2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Denemek istedim bu sefer belki başarabilirim diye nasip kismet
Anladım tabiki herşeyin en güzeli normal olanı ben ilk doğumda normal doğumda ısrarcı olup kötü bir tabloya doğru gidince işler acil sezeryana alindim ,üstelik bebeğinde 3 hafta yoğun bakımda kaldi, bi sağlıkçı olarak bunu yaşadıktan sonra anladım ki bebek için hangisi hayırlısı nasıl daha sağlıklı dogucaksa öyle olsun insallah

Canım pıhtı durumum var iğneyi doğumdan sonra da bir süre kullanacağım henüz netleşmedi ama sezaryen olabilir. Yarın randevum var bakalım nasıl bir karar çıkacak
Bendede pıhtı var benimde kesinleşmedi ondan sordum canım bide geçenler de dr bebek çok küçük normal daha zor olur dedi dr normalden yana son ana kadar bakıcam dedi elimden geldiğince normale alırım dedi pıhtı sorunu olup normal doğum yapan varmış çünkü illa sezeryan olacak diye bisey yok dedi durumuna gore karar vericem dedi dr gidince banada söyler misin canım sonuç ne

Kesinlikle katılıyorum en başta hayırlısı mecbur olursa tabi ki sezeryan. Bizler ve bebelerimiz iyi olsun inşallah. Çok diretmemekte fayda var.

Kız forumda okudum çatı darlığı normal doğuma engel değil diyor yurtdışında herkes doğuruyormus bir araştır istersen
Bence doktorlara guvenmek gerekio yillar once bi davaya bakmistim kadin normal muayenesini istanbulda devam ediyor.doguma annesinin yanina geliyor baska bir ile .takipsiz doktorda cati muayenesi olmadan normal doguma zorluyorlar falan dolayisiyla takipli doktor ne derse onu uygulayin........

Estağfurullah ne sakıncası tamamen korku ile dayatma ile sen normal yapamazsın vs korkutularak sezeryan oldum ama artık korkmuyorum Allahım izni ile olur inşallah
Ah su etrafta ki insanlar ve yorumlari.
Gercekten hic duymamak lazim takmamak lazim ama hamilelik psikolojisiyle pek mumkun olmuyor iste.
Normal doguma engel tibbi ve psikolojik bir engelin yoksa, normal dogum icin hep "herseyden once kendinize ve bebeginize guvenin" derler canim.
Sen de kendine ve bebegine guven insallah istedigin gibi bir dogum olur. Dogumla da ilgili etrafin dayatmalarini tamamen duymazdan gel

Sen yine dönmüşsün Bana hareket etme demişlerdi. Rahatsız oldum ama bişey yapamadım nst Nin bitmesini bekledim öylece
Ilkinde bende öyle bekledim ikincide baktım kadının biri dönüyor aa dedim bende doneyım dönülüyor demekki :) doktorumda Nst den sonra beni gördü savaştan mı cıktın dedi böyle terlemişim bir daha yan yat dedi öylelikle işte biz nerden bilelim

Yarın nst ye gidicem o Zaman ben de sola döneyim ama bak çok kızdım yaaa uyarmaları gerekmez mi her şeyi de biz bilemeyiz ki
Canim bu sart olan bisey degil. Ben de nst ye sirtustu baglaniyorum ama asistan yatis pozisyonu rahatsiz ettigi zaman saga ya da sola donun diyor.
Kaldi ki gece uyurken onun hesabini hic yapamiyorum artik hangi pozisyon o an rahat gelirse o sekilde yatiyorum. Dr umda mutlaka soyle yat boyle yat demiyor.
Bana gore yapilmamasi gereken bi yatis ya da hareket de vucut zaten o pozisyonda kendisi de rahat etmiyor

Ben de yarın öyle yapayım çok sağol canım. Ordaki hemşireye de Bi sorayım sola dönmemizi bildiğiniz halde bizi niye uyarmıyorsunuz diye ay yoksa içim rahat etmez:)

Haber veririm tabii canım. Benim 5.aya kadar sebepsiz kanamalarım da olduğu için dr ne derse o benim için.

Aynen öyle ki istemsiz olarakta rahatsız oluyoruz zaten. Ben gece sağa uyurken çok üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye ama elimde değil gece uyanıp Bi bakıyorum sağa dönmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…