- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Bence iyi canım anormal olan sanırım benim doktorum adamın bir 39 takıntısı var sorma gitsinhanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
yarın bende sorayım net bir şekilde canım doktorumaHastaneye ve doktora bagli sanirim benim yengem iki gun kaldi ama ben kesin sezeryan olursam bir gun kalicam
normal doğuma müsait mi vucudun onu mu bekliyor yani doktorun?Bence iyi canım anormal olan sanırım benim doktorum adamın bir 39 takıntısı var sorma gitsin
Günaydın arkadaşlar,günaydın
heyecanlı, uykusuz, sabırsız anneler
Rabbim evlatlarımızı sağ salim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
doğum olduğu andan itibaren sütlerimiz gelsin hatta taşsın, fışkırsın
olumsuz yorum yapacak insanların ağızları bağlansın tam olumsuz birşey diyecekken unutuversinler sözlerini
bebeklerimiz huzurlu, sağlıklı ve zeki olsunlar
daha 40 mız dolmadan evlerimiz dolup taşmasın
Allah eş ailelerine empati yeteneği versin gereksiz yorumlarla üzmesinler bizi
Aminnnn, Aminn, Aminn
Canım salı nst ye girmiştim doktor sancı var sıklasırsa su ve kanama gelirse gel demişti. O anlarda da aynı şey olmuştu. Karında bebeğin toparlanması değil çünkü bebeğimKarnın taş gibi olması sancı değil ki. Bebek toparlanıp gevşiyor. Belden giren kasıkta yoğunlaşan sancıların var mı? Sadece karındaki toparlanmayı kastediyorsan o hepimizde var canım :)
Uyuyabilmisim canım ama uykumda bile ara ara uyanıp kasintiyi fark ettim.Canım nasıl oldun devam ediyor mu sancıların?
Benimki de 38+3 e denk geliyor. Bebeğin gelişimi uyumluysa haftasiyla bence sıkıntı yokhanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
benimde yarın son günüm işte pazartesi raporu götürüp dinlenmeye cekilecegim .bennnn varım
bugün son gün
yarın raporumu getirip evimde dinlenmeye geçeceğimmm
canım pazartesi resmi tatilbenimde yarın son günüm işte pazartesi raporu götürüp dinlenmeye cekilecegim .
Kızlar Avrupa yakasında derindere Hastanesi'nde dogum yapmış yada yapacak var mı aranizda
haftasıyla uyumlu gidiyor canımBenimki de 38+3 e denk geliyor. Bebeğin gelişimi uyumluysa haftasiyla bence sıkıntı yok
Benimde aklıma Yeni geldi elini süren olur mu mikrobik bişey bulaşır mı ben bu düşünceyle yapamam :) en güzeli ucuz yollu bi süs alıp hastanede onu kullanayım
Anladım canım aslında az da kalmış tarihine. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallahCanım salı nst ye girmiştim doktor sancı var sıklasırsa su ve kanama gelirse gel demişti. O anlarda da aynı şey olmuştu. Karında bebeğin toparlanması değil çünkü bebeğim
uyuyordu gece. Böyle hafif bir karın ağrısı gibi de oluyor adet ağrısı gibi bir şeyler de. Anlayacağın farklı şeyler var ama bakalım nasıl olacak 4 Ocak dogum tarihi. Bekleyecek mi kuzum
Kafada kalmadı ki hele bı calisamaz raporunu alıyim da götürmesi gezmek gibi olucakcanım pazartesi resmi tatil
hadi inşaallah canımKafada kalmadı ki hele bı calisamaz raporunu alıyim da götürmesi gezmek gibi olucak
Hayırlı sabahlar dogum yapan yok mudur
Bir beşik için üçüncüyü mü yapiyim yaSen çok yaşa emi kuzum benim. Bak sevmeye düşünceye mesafeler engel değil ne olmuş sanki hıııhsen üçüncüye tamam de oldu de haber et ben sana o zaman beşik göndercem