2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende yapıyorum onu önce memeye süt sürüyorum anlasın diye
Ama acıkmıyor galiba o yüzden
Annemm onlar dogdularda sutmu emiyorlar masallah onlara kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil.bende buyuk ihtimal ayin 4 unde sezeryan olacak suyumuz azalmis yerimiz kalmamis. Kizlar sezeryandan sonra hemen sut gelmiyo diyolar aklimi.ona taktim nasil olacak bu dogum sonrasi besleme isi pompayla cektirsem.ona surekli cektirsem gelirmi yoksa direk.mamami verirler

Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Haftamiz ve kilomuz ayni size niye az dedi acaba benim doktorum cok normal dedi

Bazı kişiler sezeryandan sonra akşam şakır şakır süt geldiğini idda etmişlerdi, benim de öyle olur die düşündüm çünkü doğum öncesi ara ara sıvım geliyodu, bi an ilk gece düşündüğüm gibi gelmeyince panikledim. Ama işin aslı öyle asla değil, o gece hemen sütüm geldi diyene de normal değilse doğumu pek inanamam artık.. sık sık vermeye çalışıyorum inşallah bikaç güne daha güzel olcak canım.
Canim gozun aydin sezeryanmi seninde nasil.beslenmesi yaninda ek mamadami veriyorsun bi arkadasimda yarim saatte bir memeye tuttum 1 hafta sonra iyice artti daha mama vermedim diyo darisi kuzulara

Hastanedeyim tatlım ama su nerdeyse tamamen boşaldı o yüzden hastanedeyim :)
Kuzum Rabbim yardimciniz olsun benimde azalmis 2 gun hareketlerini takip et dedi kestiremiyorumki hareketmi kasilmami bi yere toplaniyo sisio gecio onlar normalse sıkinti yok ama suyumuz azalmis tosbik tam olcum yapamadik persembe alacam buyuk ihtimalle dedi. Ne guzel bi heyecan sanki hersey eksik gibi dusunuyorum. Bide hemsireye neler vereceksiniz 1 ic zibin 1 citcitli zibin tulum bez sapka eldiven battaniye bukadarmi giyecek tulumun altina baska bi alt vermeye gerek.varmi

Abimin eşi 3700 normal doğum yaptı iki ay önce.

Benim tosun şuan 3900 ve normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa.

Doktorumun 4 üzeri doğurttuğu normal doğumlar olmuş.

Yani tamamen annenin vücudunun çocuğun kafa çapıyla uyumlu olmasıyla ilgili bir durum.

Endişe etmeyin, doktorunuza güvenin. Uygunsa normal doğurtacaktır, sezeryan derse de bir bildiği vardır :)

Hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla gelsinler inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Keçiboynuzu pekmezi, kıymalı yumurta ,ceviz

Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Çok normal korkman, hatta şunu söyliyim ben sezeryandan da normalden de korkuyorum :) ilk defa doğum yapıcam başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum çok büyük endişelerim var.

Ama bir şekilde doğurucaz, dünya varolduğundan beri kadınlar doğuruyor bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum kendimi.

Benim çatıma dar dedi doktorum, ama yine de normal doğumu denicez ilk olarak dedi. Olmazsa sezeryan.

Bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Kızlar bunu nasıl degerlendırebılırım fikir verir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-30-16-33-09-1.png
    Screenshot_2017-12-30-16-33-09-1.png
    215,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye

Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..

X