2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bir sürü faktör var doğumda malum. Bebek sağlığı, kilosu, anne sağlığı, anne psikolojisi vs. O yüzden şu doğrudur şu yanlıştır yorumunu yapamıyorum ben. Sırf anne psikolojisi bile -eğer normal doğumu kaldıramayacaksa- yeterli sebep bence.
Güzel bir yola girmişsiniz inşallah dilediğin gibi geçer doğumun burada güzel hikayeni bizimle de paylaşırsın :)

Kız kaç oldun tam dogur da kurtul sıra bize gelsin

ahahah canım
dünyanın en güzel torununa sahip olacakmış benim kayınvalidem
öyle diyor
prens doğuracağım herhalde
ayy canım eşim bana anlatmaz ama gör kiii onun ömrünü ne kadar yedii
canım anne ve bebeğin sağlığı ön planda ise sezeryan olması gerekiyorsa o en iyi ve en doğru seçenektir

Kız forumda okudum çatı darlığı normal doğuma engel değil diyor yurtdışında herkes doğuruyormus bir araştır istersen
canım yurtdışı ile buranın imkanları çok farklı
riske atamam
buradan da anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
çok yakın bir tanıdığımız yakın zamanda doğum yaptı
kız normal doğumda ısrarcı olmuş
normal sancı ile doğuramayınca suni vermişler
kız sancıyı çekmiş ama bebek doğum kanalına yanlış yerleşmiş vucut yapısıda uygun değilmiş
son anda fark etmişler acilen sezeryana almışlar
bebeği son anda kurtarmışlar
ne kendime nede bebeğime böyle bir eziyet çektirmek istemiyorum
bayağı bir adapte ettim kendimi bir günde ben
bide canım bel fıtığı ameliyatım ve tekrardan bel fıtığımında olması buna engelmiş zaten

Sen kendini çoktan hazırlamışsin canım hayırlısı olsun evet bel fıtığı varsa çok riskli zaten neyse tadını çıkar o zaman planlı olunca heyecan daha da artıyor

Sağol canım benim zaten en başta sağlıklı olmamız evladımız ile belki bana da nasip olmaz Allah bilir, ancak çok fazla kandırılıp gereksiz sezeryan uygulayan bir ülkedeyiz malesef evet anne psikolojisi kaldırmayacaksa kesinlikle olmamalı önce sağlık

ooo senin ki bayağı farklıymış canım
peki neden
Bebegin herseyi gayet iyi erken alma taraftari degilim dedi doktorum canim. Bende ayni fikirdeyim. Kendisi karrar versin bi de iyice tonton olsun :) surekli kontroldeyiz zaten. Tabi bana bu gunler gecmek bilmiyo orasi ayri. Saglikla kucagimiza alalim da insallah kalsinlar iceri de :)

Aynen onunda kv Alya eşimde bu ismi surdurelim diyor
canım benim yanina bir isim daha eklesen hosuna giden mesela idil alya siz ilk ismi kullanirsiniz
benim büyük kizima esimin rahmetli babannesi gul istedi adi gül hatun idi bende ece istiyordum nufusta adi ece gül yani ece oldu ..
onlarinda gönlü olur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…