Hukukta geçiyor rüçhan hakki seklinde rüçhan eski dilde kullanilir bildigim kadari ile oncelikli demekBu arada Kur an da geçiyor mu bilgin var mı?
benim esimin uykusu cok hafif benimki normalde agirdir bu son haftalar uyku uyuyamiyorum amaBenim adamin Allah tan uykusu ağırda uyuyor sıgamıyorum dön dön dön biyandan düşmesin diye biyandan onu tutuyorum:)
Benimde aklıma Yeni geldi elini süren olur mu mikrobik bişey bulaşır mı ben bu düşünceyle yapamam :) en güzeli ucuz yollu bi süs alıp hastanede onu kullanayımBitane aldim valla hic bu sekilde dusunmedim :)
Karnın taş gibi olması sancı değil ki. Bebek toparlanıp gevşiyor. Belden giren kasıkta yoğunlaşan sancıların var mı? Sadece karındaki toparlanmayı kastediyorsan o hepimizde var canım :)Kızlar 20 dakikadan daha az sürede karnım taş gibi oluyor. Sancı bu sanırım çünkü düzenli. Böyle olup da yılbaşını geçirebilir miyim acaba
Canım nasıl oldun devam ediyor mu sancıların?Kızlar 20 dakikadan daha az sürede karnım taş gibi oluyor. Sancı bu sanırım çünkü düzenli. Böyle olup da yılbaşını geçirebilir miyim acaba
Evet Galiba öyle bişey yapıyor bişey olacak diye çok korktum yaaaCanım kanala dogru kendini itiyor olabilir mi artık?
bennnn varımGünaydın annisler
İse giden kalmadı galiba artik aramizda