2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

amin insallah canim Allah evladini bagislasin saglikli hayirli uzun omurlu olsun insallah
benim kombine epidural spinal sezeryan olcakmis insallah bende skinti yasamam gerci doktoruma sezeryan konusunda baya güveniyorum ama yinede ameliyat iste

ah bende yattim geri kalktim ayaklarim yaniyor ve midem ağrıyor ikisi bir arada cok zor ..
bu aksam faxla yedim ustunede meyve cikolata beni mahvetti bebegim mideme ayaklarini dayamis zaten arada vurup duruyor
soda ictim inşallah fayda eder

Kaldırsamda emmiyor ki sıpa
Memeyi agzına tıkıyorum şaşkın şaşkın bakınıyor
10 da emzirmiştim 00:30 dan beri uğraşıyorum daha on dakikadır ancak emiyor
Boşuna uykudan kalkıyorum galiba ben :)

Ay annesiii uyma sen ona zorla ver emsin annesiyle basedemeyince pes edicektir :)))

of arkadaşlar ne sağa ne sola yatabiliyorum direkt alt tarafima bıçak saplaniyor sanki bebiş öyle bir ittiriyor ... onun tek ittirmedigi pozisyon sirtust bacaklarımı sonuna kadar açıp yattığım pozisyon. ee öyle de nefesim kesiliyor uyunmuyor napacagimi sasirdim. alt tarafıma bu kadar agri girmesi normal mi ya 2 gecedir

of arkadaşlar ne sağa ne sola yatabiliyorum direkt alt tarafima bıçak saplaniyor sanki bebiş öyle bir ittiriyor ... onun tek ittirmedigi pozisyon sirtust bacaklarımı sonuna kadar açıp yattığım pozisyon. ee öyle de nefesim kesiliyor uyunmuyor napacagimi sasirdim. alt tarafıma bu kadar agri girmesi normal mi ya 2 gecedir
Ayni beni anlattin cnm yaaa

Yengem elimle tutsam ayagini alttan çıkaricam gibi gelirdi diye anlatir boyuda uzundu masallah cok agrisi olurdu :) ben sunu anladimki hamilelikte hersey normal :))

Yengem elimle tutsam ayagini alttan çıkaricam gibi gelirdi diye anlatir boyuda uzundu masallah cok agrisi olurdu :) ben sunu anladimki hamilelikte hersey normal :))
ay yok ayaklarını dayayıp güç alıyor kafasıyla da bastırıyor alta. ama bacaklarımı kapatamıyorum resmen böyle bıçak saplanır gibi bir acı. şu çatallar varya hastanelerde evde olsa geçer üstüne yatar uyurdum valla aça aça en rahat ettiği duruşum o ama gel bana sor a

ay yok ayaklarını dayayıp güç alıyor kafasıyla da bastırıyor alta. ama bacaklarımı kapatamıyorum resmen böyle bıçak saplanır gibi bir acı. şu çatallar varya hastanelerde evde olsa geçer üstüne yatar uyurdum valla aça aça en rahat ettiği duruşum o ama gel bana sor a

Bacaginin arasina yastik koyup yatmayi denedinmi canim rahat oluyo diyolar ben pek ihtiyac duymadim denemedim ama

Şuan tam o haldeyim canım ama yastıkta yetmiyor. bayağı açınca rahatlıyorum

Oyy :KK43: Baya assada duruyo demekki karnin assaya indimi peki.Cogu gitti azi kaldi bikac gun daha sabredicez yasadiklarimiza mukafati guzel olucak insallah diye kendimizi teselli etmekten baska sansimiz yok :))

Oyy :KK43: Baya assada duruyo demekki karnin assaya indimi peki.Cogu gitti azi kaldi bikac gun daha sabredicez yasadiklarimiza mukafati guzel olucak insallah diye kendimizi teselli etmekten baska sansimiz yok :))
Evet kafası uzun süredir çok aşağıda doktor ultrasonda rahim ağzı bile göremiyor oyle dayanmış. Ama büyüdükçe kuvvetleniyor sanırım ya da yeri mu daralıyor nedir yok böyle bir baskı. sanki bende elimle uzansam degicem o derece :)

benimde baya indi
artik cok yavas yuruyorum yolda mumkunsede cikmiyorum kasiklarima agri vuruyor
inşallah da dedigin gibi yasadiklarimizin mukafati rabbim nasip ederse kucagimiza alip koklayacagiz

X