Imza verip çıkma durumu yok mu canım ordaOo maşallah bir gün kalacaksınız amma hazırlık yapıyorsunuz ben beş gün kalacam hiç bişey yapmadım
İlk doğum sezeryansa niye ikinciye normal düşündunuz bende ilk doğum sezeryansa şimdi yine direk sezeryana gircemKızlar selamlar hepinize39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
aynen öyle canımBugün izne çıkıyorsun bebeksiz 10 gün iznin var bol bol dinlen gez keyfini çıkar :) zira ben 1.5 aydır öyle yapıyorum doğuma dinlenmiş gir
Aslında var ama yine en az üç gün açıkçası cıkmak ta istemiyorum cünkü yanımda kalacak kimse yok evde de iki cocuk daha var iyice bi toparlanır cıkarım diye düşünüyorumImza verip çıkma durumu yok mu canım orda
ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
o zaman 5 günde kalınır canım eve döndüğünde yardımcı olacak yoksa senin toparlanman şartAslında var ama yine en az üç gün açıkçası cıkmak ta istemiyorum cünkü yanımda kalacak kimse yok evde de iki cocuk daha var iyice bi toparlanır cıkarım diye düşünüyorum
bende bu konu da pek bir fikre sahip değilim canımBebegin herseyi gayet iyi erken alma taraftari degilim dedi doktorum canim. Bende ayni fikirdeyim. Kendisi karrar versin bi de iyice tonton olsun :) surekli kontroldeyiz zaten. Tabi bana bu gunler gecmek bilmiyo orasi ayri. Saglikla kucagimiza alalim da insallah kalsinlar iceri de :)
bu dünyanın düzeni bu canımBu kayinvalideler niye karışır doğuma yok ismine cismine ,bir rahat biraksalarda herkes istediği gibi dogursa illallah yani..
Kızlar bir hemşire olarak şunu eklemek isterim sizi sizden başka kimse düşünmez bebeğin en rahat ettiği pozisyon sol yan tarafta yatmanizdir sırt üstü yatmak uygun değil bebeğe giden ana damara başlı oluşur kan akımı yavaşlar nacizane bildiğim iş size kalmış tabiCanım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorum
Hayirli olsun cnm ayniyiz seninle ne guzel. Senin ilkmi olucakMerhaba gruba yeni girdim sezeryan tarihi 38+1 verildi bana da hayirlisi
İkinci bebeğim 1.5 yaşında oğlum varHayirli olsun cnm ayniyiz seninle ne guzel. Senin ilkmi olucak
Kızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi
Canım pıhtı durumum var iğneyi doğumdan sonra da bir süre kullanacağım henüz netleşmedi ama sezaryen olabilir. Yarın randevum var bakalım nasıl bir karar çıkacak
Canım mama tavsiyesini çocuk doktoru versin bence. Öncelik ikinizin sağlığı emmese de sen onu sevginle, kokunla büyüteceksin hiç kafana takmaKızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi
İlk doğum sezeryansa niye ikinciye normal düşündunuz bende ilk doğum sezeryansa şimdi yine direk sezeryana gircem
Canim bunu hastanede ki cocuk dr una danis. Onemli bir konu ve onlar iceriklerini vs daha detayli bilirlerKızlar daha önce de söylemiştim ilaç içtiğim icin bebeğimi emziremicem diye ama hep aklımda acaba vardı bugun çocuk doktoruda son noktayı koydu içtiğim ilaç allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor Muş o yüzden emziremicem mama olarak hiç araştırmadım sizce en iyisi hangisi
Ilkinde normalden mi sezaryene donmustun canim, neden sezaryen olmustun sakincasi yoksaDenemek istedim bu sefer belki başarabilirim diye nasip kismet
En iyisini doktorun bilir canimhanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?