyecan korku her duyguyu yaşıyorum 🌾

Düzensiz geliyosa kasılma sıkıntı yok o regl olacakmış gibi durumu bende çok oluyor şuanda da var ama yordum kendimi o da var 😅 düzenli olmaya başlarsa takip et kasılmaları 🥰🥰

Sonuçlar ne zaman çıkar diyorlar inşallah sorunsuz geçer sürecin 🙏
İnşallah teşekkür ederim. Yarın sabah doktorla tekrar görüsülecek tansiyonum yüksek çıkıyor. Bu idrar 24 saat dolunca verilecek sanırım yarın akşam 6 gibi. Belki sabah az çok belli olur ne olacağı

Back