- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
yarın gideceğim doktora canımBrnimkide 38+2 oluyor cnm
Bir sürü faktör var doğumda malum. Bebek sağlığı, kilosu, anne sağlığı, anne psikolojisi vs. O yüzden şu doğrudur şu yanlıştır yorumunu yapamıyorum ben. Sırf anne psikolojisi bile -eğer normal doğumu kaldıramayacaksa- yeterli sebep bence.Canım inşallah 30 ay doktorun ssvd destekçisi fazlasiyla ssvd gecmisi olan bir doktor. Inşallah çok arzu ediyorum bir sancılar gelse o sürece girsek diye heyecan içindeyim hangisi daha kolay yazacağım size ama sezeryan da günlerce normal de 1 gün çekiyoruz çok daha fazladır ama Aĺah büyüktür inşallah hayirli olan ne ise o olsun hepimiz içinama kızlar şunu söyleyeyim face de ssvd grubuna üye olduktan sonra farkettim ki çok zor da kalmadıkça yani mecburi olmadıkça sezeryan hiç sağlıklı değil, biliyordum ama detaylar detaylar. En azından sezeryan olacaksa bile bebek gelmek istediği zaman sezeryan olunması çok daha makul anaa tercih meselesi tabi ki
Kız kaç oldun tam dogur da kurtul sıra bize gelsinAynen canım bende bir kadının döndüğünü görünce dönmüştüm yoksa bekliyordum kurbanlık koyun gibi sırt üstü :) ama geçen dönemedim de nst cihazı kayıyordu bir bağırdım doğumhanede nerdesiniz çözün şunu diye hepsi basımda.. benim gibi sakin insanın içinden canavar çıktı öyle kan ter icinde kalınca
yarın gideceğim doktora canım
bakalım bana hangi günü verecek az kaldııııı
ahahah canımBana çok garip geliyor kendi dogurmafigin bir çocuk hakkında birşey istemek. Ha gönlünden torunu olarak en iyisi olsun istersin ama eşinin başının etini yiyecek kadar istemesi de vay vay ama herkesinki bir farklı işte çeşit çeşit oy
Hayır csnım benim sezeryan ama 39 haftadan önce almayı doğru bulmuyorum diyor doktorum bana da kuzu kuzu beklemek kalıyornormal doğuma müsait mi vucudun onu mu bekliyor yani doktorun?
Bana da 39+4 e gun verdi.hanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
canım yurtdışı ile buranın imkanları çok farklıKız forumda okudum çatı darlığı normal doğuma engel değil diyor yurtdışında herkes doğuruyormus bir araştır istersen
ooo senin ki bayağı farklıymış canımBana da 39+4 e gun verdi.
Merhaba gruba yeni girdim sezeryan tarihi 38+1 verildi bana da hayirlisiBrnimkide 38+2 oluyor cnm
Sen kendini çoktan hazırlamışsin canım hayırlısı olsun evet bel fıtığı varsa çok riskli zaten neyse tadını çıkar o zaman planlı olunca heyecan daha da artıyorcanım yurtdışı ile buranın imkanları çok farklı
riske atamam
buradan da anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
çok yakın bir tanıdığımız yakın zamanda doğum yaptı
kız normal doğumda ısrarcı olmuş
normal sancı ile doğuramayınca suni vermişler
kız sancıyı çekmiş ama bebek doğum kanalına yanlış yerleşmiş vucut yapısıda uygun değilmiş
son anda fark etmişler acilen sezeryana almışlar
bebeği son anda kurtarmışlar
ne kendime nede bebeğime böyle bir eziyet çektirmek istemiyorum
bayağı bir adapte ettim kendimi bir günde ben
bide canım bel fıtığı ameliyatım ve tekrardan bel fıtığımında olması buna engelmiş zaten
Bir sürü faktör var doğumda malum. Bebek sağlığı, kilosu, anne sağlığı, anne psikolojisi vs. O yüzden şu doğrudur şu yanlıştır yorumunu yapamıyorum ben. Sırf anne psikolojisi bile -eğer normal doğumu kaldıramayacaksa- yeterli sebep bence.
Güzel bir yola girmişsiniz inşallah dilediğin gibi geçer doğumun burada güzel hikayeni bizimle de paylaşırsın :)
hiç sorma nereden baksan 10-11 gün kaldıSen kendini çoktan hazırlamışsin canım hayırlısı olsun evet bel fıtığı varsa çok riskli zaten neyse tadını çıkar o zaman planlı olunca heyecan daha da artıyor
38+3 biz yeni yılı bekliyoruz lütfen amaKız kaç oldun tam dogur da kurtul sıra bize gelsin
Bebegin herseyi gayet iyi erken alma taraftari degilim dedi doktorum canim. Bende ayni fikirdeyim. Kendisi karrar versin bi de iyice tonton olsun :) surekli kontroldeyiz zaten. Tabi bana bu gunler gecmek bilmiyo orasi ayri. Saglikla kucagimiza alalim da insallah kalsinlar iceri de :)ooo senin ki bayağı farklıymış canım
peki neden
canım benim yanina bir isim daha eklesen hosuna giden mesela idil alya siz ilk ismi kullanirsinizAynen onunda kv Alya eşimde bu ismi surdurelim diyor
Allah yardımcısı olsunGogo7 var dogumda bugün :)
Bugün izne çıkıyorsun bebeksiz 10 gün iznin var bol bol dinlen gez keyfini çıkar :) zira ben 1.5 aydır öyle yapıyorum doğuma dinlenmiş girhiç sorma nereden baksan 10-11 gün kaldı
sonra minik Muhammedim kollarım da