Kahkaha attım ya ofNe biliyim kv adı sultan olur Songül olur emine olur demi
Ben de çok sasirdim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahkaha attım ya ofNe biliyim kv adı sultan olur Songül olur emine olur demi
Doğa benim de listemdeydi çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın :)Biz Doğa, Defne ve İdil arasında kalmıştık canım, en son Doğa'ya karar verdik, içimize sindi. İsim işi çok zor gerçekten. Bütün aile kabul etti de 5,5 yaşındaki yeğenim ben rüyamda gördüm Ecre ya da Hira olsaydı keşke dedi :))
Lina ve liva ismini ilk defa duyuyorum mesela. Cook degisik isimler ciktiAlya lina liva hira cevremde okadar cok kişi koyduki ..bu seenenin isimleri bunlarrr kime sorsam bunlardan biri.cocuklarımız ilerdde neden herkesin ismi aynı diyecekler kesin :)
ama öyle değil mi canımGünaydın arkadaşlar,
piraye son 2 maddene çok güldüm
Ne biliyim kv adı sultan olur Songül olur emine olur demi
Ay karışıyor mu ona da eyvah eyvahama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallahKızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
en baştan beri normal doğum istiyorAy karışıyor mu ona da eyvah eyvah
Bana çok garip geliyor kendi dogurmafigin bir çocuk hakkında birşey istemek. Ha gönlünden torunu olarak en iyisi olsun istersin ama eşinin başının etini yiyecek kadar istemesi de vay vay ama herkesinki bir farklı işte çeşit çeşit oyen baştan beri normal doğum istiyor
karışmıyor ama o normal istiyor illaki
bana birşey demez ama eşimin vay haline
Brnimkide 38+2 oluyor cnmhanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
Aaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez miSırtüstü bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor ya ben hiç uzanamam zaten sırtüstü nefesim çıkmaz en iyisi sol yana dönmek
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah
Bizim ismimiz ecenur olucak nasip olursa teyzesi. Oglumun adi enes ona uysun isyedik. Kvnin ismine bayildim ama ciddenKız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Aaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez mi
Canım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorumAaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez mi
İsmiyle büyüsün canımBizim ismimiz ecenur olucak nasip olursa teyzesi. Oglumun adi enes ona uysun isyedik. Kvnin ismine bayildim ama cidden
İsmiyle büyüsün canım
aman sende
Ne cinsmis bunlar ya bilmiyorlar mı sırtüstü yatamıyoruz bana da hep soluna dön derlerCanım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorum
Aynen canım bende bir kadının döndüğünü görünce dönmüştüm yoksa bekliyordum kurbanlık koyun gibi sırt üstü :) ama geçen dönemedim de nst cihazı kayıyordu bir bağırdım doğumhanede nerdesiniz çözün şunu diye hepsi basımda.. benim gibi sakin insanın içinden canavar çıktı öyle kan ter icinde kalıncaNe cinsmis bunlar ya bilmiyorlar mı sırtüstü yatamıyoruz bana da hep soluna dön derler