Benim bildiğim pastaneler güne erkenden başlar canım değişikmişpazartesi yilbasi diye kapali iste taze alamıyorum pogacayi oyle alip buzluga atsam sali cikarsam tadi bayatlarmiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim pastaneler güne erkenden başlar canım değişikmişpazartesi yilbasi diye kapali iste taze alamıyorum pogacayi oyle alip buzluga atsam sali cikarsam tadi bayatlarmiki
Ben bir çikolata goturucem çok mu kuru kuru oldu yahu :)
Benim bildiğim pastaneler güne erkenden başlar canım değişikmiş
Saatli poğaçaBende öyle düşünmüştüm ama istedigim pogaca 11 cikiomus ne hikmetse :)
Oh ne güzel bir doğum olmuş çok sevindim canım. Bol bol kokla yavrunu :) Allah analı babalı büyütsünKızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım insallah darısı basınıza insallahOh ne güzel bir doğum olmuş çok sevindim canım. Bol bol kokla yavrunu :) Allah analı babalı büyütsün
Canimm hayirli ugurlu olsun. Allah razi olsun senden içim rahatladi bende spinal adayiyimKızlar bu sabah uykumdan suyumun gelmesi ile uyandım uykumdan acil hastaneye geldik Doğum başlamıştı beni apar topar Doğuma aldılar spinal sezeryan oldum gaz sancısı dısında çok fazla bir sıkıntım Yok çok şükür bebek iyi 2700 gram dogdu 36+4 günlük olarak sezaryen olacsk arkadaşlar şakın korkmayın ben nasıl o kadar sakindim bilmiyorum ama Doğuma girerken hiç korkmadım spinalin iğnesi acıtmıyor sadece o çekme itme hareketlerini hissediyor sunuz ama acı Yok hala rüyada gibiyim kızlar bakıyorum ama inanamıyorum rabbim tez zaman da sizlere de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Csnım sağolasın şakın korkma İnan allah yardım ediyor ben ki panik atak hastasıyım ben yaptı isem herkes yapar diye düşünüyorum merak ettiğin birşey olursa cevap veririmCanimm hayirli ugurlu olsun. Allah razi olsun senden içim rahatladi bende spinal adayiyim
Csnım sağolasın şakın korkma İnan allah yardım ediyor ben ki panik atak hastasıyım ben yaptı isem herkes yapar diye düşünüyorum merak ettiğin birşey ol
Çok mutlu oldum. Ins. Benimkide rahat geçer. Cok heyecanlıyım ama bebegimin sesini duyucam diye (inş.) teselli oluyorum
Dikiş atarken felan hissetmedin dimi. Bide mide bulantin oldumu ameliyat esnasinda. Ksb cok heyecanliyimCsnım sağolasın şakın korkma İnan allah yardım ediyor ben ki panik atak hastasıyım ben yaptı isem herkes yapar diye düşünüyorum merak ettiğin birşey olursa cevap veririm
Hayır csnım hissetmedim sana dokunduklarını hissediyorsun sadece o kadar hayır bulantım da olmadı csnım herkeste olmuyor Muş o zatenDikiş atarken felan hissetmedin dimi. Bide mide bulantin oldumu ameliyat esnasinda. Ksb cok heyecanliyim
Csnım dünkü kontrolde 2800 dü bugun 2700 dogdu csnımDogum yapan arkadaslar dr unuzun dedigi kilo ile dogdugu kilo ayni mi oldu yoksa alta uste oynadiysa ne kadar oynadi?
speedy-gonzales canim yazdin da kacirdin mi bilmiyorum kizin nasil karsiladi evde ki yeni bebisi merak ettim
Genelde tam tutmasi cok zor galibaCsnım dünkü kontrolde 2800 dü bugun 2700 dogdu csnım
Çok tsk ederim kardeşim. Allah anali babali büyütsün. Bizim yerimizede kokla meleginiHayır csnım hissetmedim sana dokunduklarını hissediyorsun sadece o kadar hayır bulantım da olmadı csnım herkeste olmuyor Muş o zaten
Maşallah sen 2 3 saatte bir kadir bence emmesi için burnunu topugunu sık emdiği kadar emsin daha cok küçük çünkü
Hastanede hemsireler 2 saatte bir uyandirip emmesi gerektigi soylemislerdi topuguna vura vura uyandirmaya calisioduk :))