2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay adı ne Canım mahvoldu göğüslerim bağıra bağıra emziriyorm

Geçmiş olsun canım sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı...

Herkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum

canım kombine epidural spinal nasıl oluyor?

Maşallah canım Sağlıkla büyüsün

Canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim sütünün gelmesine de :) pıhtı durumuyla mı ilgili sezaryenin şekli değişti, benim durumum da henüz belli değil o yüzden merak ettim. Hep iyi ve mutlu olun Allah analı babalı büyütsün :)

herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
canım medikalden alınanı mı kullanıyorsun bir de beden olayı nasıl oluyor? ben normalde m bedenim m mi almalıyım.

gözünüz aydın allah'ım analı babalı saglikla büyütsün inşallah ... neden genel anesteziye dondu merak ettim ama hamdolsun bebesinde sende iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…