Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunuKizlarrr biz yarin sabah kizimiza kavusuyoruz 8 de kucagimda olur kuzum duanizi eksik etmeyin.
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah..Kızlar günaydın, dogum yapanlara hayırlı olsun bugün dogum yapacak olanlara da şimdiden Allah yardım etsin hayırlı dogum nasip etsin. Ben bgun kontrolden sonra hastaneye geçeceğim ve suni sancı ile dr um dogumu başlatacak cok heyecanlıyım duygusalım biraz karmaşık duygularım bugünlerimize şükürler olsun. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucagımıza. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
yavv sen hic uyumuyonmu uyu canısı uyu bebiş olunca uyumican zatirabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah..
allahım bir avazda kurtarsın inşallah
bende 20 tl lik olani sepete attim cok baktimkarar veremedimsu hani korse varya bende almak istiyorum ama bir bedensiz her bedene olur diyor kimisindede bedenler var secmem gerek hangisini almalı acep birde 19 tl yede var 35 tlyede 14 tl yede ne yapmalıyım oneriniz nedir
27 gun oldu ama 4. sezeryan olmasından sanırım agrılarımda var belki bu korse sıkı tutarda karnımı daha rahat yururum
kafam ağrıyor canım benim ensemin ust kismi napcam bilmiyorumbu arada battaniye konusu olmusduya bir zamanlar biz hakkat cok battaniye harcıyoruzdigerindede oyleydik birde premature olunca yeni alısverislerde yaptık yenidoagnlar olmadı az aldık ama
yavv sen hic uyumuyonmu uyu canısı uyu bebiş olunca uyumican zati
Saol canım Allah razı olsunrabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah..
allahım bir avazda kurtarsın inşallah
Canim artik esimle paylasicam evde yatiyorum annem gelicek evle ilgili bir is yapmadan yattigim yerden caliscam pzartesi ve sali ise gidip carsamba kontrole gidecegim dun agdaya gitmistim cok canim acidi o da bebegin asagi inmesine sebep oldu mu acaba die dysunmeden edemedim gece boyu ams tabii doktorumun dedigi sen hic yatmio musun dinlenmio musun oldu.İnşallah sizin için hayırlı olacak bir vakitte çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin. Bizim seninle peş peşe gümlerimiz kendimi 18e adapte ettim ben de farkında olmadan. Bu ara yoğundun nasıl dinleneceksin peki umarım o vakti bulabilirsin. Allah yardımcın olsun
Bu hangi korse canım mutlaka bahsetmisindir ama kacırdım markası neydiherkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Günaydın ben kaldımGünaydın annişler kaç kişi kaldı doğurmayan acaba
Yok bastırmıyor iki parmak sokuyor sadece onuda baya itiyor ama korkulacak biley degilCati muayenesinde doktor bi eliyle karina mi bastiriyor arkadaşlar
Canım benimde oğluş sağ göğsümü çok rahat tuttu emdi ama sol göğsümün ucu biraz daha küçük olduğu için zorlandı. Bazen hala zorlanıyor ama ilk 10 gün inanki sol göğsümü tutturana kadar rahat 1 saat uğraşıyordum. Sende sabırla bekle uğraş sonunda illaki tutar. Bende silikon uç almıştım ama beğenmedim işe yaramadı bizde.İste o kisim biraz sıkıntı olduhemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
dilara 4.gunun.kalmisBen diilimyesa sahtekarlik.yapma kiz insanlarin temiz duygulariyla oynama
Bakalim belki bugun dogururum
Günaydın annişler kaç kişi kaldı doğurmayan acaba
Nasıl Bi korse kullanıyorsun canımherkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Bende doguramadim yaa. Ne olur dua edin biran once sagliklica kavusayim kizima. 34. Haftada geliyordu doğumu durdurdular. Simdide gelmek bilmiyorGünaydın annişler kaç kişi kaldı doğurmayan acaba