Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Olsun canım napalım benımde annem kalacak,gönüller bir olsun,aksamları severler onlarda bebıslerını.sımdı ben merakla beklıyorum acaba nasıl bır baba olacak😀bızım yaslarda 35-39 bakalım bızı neler beklıyor🥰
Çok güzel günler bekliyor 🥰 Her gün ayrı heyecan 🥰
Mesela şu an göğsümün üzerinde uyuyan minişimle yazıyorum bu satırları. 🫠Kurban olurum tek bir tel saçını Yaradana 🩷
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguları 🤲🏻

papatya113 papatya113 V Vaveylay kızlar inşallah çok güzel geçer umduğunuzdan daha da iyi geçer hatta 🥰 Sağlıkla minik kuzularinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️ inşallah az ağrıyla sorunsuz bir süreç geçirirsiniz 🥰🥰🥰 duacınızım 🌸 gece burda olmayabilirim diye yazıyorum şimdiden 🥹 haber verin bize aklımız sizde kalır 🌼🌼🌼

Benim ne baş ağrım oldu ne bel ağrım oldu. Sezeryandan 6 saat sonra ayağa kalkabildim çok uzun süre de bacaklarımda his yoktu. Sabaha kadar sürekli iğne yapıldı doktorumun talimatıyla. Sezeryanden mı ameliyathaneden mı bilmiyorum odaya gelince aşırı üşüdüm ama onu da duyduğum için yanımda polar sabahlık vs götürmüştüm. Yakınlarım da tüm ceketleri örttüler üstüme. Usumekten titriyordum boynum kasılır diye korkup kendimi korumaya aldım siz de yanınızda battaniye vs bulundurabilirsiniz. Üşüme kaynaklı boyun kasılması tutulması yaşadıklarını söyledi arkadaşlarım ama bende olmadı
Tesekkur ederim battaniye koyarim cantama peki sutunuz hemwn gelmis miydi?

Kızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?

Kızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?
Özeldeki doktoruna tansiyonun konusunda bilgi verdin mi?

Henüz özeldeki doktora gitmedim. Bu hafta perşembe gidecektim ama devletteki doktorum bekletme hemen alabilir de dedi.
Bu aralar benimde tansiyon yüksek aman dikkat et idrar ver ast alt üre keratin hemogram değerlerine baktır hemen gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon yüksek istemiyolar benim değerler güzel çıktı ama tansiyon hala sınırda erken doğum riski var

Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumu

Kızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çok 💕💕 warcrew warcrew fnd_50 fnd_50 ipeksi19 ipeksi19 imagination forever imagination forever misophonia_ misophonia_ maya91 maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun 💕💕💕💕💕

İyi geceler herkese😊 35 haftalık olduk kızımla. Bugün kontrolü vardı. Nst’ye alındım, gelişimi vs her şeyi yolunda sancım falan da yok çok şükür. Yalnız doktora pozisyonunu sordum. Ters döndüğünü düşünüyordum artık çünkü uzun süre yürüyünce vajinamda ve kasıklarımda felaket bir baskı hissediyorum birkaç haftadır. Doktor dedi ki yoo dönmemiş hatta oblik duruşta dedi. Anlamış gibi yaptım ben de 😅 çarpraz durmak anlamına geliyormuş galiba baktım internetten. Pek iç açıcı şeyler yazmıyor. Sezeryan istemiyorum ama bu duruş için sezeryan doğum uygun falan yazmışlar hep. Tabi bu 38-39-40. Haftalar için sanırım. Ama bilemedim. Doktor dedi ki senin hareket miktarına bağlı doğum olayı 38. Haftada karar vericez dedi. Bebeği benzer pozisyonda olup sonradan normal baş aşağı pozisyon alan var mı? Bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz doğru düzgün bir şey bulamadım da

papatya113 papatya113 V Vaveylay kızlar inşallah çok güzel geçer umduğunuzdan daha da iyi geçer hatta 🥰 Sağlıkla minik kuzularinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️ inşallah az ağrıyla sorunsuz bir süreç geçirirsiniz 🥰🥰🥰 duacınızım 🌸 gece burda olmayabilirim diye yazıyorum şimdiden 🥹 haber verin bize aklımız sizde kalır 🌼🌼🌼
Ayyy güzel dualarin için Allah Razi Olsunnn ben bi fena oluyorum yaaa, bu nasıl bir duygu seli anlayamıyorum hem çok korkuyorum hem biran önce sabah olsun istiyorum, hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde karnımda kalsın istiyorum deliriyor muyum acaba

Kızlar merhaba bugün randevumuz vardı. Haftaya doğum günü verildi. Daha somrası idrarda değerim yüksek çıkmış. Hemen aramış geri çağırmışlar. Geldik yatış yaptılar. 24 saatlik idrar veriyorum. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar. Sonuç yine yüksek çıkarsa hemen bebeği alacaklarmış. Doktor bunun bebeğe riski yok dedi. Anneye zarar veriyor dedi. Başına gelen var mı?

Back