İnşallah “aa bir arkadaş vardı sezaryen sonrası akşamına ayağa kalktı hatta ikram yapmaya kalkıştı nazar değecek diye zor yatmaya ikna ettik” cümlesindeki özne oluruz biz deYa epidural ya spinal canim hic sormadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah “aa bir arkadaş vardı sezaryen sonrası akşamına ayağa kalktı hatta ikram yapmaya kalkıştı nazar değecek diye zor yatmaya ikna ettik” cümlesindeki özne oluruz biz deYa epidural ya spinal canim hic sormadim
Ay canım yazını çok keyifle okudum sezaryen kararı verilmiş bir aday olarak :) korsenin fotoğrafını atma imkanın var mı? Bir de dikiş mi oluyor yapıştırma mı? Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinkizlar herkese merhaba,yogunluktan fazla giremiyorum siteye.hepinize hayirli dogumlar diliyorum.sezaryan konusu gecmis.ben mecburi sezeryan dogum yaptim.doktorumun tercihiyle spinal oldu.oyle anlatildigi gibi kotu gecirmedim allaha sukur.hastanede 2 gece kaldim.1. gece sonunda doktorum taburcu edebiliriz dedi bebegimi emziremedigim icin ben kabul etmedim.sabah 11 gibi ameliyata girdim 5 dakika kadar sonra bebegim dogdu.bebek dogduktan 15 dakika kadar benimle ilgilenildi toplamda 20 dakika kadar surdu.saat 6 gibi ayaga kalkabildim.ayaga kaltigimda korseyi taktirdi doktorum.hala korseyle geziyorum.daha rahat hareket ediliyor.ortalam 1 ay korseyi takacakmisim.medikallerde satilan korselerden aldirdi bilginiz olsun bu arada.eve geldigimden beride hic yatmadim desem yeri.evet biraz zor bi surec rahat hareket edemiyosun ama olacak o kadar.tek sikinti sut.sutum 3. gun geldi malesef.sezaryanda korkulacak bisey yok olk sakinlestirici veriyolar zaten belden vurulan igneyi hissetmedim bile.yasadiklarimi anlatmaya calistim.sormak istediginiz bisey olursa cevaplarim.herkese iyi aksamlar hayirli dogumlar.
Oh güzel geçmiş muayenen süper canım çok sevindim :) bence Mira çok uslu bir kız vaktinde güzelce doğacak annesiBen geldimmmm doktordan geldimmmm :)
Evet açıklayayım, yoğun jel kıvamlı sümüğümsü yapıdaki şeffaf akıntı nişan olabileceği gibi normal akıntıda olabiliyormuş, rengi dönşen bir kağıtla kontrol etti doktorum eğer yeşile dönerse bebeğin suyuymuş ama dönmedi. Bebeğimin suyu değilmiş, normal akıntıymış. Ama nst ye girdim ve 50 -52 lere çıkan sancılarım gözüktü. Normal bu ağrılar sancılar dedi.
Veeeee açılmam var mı diye elle kontrol oldum. Çatala falan çıkartmadı o yüzden geerilmedim diyebilirim ama ilk anda kendimi sıktım sanırım doktorım sakin ol güzel kızım derin nefes al hiç tedirgin olma hemen bitecek deyip sakinleştirdi. Açılman var ama yeniyılı geçirirsin merak etme dedi. Ve ekledi bu mayenede bebeğin zarına dokunduğumuz için ufak akıntı kanama tarzında birşeyler olabilir bu seni korkutmasın. Peki deyip mutlu mesut ayrıldık :) ayın 3 ünde tekrar muaynem var o zamana kadar Mira hanım acele etmez diye ümit ediyorum :) B Belkibiumut @yesa1 L Lilyumm_ F ferayegul
Cok tskler cnm. Bende spinal olucam içim biraz rahatlatti. Allah bebisine uzun ömürler versinkizlar herkese merhaba,yogunluktan fazla giremiyorum siteye.hepinize hayirli dogumlar diliyorum.sezaryan konusu gecmis.ben mecburi sezeryan dogum yaptim.doktorumun tercihiyle spinal oldu.oyle anlatildigi gibi kotu gecirmedim allaha sukur.hastanede 2 gece kaldim.1. gece sonunda doktorum taburcu edebiliriz dedi bebegimi emziremedigim icin ben kabul etmedim.sabah 11 gibi ameliyata girdim 5 dakika kadar sonra bebegim dogdu.bebek dogduktan 15 dakika kadar benimle ilgilenildi toplamda 20 dakika kadar surdu.saat 6 gibi ayaga kalkabildim.ayaga kaltigimda korseyi taktirdi doktorum.hala korseyle geziyorum.daha rahat hareket ediliyor.ortalam 1 ay korseyi takacakmisim.medikallerde satilan korselerden aldirdi bilginiz olsun bu arada.eve geldigimden beride hic yatmadim desem yeri.evet biraz zor bi surec rahat hareket edemiyosun ama olacak o kadar.tek sikinti sut.sutum 3. gun geldi malesef.sezaryanda korkulacak bisey yok olk sakinlestirici veriyolar zaten belden vurulan igneyi hissetmedim bile.yasadiklarimi anlatmaya calistim.sormak istediginiz bisey olursa cevaplarim.herkese iyi aksamlar hayirli dogumlar.
