- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Bilmiyorum ki canım ya görünce çok üzüldüm
Oo doğum değil davet sanki bende geliyim yiyip istahim kabardiCanım ikram kısmını pek düşünmedim aslında :) şerbetlik ablamdan geldi içine vişne kompostosu yapacak annem. Zaten yine ablamdan kalma süslenmiş kadehlerimiz var, bunların üst tarafı yıkanabiliyor.
Bir de ben eti puf alıp mor ve pembe tüllere sarmayı düşünüyorum onu da bir kenara güzelce dizerler. Çikolata olacak zaten :) yetmez mi ki :)
Bebeğini de al gel canım :) bu arada bebiş nasıl?Oo doğum değil davet sanki bende geliyim yiyip istahim kabardi
Keyfi yerinde iki gündür hiç uyumadan hopluyor zıplıyor iyice yaramaz oldu teyzesi :)) senin ki nasıl?Bebeğini de al gel canım :) bu arada bebiş nasıl?
Güzel haberlerle gel canım nstde de güzel ya kalp atışları falanBizim bugün kontrolümüz var bakalım bebişim ne kadar olmuş 1 haftada birde sıkıcı NST var hayırlısıyla son 6 gün bebişim için katlanmaya değer
Nst de yan mı uzanmak gerekiyor neden kiGüzel haberlerle gel canım nstde de güzel ya kalp atışları falanyan dön ama sırtüstü uzanma sakın
Sırtüstü bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor ya ben hiç uzanamam zaten sırtüstü nefesim çıkmaz en iyisi sol yana dönmekNst de yan mı uzanmak gerekiyor neden ki
İyi minnoş ne olsun gün sayıyor :)Keyfi yerinde iki gündür hiç uyumadan hopluyor zıplıyor iyice yaramaz oldu teyzesi :)) senin ki nasıl?
Kv’nin ismi Alya mı?Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Aynen onunda kv Alya eşimde bu ismi surdurelim diyorKv’nin ismi Alya mı?
Çok modern isim de o yüzden şaşırdım eskilerde de var mıymış diye :)Aynen onunda kv Alya eşimde bu ismi surdurelim diyor
Senin kv ismi de eski donem icin afilliymis yalniz hic eski isimler gibi degil B BelkibiumutKv’nin ismi Alya mı?
Var var eski isimler tekrar modern olup çıktı isteÇok modern isim de o yüzden şaşırdım eskilerde de var mıymış diye :)
Sağ ol canım. Aslında kızım baya bi önden gidiyor belki de hazırdır gelmeyeAnladım canım aslında az da kalmış tarihine. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Aynen canım ne kadar modern yeni dönem ismi olsada koydurtmayi düşünmüyorumSenin kv ismi de eski donem icin afilliymis yalniz hic eski isimler gibi degil B Belkibiumut
Malum Alya daha cok yeni donem isimlerden
Çok modern isim de o yüzden şaşırdım eskilerde de var mıymış diye :)
Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba