2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar günaydın, dogum yapanlara hayırlı olsun bugün dogum yapacak olanlara da şimdiden Allah yardım etsin hayırlı dogum nasip etsin. Ben bgun kontrolden sonra hastaneye geçeceğim ve suni sancı ile dr um dogumu başlatacak cok heyecanlıyım duygusalım biraz karmaşık duygularım bugünlerimize şükürler olsun. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucagımıza. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

su hani korse varya bende almak istiyorum ama bir bedensiz her bedene olur diyor kimisindede bedenler var secmem gerek hangisini almalı acep birde 19 tl yede var 35 tlyede 14 tl yede ne yapmalıyım oneriniz nedir
27 gun oldu ama 4. sezeryan olmasından sanırım agrılarımda var belki bu korse sıkı tutarda karnımı daha rahat yururum

rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah..
allahım bir avazda kurtarsın inşallah

bu arada battaniye konusu olmusduya bir zamanlar biz hakkat cok battaniye harcıyoruz digerindede oyleydik birde premature olunca yeni alısverislerde yaptık yenidoagnlar olmadı az aldık ama
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah..
allahım bir avazda kurtarsın inşallah
yavv sen hic uyumuyonmu uyu canısı uyu bebiş olunca uyumican zati

bende 20 tl lik olani sepete attim cok baktimkarar veremedim
fiyati dusuk olanin kargosu var onada baktim

kafam ağrıyor canım benim ensemin ust kismi napcam bilmiyorum

Canim artik esimle paylasicam evde yatiyorum annem gelicek evle ilgili bir is yapmadan yattigim yerden caliscam pzartesi ve sali ise gidip carsamba kontrole gidecegim dun agdaya gitmistim cok canim acidi o da bebegin asagi inmesine sebep oldu mu acaba die dysunmeden edemedim gece boyu ams tabii doktorumun dedigi sen hic yatmio musun dinlenmio musun oldu.

herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Bu hangi korse canım mutlaka bahsetmisindir ama kacırdım markası neydi

İste o kisim biraz sıkıntı oldu hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
Canım benimde oğluş sağ göğsümü çok rahat tuttu emdi ama sol göğsümün ucu biraz daha küçük olduğu için zorlandı. Bazen hala zorlanıyor ama ilk 10 gün inanki sol göğsümü tutturana kadar rahat 1 saat uğraşıyordum. Sende sabırla bekle uğraş sonunda illaki tutar. Bende silikon uç almıştım ama beğenmedim işe yaramadı bizde.

herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Nasıl Bi korse kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…