- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıde
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyiolursun ve bebegini sağlıkla kucagina alirsin
Tekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)
Bakim duruma canım sagolAnladım canım çikolata için biraz küçük olur gibime geldi. En iyisi eline geçince karar verirsin.
En olmadı bebişin ufak tefek bişilerini koyarsın evde, tırnak makasıdır yedek emziktir vs :)
canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
sağol cnm bunları da ekleyeyim listemeTahin de çok kilo aldırıyor hatta tahin ve Harnup / keçiboynuzu pekmezi
Bi de antep fıstığı
Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlarcanım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Teşekkür ederim cnm eşimde aynı düşünce de benim ilki de düşük olmuştu.. içimde acaba kalır mı diye endişe ediyorum ama nadir görülen bir anamoli ve parça kalması yada kanama olması riskli sanırım.Doktorunuz sezeryan öneriyorsa riske atmayın hiç, önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız.
Kilo alması için saydıklarınıza ek olarak el yapımı pekmez çok işe yarıyor, ceviz, süt, yoğurt mutlaka hergün tüketin.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacakTekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)
Seninde mi 2700 gram çıktı cnm sanırım 3 hafta öncesinde bebek hep 2 hafta önde çıkıp bir anda geri de çıkınca dedi..Haftamiz ve kilomuz ayni size niye az dedi acaba benim doktorum cok normal dedi
Canım peki açılma için hareket ne biliyim ıvir zivir bi şeyler varmış mis yoksa suyun geldi diye pek hareket önermiyorlar mi
Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacak
Kefiri alıyor musun cnm ben bilmiyorum yapılıyorsaCanım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye
ben arkadaşta görmüştüm kahvaltı masasında küp şeker koymuştu..Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıde
Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Doğum sandalyesi gibi seçenekler okumuştum da demek ki orada da yok. doğumun daha kısa sürdüğünü ve bebeğin geçeceği yolun daha kısaldığını okumuştum.Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar
Rabbim kolaylaştırsın cnm inşallahYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Nasıl besleniyorsun acaba bende biraz kilolu doğsun isterimAbimin eşi 3700 normal doğum yaptı iki ay önce.
Benim tosun şuan 3900 ve normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa.
Doktorumun 4 üzeri doğurttuğu normal doğumlar olmuş.
Yani tamamen annenin vücudunun çocuğun kafa çapıyla uyumlu olmasıyla ilgili bir durum.
Endişe etmeyin, doktorunuza güvenin. Uygunsa normal doğurtacaktır, sezeryan derse de bir bildiği vardır :)
Hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla gelsinler inşallah
zaten susuz dogum zor olur bugun olazsa yarin sezeryan olursun...Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Canım keyifli geçiriyorsun şu an süreci bu bile burada bize okurken inanılmaz moral oluyor. Pozitifsin ve bu doğumuna da yansıyacak inşallahYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici