- 18 Eylül 2022
- 75
- 54
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #28.781
Ben tansiyondan takipliyim ilac kullaniyorum zaten gecen haftalarda da yükselmisti baktilar idrarda protein yoktu zaten zehirlenme belirtim de yok ama tansiyonum ara ara çıkıyor böyle. Ben 38lerde sezeryana aliyolar diye biliyodum bi de sezeryana yeni karar verdigim icin gün almadm özelle de görüşmedim ama gidicem. Tansiyondan erken alındığını bugün ögrendim yani erken alinacak durum olarak görmüyodum 14,8i . Doktor biraz korkuttu bugün.Bu aralar benimde tansiyon yüksek aman dikkat et idrar ver ast alt üre keratin hemogram değerlerine baktır hemen gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon yüksek istemiyolar benim değerler güzel çıktı ama tansiyon hala sınırda erken doğum riski var
Nstye bagliydim başım agrimaya başladı. Nstden çıkınca ölçtürdüm. Baş ağrısı oldu sadece.Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumu
Aynen gitmem gerekiyo sanırım. Sürekli yükselmiyor ama ara ara yükselmesi de sıkıntı oluyo galibaEvet mümkünse yarın iletişime geç durumu doktorunla paylaş ihmal etme