Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah
Herkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum
Herkese merhabalar,
Doğumumuzu yaptık, ikimizde gayet iyiyiz :) benim epidural olarak başlayan sezeryanım genel anesteziye döndü ama çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık. Oğluşum da gayet iyi, sütüm geldi emiyor. İyiyiz mutluyuz :) Herkese rahat sakin mutlu keyifli doğumlar diliyorum
Canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim sütünün gelmesine de :) pıhtı durumuyla mı ilgili sezaryenin şekli değişti, benim durumum da henüz belli değil o yüzden merak ettim. Hep iyi ve mutlu olun Allah analı babalı büyütsün :)
herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Herkese merhabalar,