2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@Kimmik hayırlı olsun canım
F ferayegul rabbim yardımcın olsun
Kızlar ben dün geceden bu yana çok hastayım üşütmüsüm herhalde boğaz baş ağrısı ölüyorum
Eşimde böyle çekme hastaneye gidelim dedi
Gittik doktorum bir serum yaptı ilaç yazmadi
Şimdi eve geldim inşaallah çabucak atlatırım
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyiolursun ve bebegini sağlıkla kucagina alirsin

Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Dikişin oldu mu canım suni sancı vs doğum hikayen nasıl müsait olursan yazar mısın?

canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar

Doktorunuz sezeryan öneriyorsa riske atmayın hiç, önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız.

Kilo alması için saydıklarınıza ek olarak el yapımı pekmez çok işe yarıyor, ceviz, süt, yoğurt mutlaka hergün tüketin.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim cnm eşimde aynı düşünce de benim ilki de düşük olmuştu.. içimde acaba kalır mı diye endişe ediyorum ama nadir görülen bir anamoli ve parça kalması yada kanama olması riskli sanırım.

Canım peki açılma için hareket ne biliyim ıvir zivir bi şeyler varmış mis yoksa suyun geldi diye pek hareket önermiyorlar mi
Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacak ❤️

Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici

Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici

Anladım canım benim

Hep derim sağlıkla gelsin de diğer her şey ama her şey Tiri viri. Tabii ki gönlümüzden geçen şeyler var ama hayırlısı dedik hep.

O yüzden güzel haberlerini bekliyorum

Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar
Doğum sandalyesi gibi seçenekler okumuştum da demek ki orada da yok. doğumun daha kısa sürdüğünü ve bebeğin geçeceği yolun daha kısaldığını okumuştum.

Rabbim kolaylaştırsın cnm inşallah

Abimin eşi 3700 normal doğum yaptı iki ay önce.

Benim tosun şuan 3900 ve normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa.

Doktorumun 4 üzeri doğurttuğu normal doğumlar olmuş.

Yani tamamen annenin vücudunun çocuğun kafa çapıyla uyumlu olmasıyla ilgili bir durum.

Endişe etmeyin, doktorunuza güvenin. Uygunsa normal doğurtacaktır, sezeryan derse de bir bildiği vardır :)

Hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla gelsinler inşallah
Nasıl besleniyorsun acaba bende biraz kilolu doğsun isterim

zaten susuz dogum zor olur bugun olazsa yarin sezeryan olursun...
sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim onemli olan da bu
rabbim tez zamanda bir avazda kurtarsin
allah'ım senide bebeğini de korusun miss kokulun kucagina nasıp olsun inşallah

Canım keyifli geçiriyorsun şu an süreci bu bile burada bize okurken inanılmaz moral oluyor. Pozitifsin ve bu doğumuna da yansıyacak inşallah ❤️ Güzel haberlerle gelsin bebeğin ❤️

X