2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah :)

Ablam yazın aldığı halde hiçbir şey olmamıştı aslında olmaz da haftaya attım kafamda :)

Bu arada kızlar etiket siparişi veren/ site önerisinde bulunacak biri var mıdır? :)

Ay canim benim hic bosuna oyle internetten filan sipariş verme buyuk kirtasiyeler var ne sekilde istiyosan yapip çıkarıyolar ben hepsini ayarladim goturdum sert kagidindan tut seffaf etiketine kadar hepsini yapip verdiler elime bi kagidi 1.25 nette bide bissuru para istiyolar

Ay bu gece gecmez sana canim. Saglikla al kucagina insallah
Biz esimle o gece uyuyamayiz heralde. Baktik kipir kipiriz kendimizi disari atariz dedik sanki disarida ne yapicaksak :)

Canım öncelikle hayırlı olsun. Doktoruna sordun mu perine masajı ya da başka birşey işe yarar mı diye?

Oncelikle sağlıkla gelsin

Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Hiç korkutma kendini.
Buarada benimde acayip çatı ağrım var kaç gündür. Zar zor yürüyorum.

kızlar öncelikle çatı muyanesi olmak için gitmemiştim
ağrılarım çok olduğu için doktorum bir muayene ol bakalım dedi
bu durumdan çekindiğim için bide bir anda olunca acayip tırstım herhalde
işinin ilmini bilen bir ebe muayene etti, hatta bir tane daha ebe etti
zaten doldurulması gereken kağıtta açıklık, pelvis kemiği vs. şeyler yazıyordu
o anda hepsine bakılıyor
boyum çok kısa değil 1,68 cm bacak boyumda kısa değil ama
ebe yaptıktan sonra yok dedi dar dedi
ha geçen günde söylemiştim bel fıtığı ameliyatı olduğumu doktora söylemeyi unuttum diye
bugün onu söyleyince doktorum biraz tedirgin oldu
eğer çatı muyanesini kendisi yapsaydı hah sezeryancı doktor damgası vurabilirdim
iki ebe birden yapınca daha da güvendim
doktorum ebenin doldurduğu kağıda baktıktan sonra normal doğum hiç yapamazsın gibi bir cümle kurmadı
çok zor bir doğum olur dedi
senin için uygun olan sezeryan gibi dedi
benim için sezeryan ve normal doğum fark etmiyor
sadece hep kendimi normal doğuma adapte ettiğim için biraz tedirgin oldum
bana göre öncelik benim ve bebeğimin sağlığı
onun içinde bu uygunsa bu olur
sezeryan oldum diye anne olmayacak değilim yaaa
nehirasya ya katılıyorum
hatta eşimde bugün bana bunu sordu eskiden kadınlar bu muayene olmadan nasıl yapıyorlarmış peki dedi
bende ya anne ölüyordu ya da bebek herhalde dedim
o yüzden Allaha teslim olup hayırlısı ile o günü beklemek en doğrusu

Canim ne kadar fiyatlar sakincasi yoksa? Piyasayi da bilmis olalim hem fiyatlari karsilastirma acisindan

Canim biri 1800 biri 1400 lokal 1700 genel anestezi dedi :) İnsanlara soruyorum hani fikir almak icin daha kotu sinirlerimi zıplatiyolar ay bi dur acelen ne bi dogsun bakalim cocuk bilmem ne dogdugunun ertesi gunu getirip elime 3 5 bin para vercekler heralde!!!

kizlar tahminj dogumuma 22 gün kaldi bakalim doktor hangi tarihi verecek ben ocak 17 /18 /19 bugunler arasini tahmin ediyorum yarin kontrole gidiyorum 38 arti 5/6 oluyorum 22 gun sonra

Hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla büyüt ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah ben de korkuyorum ama yapcak bişey yok herşey güzel olur inşallah

Ben de simdi hastanemi aradim fiyatlari yine makulmus o zaman 1000 tl dediler.
Benim sinirlerimi de sunnet konusunda annem ve kocam bozuyo (bozan onlar olsun :)) kucucuk cocugun pipisinin neresi kesilecekmis fln.
Hastanede eger bebekte bir problem yoksa 1. gun lokalle birlikte sunnet ettiklerini soylediler. Ertesi gune yani taburcu gunu pipinin ucunda ki sargiyi cikarip verdiklerini, iki gun boyunca da annenin bir pomad surmesi gerektigini soylediler.
Ha onlar boyle basit basit soylerken su an benim icim gidiyor o ayri.
Ayh yine kararsizliklar ve yine ben basbasayim

kizlar tahminj dogumuma 22 gün kaldi bakalim doktor hangi tarihi verecek ben ocak 17 /18 /19 bugunler arasini tahmin ediyorum yarin kontrole gidiyorum 38 arti 5/6 oluyorum 22 gun sonra

Genelde gozlemledigim 12 gun oncesine denk geliyo sezeryan zamani ama doktora ve bebege gore de degisiyodur bu durum bana sezeryan olursa aralik 25 demisti 38+1 dim o zaman

Benim annem ömrümün sonuna kadar konusmam seninle dedi ondan habersiz yaptiricam :) şimdi bi yerle gorustum tavsiye uzerine doktor kendine cok guveniyo valla Ankarada bizden iyi yapan bulamazsin arastirma bosuna dedi :))) nie acele ediyosun kizim bebegede yazik gobek bagi dussun dedi :)) yani 7. ile 10. gun arasina denk geliyo yine ve fiyatida gayet makul 400 liraymis

F ferayegul canım sormadım ama çatı ile perine masajı pek bağlantılı değil
perine masajı sadece yırtılmaları önlemek için
Anladım canım. Vajinal veya sezeryan doğum önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. elbet öncelik vajinal doğumdur ama şartlar elvermiyorsa sezeryan olmak en sağlıklısı olabilir ki doktorunda bunu önermiş. Eskiden nasıl oluyordu bilinmez eskiden evlerde tarlalarda insanlar doğuruyormuş önemli olan şimdi ne olduğu. Tip bizim hakim olduğumuz bir alan değil o yüzden eskilere değil doktorlara güvenmeliyiz diyorum ben

Ya galiba ben de bebek dogduktan bi 2 hafta sonra ya da 10 gunlukken yaptiricam. Allem eder kallem eder kandiririm ben onlari :)
Ablam da benden yana zaten.
Hastanede bebege bi antibiyotik fln verilmiyo anne sutu antibiyotik yerne geciyo dediler.
Hemen bi gun sonra sutum de sakir sakir gelmeyecegine gore yine en mantiklisi 10 gun fln sonra yaptirmak. Hem bebegin bakimima da biraz alismis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…