2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doğa benim de listemdeydi çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın :)

Kızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü

Kızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah

en baştan beri normal doğum istiyor
karışmıyor ama o normal istiyor illaki
bana birşey demez ama eşimin vay haline
Bana çok garip geliyor kendi dogurmafigin bir çocuk hakkında birşey istemek. Ha gönlünden torunu olarak en iyisi olsun istersin ama eşinin başının etini yiyecek kadar istemesi de vay vay ama herkesinki bir farklı işte çeşit çeşit oy

İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah

Canım inşallah 30 ay doktorun ssvd destekçisi fazlasiyla ssvd gecmisi olan bir doktor. Inşallah çok arzu ediyorum bir sancılar gelse o sürece girsek diye heyecan içindeyim hangisi daha kolay yazacağım size ama sezeryan da günlerce normal de 1 gün çekiyoruz çok daha fazladır ama Aĺah büyüktür inşallah hayirli olan ne ise o olsun hepimiz için ama kızlar şunu söyleyeyim face de ssvd grubuna üye olduktan sonra farkettim ki çok zor da kalmadıkça yani mecburi olmadıkça sezeryan hiç sağlıklı değil, biliyordum ama detaylar detaylar. En azından sezeryan olacaksa bile bebek gelmek istediği zaman sezeryan olunması çok daha makul anaa tercih meselesi tabi ki

Ne cinsmis bunlar ya bilmiyorlar mı sırtüstü yatamıyoruz bana da hep soluna dön derler
Aynen canım bende bir kadının döndüğünü görünce dönmüştüm yoksa bekliyordum kurbanlık koyun gibi sırt üstü :) ama geçen dönemedim de nst cihazı kayıyordu bir bağırdım doğumhanede nerdesiniz çözün şunu diye hepsi basımda.. benim gibi sakin insanın içinden canavar çıktı öyle kan ter icinde kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…