• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba :KK70:

Biz Doğa, Defne ve İdil arasında kalmıştık canım, en son Doğa'ya karar verdik, içimize sindi. İsim işi çok zor gerçekten. Bütün aile kabul etti de 5,5 yaşındaki yeğenim ben rüyamda gördüm Ecre ya da Hira olsaydı keşke dedi :))

Biz Doğa, Defne ve İdil arasında kalmıştık canım, en son Doğa'ya karar verdik, içimize sindi. İsim işi çok zor gerçekten. Bütün aile kabul etti de 5,5 yaşındaki yeğenim ben rüyamda gördüm Ecre ya da Hira olsaydı keşke dedi :))
Doğa benim de listemdeydi çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın :)

Kızlar selamlar hepinize:KK49: 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü :KK12:

Kızlar selamlar hepinize:KK49: 39+1 olduk ama hala duzenli bir sanci yok dogum belirtisi de yok . Geliyor gidiyor zaman geçtikçe haydi artık diyorum ilk doğum sezeryan benim bu normal bekliyoruz ama gelemedi bir türlü :KK12:
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah

Back