2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
İlk doğum sezeryansa niye ikinciye normal düşündunuz bende ilk doğum sezeryansa şimdi yine direk sezeryana gircem

ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece

bende bu konu da pek bir fikre sahip değilim canım
o yüzden sordum
beni tedirgin eden sadece emme refleksi zayıf olursa diye korkuyorum

Canım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorum
Kızlar bir hemşire olarak şunu eklemek isterim sizi sizden başka kimse düşünmez bebeğin en rahat ettiği pozisyon sol yan tarafta yatmanizdir sırt üstü yatmak uygun değil bebeğe giden ana damara başlı oluşur kan akımı yavaşlar nacizane bildiğim iş size kalmış tabi

Kızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi

Hayirli olsun cnm ayniyiz seninle ne guzel. Senin ilkmi olucak
İkinci bebeğim 1.5 yaşında oğlum var

Golden goatu tavsiye ederim ama tadını sevmeyebilir bizimki gibi o yüzden de hipp e geçtik memnunuz gaz Mazda yapmıyor sindirimi rahat içeriği iyi sen bilirsin tabi

Canım mama tavsiyesini çocuk doktoru versin bence. Öncelik ikinizin sağlığı emmese de sen onu sevginle, kokunla büyüteceksin hiç kafana takma

Canim bunu hastanede ki cocuk dr una danis. Onemli bir konu ve onlar iceriklerini vs daha detayli bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…