2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yengem elimle tutsam ayagini alttan çıkaricam gibi gelirdi diye anlatir boyuda uzundu masallah cok agrisi olurdu :) ben sunu anladimki hamilelikte hersey normal :))
ay yok ayaklarını dayayıp güç alıyor kafasıyla da bastırıyor alta. ama bacaklarımı kapatamıyorum resmen böyle bıçak saplanır gibi bir acı. şu çatallar varya hastanelerde evde olsa geçer üstüne yatar uyurdum valla aça aça en rahat ettiği duruşum o ama gel bana sor a

ay yok ayaklarını dayayıp güç alıyor kafasıyla da bastırıyor alta. ama bacaklarımı kapatamıyorum resmen böyle bıçak saplanır gibi bir acı. şu çatallar varya hastanelerde evde olsa geçer üstüne yatar uyurdum valla aça aça en rahat ettiği duruşum o ama gel bana sor a

Bacaginin arasina yastik koyup yatmayi denedinmi canim rahat oluyo diyolar ben pek ihtiyac duymadim denemedim ama

Şuan tam o haldeyim canım ama yastıkta yetmiyor. bayağı açınca rahatlıyorum

Oyy :( Baya assada duruyo demekki karnin assaya indimi peki.Cogu gitti azi kaldi bikac gun daha sabredicez yasadiklarimiza mukafati guzel olucak insallah diye kendimizi teselli etmekten baska sansimiz yok :))

Oyy :KK43: Baya assada duruyo demekki karnin assaya indimi peki.Cogu gitti azi kaldi bikac gun daha sabredicez yasadiklarimiza mukafati guzel olucak insallah diye kendimizi teselli etmekten baska sansimiz yok :))
Evet kafası uzun süredir çok aşağıda doktor ultrasonda rahim ağzı bile göremiyor oyle dayanmış. Ama büyüdükçe kuvvetleniyor sanırım ya da yeri mu daralıyor nedir yok böyle bir baskı. sanki bende elimle uzansam degicem o derece :)

Oyy :KK43: Baya assada duruyo demekki karnin assaya indimi peki.Cogu gitti azi kaldi bikac gun daha sabredicez yasadiklarimiza mukafati guzel olucak insallah diye kendimizi teselli etmekten baska sansimiz yok :))
benimde baya indi
artik cok yavas yuruyorum yolda mumkunsede cikmiyorum kasiklarima agri vuruyor
inşallah da dedigin gibi yasadiklarimizin mukafati rabbim nasip ederse kucagimiza alip koklayacagiz

Evet ya dimi. Hele wc mevsuzu yokmu. Tam uykum geldi derken hadi bakalim çise :)
gece yataktan onun icin kakmadim ama kacirma isi hamileligin basindan beri var artik son gunler sabredecegiz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun

Evet kafası uzun süredir çok aşağıda doktor ultrasonda rahim ağzı bile göremiyor oyle dayanmış. Ama büyüdükçe kuvvetleniyor sanırım ya da yeri mu daralıyor nedir yok böyle bir baskı. sanki bende elimle uzansam degicem o derece :)

Allah kolaylık versin inşallah anne olmak gercekten kolay degilmis insallah dunyaya geldikten sonra uslu bebekler olur uzmezler bizi :)

benimde baya indi
artik cok yavas yuruyorum yolda mumkunsede cikmiyorum kasiklarima agri vuruyor
inşallah da dedigin gibi yasadiklarimizin mukafati rabbim nasip ederse kucagimiza alip koklayacagiz

Amiin insallah saglikli sıhhatli olsunlarda yeterki Rabbim bu gunlerimizi aratmasin ömürleri guzel olsun

MerhABa arkdaşlar,
Biz de bugün yuvamızdayız kızımla çok şükür
Rabbim hayırlı zamanda sizleri de bebeklerinize kavuştursun.
Bildiğiniz üzere planlı bir sezeryanla (çok heyecanlıydı) dün kucağımızda idi meleğimiz..
Spinal anestezi oldu, asla acı yok ama bazı seyleri hissediyosunuz. Doğumun normali sezeryanı tamamen önemini yitirdi benim gözümde dün itibari ile asıl önemlisi sütün gelmesi ve bebeğin emebilmesiymiş bence kızlar..
şimdiden onu karnımda hissetmeyi özledim derlerdi de inanmazdım, ama minik mucizem yanımda bu daha güzel bi hissiyat tabi;)
Heaa bir de sırt üstü yatmayı çok özlemişim, şimdi bu satırları size sırtüstü yazarak aktarıyorum:))

MerhABa arkdaşlar,
Bildiğiniz üzere planlı bir sezeryanla (çok heyecanlıydı) dün kucağımızda idi meleğimiz..
Spinal anestezi oldu, asla acı yok ama bazı seyleri hissediyosunuz. Doğumun normali sezeryanı tamamen önemini yitirdi benim gözümde dün itibari ile asıl önemlisi sütün gelmesi ve bebeğin emebilmesiymiş bence kızlar..
şimdiden onu karnımda hissetmeyi özledim derlerdi de inanmazdım, ama minik mucizem yanımda bu daha güzel bi hissiyat tabi:KK66:
Heaa bir de sırt üstü yatmayı çok özlemişim, şimdi bu satırları size sırtüstü yazarak aktarıyorum:))
Gozunaydin canim.
Su an nasil sut durumun peki umarim bebegin emebiliyordur annesini

MerhABa arkdaşlar,
şimdiden onu karnımda hissetmeyi özledim derlerdi de inanmazdım, ama minik mucizem yanımda bu daha güzel bi hissiyat tabi:KK66:

Gözün aydın olsun canım
Rabbim bize de hayırlı zamanda nasip etsin :anneadayı:
Özendim valla böyle okuyunca da :nazar:

Back