Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Biz Doğa, Defne ve İdil arasında kalmıştık canım, en son Doğa'ya karar verdik, içimize sindi. İsim işi çok zor gerçekten. Bütün aile kabul etti de 5,5 yaşındaki yeğenim ben rüyamda gördüm Ecre ya da Hira olsaydı keşke dedi :))
Alya lina liva hira cevremde okadar cok kişi koyduki ..bu seenenin isimleri bunlarrr kime sorsam bunlardan biri.cocuklarımız ilerdde neden herkesin ismi aynı diyecekler kesin :)
Biz Doğa, Defne ve İdil arasında kalmıştık canım, en son Doğa'ya karar verdik, içimize sindi. İsim işi çok zor gerçekten. Bütün aile kabul etti de 5,5 yaşındaki yeğenim ben rüyamda gördüm Ecre ya da Hira olsaydı keşke dedi :))
Kızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
Alya lina liva hira cevremde okadar cok kişi koyduki ..bu seenenin isimleri bunlarrr kime sorsam bunlardan biri.cocuklarımız ilerdde neden herkesin ismi aynı diyecekler kesin :)
ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
ama öyle değil mi canım
bak daha dün doktor bana sezeryan deyince eşime dedim ki Allah yardımcın olsun
Neden ki dedi
bende annemi (kayınvalidemi) sezeryana ikna etmen kolay olmayacak dedim
düşün yaniii o derece
Kızlar selamlar hepinize 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah