2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın
heyecanlı, uykusuz, sabırsız anneler
Rabbim evlatlarımızı sağ salim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
doğum olduğu andan itibaren sütlerimiz gelsin hatta taşsın, fışkırsın:KK70:
olumsuz yorum yapacak insanların ağızları bağlansın tam olumsuz birşey diyecekken unutuversinler sözlerini:dua:
bebeklerimiz huzurlu, sağlıklı ve zeki olsunlar:emir_bebek:
daha 40 mız dolmadan evlerimiz dolup taşmasın:dua:
Allah eş ailelerine empati yeteneği versin gereksiz yorumlarla üzmesinler bizi:KK70:
Aminnnn, Aminn, Aminn

günaydın
heyecanlı, uykusuz, sabırsız anneler
Rabbim evlatlarımızı sağ salim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
doğum olduğu andan itibaren sütlerimiz gelsin hatta taşsın, fışkırsın:KK70:
olumsuz yorum yapacak insanların ağızları bağlansın tam olumsuz birşey diyecekken unutuversinler sözlerini:dua:
bebeklerimiz huzurlu, sağlıklı ve zeki olsunlar:emir_bebek:
daha 40 mız dolmadan evlerimiz dolup taşmasın:dua:
Allah eş ailelerine empati yeteneği versin gereksiz yorumlarla üzmesinler bizi:KK70:
Aminnnn, Aminn, Aminn
Günaydın arkadaşlar,

piraye son 2 maddene çok güldüm :KK70:

Karnın taş gibi olması sancı değil ki. Bebek toparlanıp gevşiyor. Belden giren kasıkta yoğunlaşan sancıların var mı? Sadece karındaki toparlanmayı kastediyorsan o hepimizde var canım :)
Canım salı nst ye girmiştim doktor sancı var sıklasırsa su ve kanama gelirse gel demişti. O anlarda da aynı şey olmuştu. Karında bebeğin toparlanması değil çünkü bebeğim
uyuyordu gece. Böyle hafif bir karın ağrısı gibi de oluyor adet ağrısı gibi bir şeyler de. Anlayacağın farklı şeyler var ama bakalım nasıl olacak 4 Ocak dogum tarihi. Bekleyecek mi kuzum :emir_bebek:

Canım salı nst ye girmiştim doktor sancı var sıklasırsa su ve kanama gelirse gel demişti. O anlarda da aynı şey olmuştu. Karında bebeğin toparlanması değil çünkü bebeğim
uyuyordu gece. Böyle hafif bir karın ağrısı gibi de oluyor adet ağrısı gibi bir şeyler de. Anlayacağın farklı şeyler var ama bakalım nasıl olacak 4 Ocak dogum tarihi. Bekleyecek mi kuzum :emir_bebek:
Anladım canım aslında az da kalmış tarihine. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Sen çok yaşa emi kuzum benim. Bak sevmeye düşünceye mesafeler engel değil ne olmuş sanki hıııh :anne: sen üçüncüye tamam de oldu de haber et ben sana o zaman beşik göndercem :halay:
Bir beşik için üçüncüyü mü yapiyim ya :KK70: simdi kim uğraşacak lazım değil yeter bize o psikolojideyim acıları doğumu unutunca bakarız
ama yine de sakla sen belki vazgeçerim :KK70: ❤️

X