2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben bir çikolata goturucem çok mu kuru kuru oldu yahu :)

Canim hastaneye gelicek insan potansiyeline bagli biraz bide ben hevesle bi konsept haline getirmis bulundum bi kere sora mecbur kaldim yoksa en guzeli o aslinda kendini strese sokmadan bi cikolata tamam mantikli olanı yapmışsın bosver kuru olsun

Kızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Oh ne güzel bir doğum olmuş çok sevindim canım. Bol bol kokla yavrunu :) Allah analı babalı büyütsün ❤️

Canimm hayirli ugurlu olsun. Allah razi olsun senden içim rahatladi bende spinal adayiyim

Csnım sağolasın şakın korkma İnan allah yardım ediyor ben ki panik atak hastasıyım ben yaptı isem herkes yapar diye düşünüyorum merak ettiğin birşey ol
Çok mutlu oldum. Ins. Benimkide rahat geçer. Cok heyecanlıyım ama bebegimin sesini duyucam diye (inş.) teselli oluyorum

Csnım sağolasın şakın korkma İnan allah yardım ediyor ben ki panik atak hastasıyım ben yaptı isem herkes yapar diye düşünüyorum merak ettiğin birşey olursa cevap veririm
Dikiş atarken felan hissetmedin dimi. Bide mide bulantin oldumu ameliyat esnasinda. Ksb cok heyecanliyim

Dogum yapan arkadaslar dr unuzun dedigi kilo ile dogdugu kilo ayni mi oldu yoksa alta uste oynadiysa ne kadar oynadi?

speedy-gonzales speedy-gonzales canim yazdin da kacirdin mi bilmiyorum kizin nasil karsiladi evde ki yeni bebisi merak ettim
Csnım dünkü kontrolde 2800 dü bugun 2700 dogdu csnım

Bu arada dr uma bugun sezaryenden ne kadar sonra ikinciyi dusunebilirim diye sordum. Bana iki hamilelik arasi teoride 2 yil derler ama yastan dolayi ilk 6 ay korun ne zaman olursa dedi sevindim acikcasi tabi insallah uslu bir bebegim olur da cesaret ederim hemen.
Dedigim gibi kismet tabi olursa olur olmazsa bu duyguyu bir kerede olsa tadacagimiz icin sukurler olsun diyorum. Allah evlatlarimizi korusun insallah.
Su son gunler cidden cok zor yine arada sinir ataklarim oluyor ben bile ne oluyor diyorum. Benden ziyade annemle kocama sabirlar diliyorum :KK43:

Maşallah sen 2 3 saatte bir kadir bence emmesi için burnunu topugunu sık emdiği kadar emsin daha cok küçük çünkü

Hastanede hemsireler 2 saatte bir uyandirip emmesi gerektigi soylemislerdi topuguna vura vura uyandirmaya calisioduk :))

Kaldırsamda emmiyor ki sıpa
Memeyi agzına tıkıyorum şaşkın şaşkın bakınıyor
10 da emzirmiştim 00:30 dan beri uğraşıyorum daha on dakikadır ancak emiyor
Boşuna uykudan kalkıyorum galiba ben :)

X