- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
benim en erken 18 ocak pazartesi günü onaylacak 18/19/21 tarihleri arasinda olacak en erken 18 dedi doktorum hayırlısı Allah'tanGünaydın annişler kaç kişi kaldı doğurmayan acaba
Ay adı ne Canım mahvoldu göğüslerim bağıra bağıra emziriyormKızlar emzirmeden sonra çatlayan yara olan ve sutyene değince ağrıyan uçlar için göğüs ucu bariyer jel buldum aynı kalkan görevi görüyor sürdüğünüz gibi göğsü bir tabaka kaplıyor sutyene yapışmasını engelliyor eczanede gördüm hemen aldım tavsiye ederim :)
Geçmiş olsun canım sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı...benim aklima hiç gelmedi onceden biliyordum eklem romatizmasi kalbe vuruyordu kapakta sorun vardi kontrole hic gitmedim
kalp ritim bozukluğu hamilelikte gelisti
kalp ilacina basladim doğum dan hemen sonra sorun yasaya bilirmisim onun için kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler
inşallah sorunsuz gecer dogumum kucagima alirim bebişimi
inşallah tüm bekleyenler sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah
Dur kız ben senden önceyim sirami vermem kimseye
Oo var mı o kadar ya ben bi 15 kişi kaldık diye düşünmüştüm
Bizimkilerden de subatta doguran olur ıllakı
canım kombine epidural spinal nasıl oluyor?Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Alerjikka göğüs ucu bariyer jel canım bakım kremi de var ama aynı lansinoh gibi oAy adı ne Canım mahvoldu göğüslerim bağıra bağıra emziriyorm
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzelce açılır bir avazda kurtulursun banada dua et :))Kızlar bende hastanedeyim yaklasık 1 saattir suni sancı veriliyor
Oo maşallah seninkide pek nazlı kısmet artık sağlıkla kucağına alırsın inşallahSenden önce ben varım kız 40+1 olduk
Maşallah canım Sağlıkla büyüsünHerkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum
Canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim sütünün gelmesine de :) pıhtı durumuyla mı ilgili sezaryenin şekli değişti, benim durumum da henüz belli değil o yüzden merak ettim. Hep iyi ve mutlu olun Allah analı babalı büyütsün :)Herkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum
Benim doktorum da 26sina kadar bekleriz maksimum dedi Şubat'ta sarkmaz inşallah stres oldum iyice herkes doğurdukca.Ayyy ne 15i. 60 :)
Aynen öyle bi 5 kişi rahat kalir
canım medikalden alınanı mı kullanıyorsun bir de beden olayı nasıl oluyor? ben normalde m bedenim m mi almalıyım.herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
gözünüz aydın allah'ım analı babalı saglikla büyütsün inşallah ... neden genel anesteziye dondu merak ettim ama hamdolsun bebesinde sende iyisinizHerkese merhabalar,
Oo maşallah seninkide pek nazlı kısmet artık sağlıkla kucağına alırsın inşallah