2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar selam bugün sezeryan olan arkadaşlar Allah kolaylık versin inşallah rahat geçmiştir inşallah doğumunuz. Biz 40 +0 olduk bugün doktor kontrolündeyiz 41 42 devam artık bakalım ne zaman gelecek zaman geçtikçe tedirgin oluyorum ya sancim gelmez ise diye

Son düzenleme:
Bu gece yattığımdan beri belim sırtım ağrıyordu. 3 saat uyumaya çalıştıktan sonra kalktım. Duş aldım ve geçti. Yalancı sancı olduğunu biliyordum ama bi ara ben de 3 Ocak ta doğursam ne güzel olur diye düşünmedim de değil ^-^ Karnım hala burnumda maalesef.. Kanala girmeden doğum sancısının başlama ihtimali var mı ki? :/

Ben de aynı durumdayım canım.Ne sanci var ne de bir belirti. Yarın doktor kontrolüm var benim doktor en fazla 41. haftaya kadar bekleme taraftariyim dedi. Hayırlısı bakalım umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz

Csnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekle

Ben de aynı durumdayım canım.Ne sanci var ne de bir belirti. Yarın doktor kontrolüm var benim doktor en fazla 41. haftaya kadar bekleme taraftariyim dedi. Hayırlısı bakalım umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz

Insallah canım bizim de yakın takip ile 42 olur dedi doktor. Bakalım seninki mı benimki mı hızlı davranacak haberleşelim:)

Kizlar Allaha sukurler olsun saat 12 de kombine epidural spinal anesteziyle sezeryanla saglikli bi sekilde bebegimi kucagima aldim agrim sizim suan icin yok hamdolsun kalkip yurudum henuz gaz cikarma durumum olmadi onuda hallettikten sonra dahada iyi olucam gibi 10 dk da hersey oldu bitti girmemle çıkmam bir oldu Rabbim bekleyenlerede hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah

Gözün aydın canım, darısı bizlerin başına :)

Benim de az once sancim gelip gelip gıttı cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…