Zaten onu artık pek.sıkıntı yapmıyorum alıştım gibi de dr haftasıyla uyumlu değil.doğum neye gire olacak dedim ona cvp alamadım biraz daha geçsin dedi ona gore söylerim dedi küveze girmeyecek duruma gelmesi lazim dediCanım düşünme artık haftasını bunun sana da bebeğine de bir faydası yok. Minik yavrun olur dışarıda sütünle, sevginle büyütürsün. Sağlıklı olsun canım boş ver kiloyu. 4 doğan da büyüyor 1250 doğan bebekte... çevremde çok yakın iki örnek var şu an 11aylıklar ve tam bi afacanlar
Cnm seçenekgi degiştirsenmi acaba?Hanimlaaar hastanede ikram icin minik pizza pogacalardan alicaktim fakat alicagim yer pazartesi kapaliymis sali gunude doguma yetismiyo pazar gununden alip buzluga koysam tadi bozulurmuki sizce
Hani ayni gün bile alsan kaşari sosisi soguyunca tadi nasil olur? Daha dayanıklı bişey olabilir diye düşündümHanimlaaar hastanede ikram icin minik pizza pogacalardan alicaktim fakat alicagim yer pazartesi kapaliymis sali gunude doguma yetismiyo pazar gununden alip buzluga koysam tadi bozulurmuki sizce
Ben de merak ediyorum canım
Bende sleepy aldım bı de kampanya vardı 24 paket yenidoğan ıslak mendil ondan da aldımkizlar ilk bebek bezini
reklamlardada cikan sleepy merhaba bebek bezi
ni alacagim yegenlerimde tavsiye ettiydi arkadasimda kismet nasipse bu bezle basliyacagim ...
sabirla duayla inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
Girmez inşallah canım Allah’ın izniyle. Hem girse bile bu bebek iyi olsun diye olacak yani doğumların birçoğunda küvöz durumu olabiliyor. Bence bunu da düşünme canım. Sabrın sonu güzel olacakZaten onu artık pek.sıkıntı yapmıyorum alıştım gibi de dr haftasıyla uyumlu değil.doğum neye gire olacak dedim ona cvp alamadım biraz daha geçsin dedi ona gore söylerim dedi küveze girmeyecek duruma gelmesi lazim dedi
Hani ayni gün bile alsan kaşari sosisi soguyunca tadi nasil olur? Daha dayanıklı bişey olabilir diye düşündüm
minik sakallı poğaça alsan? Burda öyle satılıyor içi kaşarlı yarılmış küçük poğaça.Aklimda hep o vardi ya sosisli minik pogaca sogusa bile tadi guzel oluyodu simdi napcami sastim araya haftasonu girio pazartesi zaten her yer kapali sali dogum var yarin halletmem lazim aklima bisicik gelmio
minik sakallı poğaça alsan? Burda öyle satılıyor içi kaşarlı yarılmış küçük poğaça.
Salı sabahtan 8 de pizzaları alabilirsiniz 9 da hastanede olur olmuyor mu ?Hanimlaaar hastanede ikram icin minik pizza pogacalardan alicaktim fakat alicagim yer pazartesi kapaliymis sali gunude doguma yetismiyo pazar gununden alip buzluga koysam tadi bozulurmuki sizce
Canım haftasıyla uyumlu değil derken ne kadar fark var ?Zaten onu artık pek.sıkıntı yapmıyorum alıştım gibi de dr haftasıyla uyumlu değil.doğum neye gire olacak dedim ona cvp alamadım biraz daha geçsin dedi ona gore söylerim dedi küveze girmeyecek duruma gelmesi lazim dedi
11 de cikiyomus bugun gorustumde siparisini vermek icin yetistiremiyolar kanepe tariflerine bakiyodum simdi aklima o geldi hayirlisi artikSalı sabahtan 8 de pizzaları alabilirsiniz 9 da hastanede olur olmuyor mu ?
merhaba,benim bebegim biraz somurgen galiba,tam rayina oturtamadik malesef 4 saate yakin emdigide oluyo ki genellikle geceleri.gunduzleri ortalama 1.bucuk 2 saatte bir emiyo yaklasik 1 saat memede kaliyo.sizde durumlar ne?
aslında evde buzluğa atıyoruz sonra çıkarıp yiyoruz bisey olmuyor. ama bence sosisli birşey alma. bekledikçe koku yapabilir hastanede diye düşündüm. peynirli maydanozu ortası yarık poğaçalar güzel olur soğuk yenir canım çekti11 de cikiyomus bugun gorustumde siparisini vermek icin yetistiremiyolar kanepe tariflerine bakiyodum simdi aklima o geldi hayirlisi artik
Benim ki 15-20 dakıka memede kalıyor
2,5 saatte bir emzirmeye calışıyorum ama uyudugu için zor oluyor
Uyandırmazsam 3-3,5 saat uyuyor
2,5 saatte uyandırsamda emmek istemeyebiliyor
Geceleri çok sorun yaşıyorum
Kendi haline mi bırakmalı yoksa uyandırmaya devam mı etmeliyim karar veremedım
Benim ki 15-20 dakıka memede kalıyor
2,5 saatte bir emzirmeye calışıyorum ama uyudugu için zor oluyor
Uyandırmazsam 3-3,5 saat uyuyor
2,5 saatte uyandırsamda emmek istemeyebiliyor
Geceleri çok sorun yaşıyorum
Kendi haline mi bırakmalı yoksa uyandırmaya devam mı etmeliyim karar veremedım
aslında evde buzluğa atıyoruz sonra çıkarıp yiyoruz bisey olmuyor. ama bence sosisli birşey alma. bekledikçe koku yapabilir hastanede diye düşündüm. peynirli maydanozu ortası yarık poğaçalar güzel olur soğuk yenir canım çekti
Ben bir çikolata goturucem çok mu kuru kuru oldu yahu :)Dimi olsa yenirdi :)) Yarin pastanelerle bi goruseyim bakalim ne dicekler