Ay evet yaaa. Heke ondan önceki haber bi hayli üzücü. Antalya daki özel hastanedeki ölen bebege. Bende Antalyadayim cok korktumKızlar haberleri gördünüz mü? 9aylık hamile bir kadın markette reyonun önünde sancısı tutunca pıt diye Doğum yapmış :) Allah herkese kolay doğum versin
Ben onu görmedim canım görsem kesin ağlardım Allah sabır versin aileye yerini boş bırakmasın inşallahAy evet yaaa. Heke ondan önceki haber bi hayli üzücü. Antalya daki özel hastanedeki ölen bebege. Bende Antalyadayim cok korktum
amin insallah canim.yapistirma oldu.depend gercekten cok kullanisli.brn baya kullandim.mutlaka gecelikli takimda olsun yaninizda.pijimaya giyip cikarmak zor.ve ameliyattan hemen sonra usume geliyor yaninizda kalin biseylerde mutlaka olsun .aklima gelenler simdilik bunlar.tarihin belli oldugunda sutun icin biseyler icmeye basla bence.ben apar topar olunca sut konusunda sikinti yasadim.humanin cayini kullaniyorum.tavsiye ederimAy canım yazını çok keyifle okudum sezaryen kararı verilmiş bir aday olarak :) korsenin fotoğrafını atma imkanın var mı? Bir de dikiş mi oluyor yapıştırma mı? Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
teseķkurler,hayirli dogumun olsun insallah.icini ferah tut.anne olmak cok baskaymis.Cok tskler cnm. Bende spinal olucam içim biraz rahatlatti. Allah bebisine uzun ömürler versin
Iyiki görmedin cnm ağlattı valla. Allah sabirlar versinBen onu görmedim canım görsem kesin ağlardım Allah sabır versin aileye yerini boş bırakmasın inşallah
Valla ben ilkinden daha cok korkuyorum ve daha heyecanlıyım onda pek farkında degıldımYa eninde sonunda doğuracağız içerde kalacakları yok ama kaç tane dogurursan doğur sanki hiç doğum yapmamış gibi bi telaş bi korku aslında sorduğum sorunun cevabını biliyorum keyifleri ne zaman gelirse ozaman doğacaklar yine de azcık rahatlamak için bişeyler duymak istiyor insan
Benim kızım 4 buck yasında canım 40 haftalık dogdu genelde erken dogum yapanlar hep erken yapıyo sanırımIlki şimdi tam 2.5 yaşında cnm seninki ne kadarlık
uf kotu bsy ya namaz da kılıyorum zor oluyor bayaLaf aramızda bende kaçırıyorum. Özellikle öksürünce
Ayy oyle kolay oluyo mu ki ben sabaha kadar sancı cektım öğlen dogmustuKızlar haberleri gördünüz mü? 9aylık hamile bir kadın markette reyonun önünde sancısı tutunca pıt diye Doğum yapmış :) Allah herkese kolay doğum versin
Bende aldım canım onlar fazlasıyla etiket koymuşlar sadece cıkardım yapıstırdımcanım kendin yapta etiketi kendin ayrı mı yaptıryorsun yoksa içinde gelipte biz mi yapıştırıyoruz?
Aramızda bir gun var kımınkı once gelecek acabaBen geldimmmm doktordan geldimmmm :)
Evet açıklayayım, yoğun jel kıvamlı sümüğümsü yapıdaki şeffaf akıntı nişan olabileceği gibi normal akıntıda olabiliyormuş, rengi dönşen bir kağıtla kontrol etti doktorum eğer yeşile dönerse bebeğin suyuymuş ama dönmedi. Bebeğimin suyu değilmiş, normal akıntıymış. Ama nst ye girdim ve 50 -52 lere çıkan sancılarım gözüktü. Normal bu ağrılar sancılar dedi.
Veeeee açılmam var mı diye elle kontrol oldum. Çatala falan çıkartmadı o yüzden geerilmedim diyebilirim ama ilk anda kendimi sıktım sanırım doktorım sakin ol güzel kızım derin nefes al hiç tedirgin olma hemen bitecek deyip sakinleştirdi. Açılman var ama yeniyılı geçirirsin merak etme dedi. Ve ekledi bu mayenede bebeğin zarına dokunduğumuz için ufak akıntı kanama tarzında birşeyler olabilir bu seni korkutmasın. Peki deyip mutlu mesut ayrıldık :) ayın 3 ünde tekrar muaynem var o zamana kadar Mira hanım acele etmez diye ümit ediyorum :) B Belkibiumut @yesa1 L Lilyumm_ F ferayegul
Bana kalsa yılbaşı gecesi hariçher an olabilir Yılbaşı hariç dememin sebebi doğum fotoğraflarımı ablam çekecek, ve aynı zamanda o gün ablamında doğum günü olduğu için ablam istanbul dışında olacak. O anın kaçırılmasını istemiyorum o kadarcık :) Umarım kızımda teyzesine süpriz yapmazAramızda bir gun var kımınkı once gelecek acaba
Doktorum sağolsun ya gerçekten Allah razı olsun doktorumdan çok net bir kadın. Öyle gereksiz bir şekilde insanı germiyor tedirgin edip ikilemde bırakacak tek bir cümle dahi etmiyor. Harika bir kadın kendisi. Güvenim tam kendisine bu yüzden de kendimi rahat hissediyorym o ne derse o şekilde ilerliyorum. İşin ehli uzmanı o, benim gibi kim bilir kaç tane hastası olmuştur yıllardır ne doğumlar neler neler görmüştür düşüncesiyle tek hamile ben değilim diyip duruyorumOh güzel geçmiş muayenen süper canım çok sevindim :) bence Mira çok uslu bir kız vaktinde güzelce doğacak annesi