2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorum
Kızlar bir hemşire olarak şunu eklemek isterim sizi sizden başka kimse düşünmez bebeğin en rahat ettiği pozisyon sol yan tarafta yatmanizdir sırt üstü yatmak uygun değil bebeğe giden ana damara başlı oluşur kan akımı yavaşlar nacizane bildiğim iş size kalmış tabi

Kızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi

Hayirli olsun cnm ayniyiz seninle ne guzel. Senin ilkmi olucak
İkinci bebeğim 1.5 yaşında oğlum var

Golden goatu tavsiye ederim ama tadını sevmeyebilir bizimki gibi o yüzden de hipp e geçtik memnunuz gaz Mazda yapmıyor sindirimi rahat içeriği iyi sen bilirsin tabi

Canım mama tavsiyesini çocuk doktoru versin bence. Öncelik ikinizin sağlığı emmese de sen onu sevginle, kokunla büyüteceksin hiç kafana takma

Canim bunu hastanede ki cocuk dr una danis. Onemli bir konu ve onlar iceriklerini vs daha detayli bilirler

Denemek istedim bu sefer belki başarabilirim diye nasip kismet
Anladım tabiki herşeyin en güzeli normal olanı ben ilk doğumda normal doğumda ısrarcı olup kötü bir tabloya doğru gidince işler acil sezeryana alindim ,üstelik bebeğinde 3 hafta yoğun bakımda kaldi, bi sağlıkçı olarak bunu yaşadıktan sonra anladım ki bebek için hangisi hayırlısı nasıl daha sağlıklı dogucaksa öyle olsun insallah

Canım pıhtı durumum var iğneyi doğumdan sonra da bir süre kullanacağım henüz netleşmedi ama sezaryen olabilir. Yarın randevum var bakalım nasıl bir karar çıkacak
Bendede pıhtı var benimde kesinleşmedi ondan sordum canım bide geçenler de dr bebek çok küçük normal daha zor olur dedi dr normalden yana son ana kadar bakıcam dedi elimden geldiğince normale alırım dedi pıhtı sorunu olup normal doğum yapan varmış çünkü illa sezeryan olacak diye bisey yok dedi durumuna gore karar vericem dedi dr gidince banada söyler misin canım sonuç ne

Kesinlikle katılıyorum en başta hayırlısı mecbur olursa tabi ki sezeryan. Bizler ve bebelerimiz iyi olsun inşallah. Çok diretmemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…