2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ya bişey sorucam . Şu son zamanlar tansiyonu düşen var mı ? Çok yorgun ve bitkinim sabahtan beri . Kollarım bile omuzuma ağır geliyor sanki

Kızlar ya bişey sorucam . Şu son zamanlar tansiyonu düşen var mı ? Çok yorgun ve bitkinim sabahtan beri . Kollarım bile omuzuma ağır geliyor sanki

Var canim ! Biraksalar yataktan cikmam :) ama malesef esim ayagini incitti ve cok secenegim kalmadi cunki onunlada ilgileniyorum azda olsa.

Var canim ! Biraksalar yataktan cikmam :) ama malesef esim ayagini incitti ve cok secenegim kalmadi cunki onunlada ilgileniyorum azda olsa.
Hepimiz öyleyiz ya ama mecbur benimde çocuk var rahat vermiyor hadi top oynayalım bile diyor

Bizde 39 haftadayız doktordan yeni geldik bizim kızda nazlı cıktı nts ye girdik normal cıktı pazartesi yine çağırdı doktor bakalım kızlar erken gelir derler ama bizimkiler nazlı
İstediğin zaman gelmiyor canım o kadar hafta doğdu doğacak dedik şimdi de bir nazlar bir havalar ayy şimdiden belli nasıl olacağı

Yazın yazın arkadaslar. Böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var. Heyecan cok ya. Ne tavsiye edersin cnm
Canım sakin ol öncelik le bebeğine odaklan sadece ona kavuşacağın anı düşün be mutlu ol korkma çok çabuk olup bitiyor herşey

Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...

Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba

Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…