Kalbim hop etti birden sanki yarın ben doğuracakmışım gibi :) ne güzel bu mutluluğu hep birlikte sevinçle paylaşın ailecek. Miniginiz size daha da güzellikler getirsin inşallah :) bizi doğumdan sonra müsait olursan haberdar etmeyi unutma :)
Bugün doğum oldu mu acaba @yesa1 :)
Dualarımız seninle.
Bir yürek olduk hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yapıp evimize bebişlerimizle dönene kadar hatta sonrasında da duacıyız birbirimize
canım bugun @Zorbuisler dogum yaptı. Normalde senınle aynı gun olacaktı ama 1 gun one cekıldı:) @MeLoDi
Sağlıkla kurtarsın Allah.hayirli evlat olsun inşallah
Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah :)
Ay bu gece gecmez sana canim. Saglikla al kucagina insallah
Biz esimle o gece uyuyamayiz heralde. Baktik kipir kipiriz kendimizi disari atariz dedik sanki disarida ne yapicaksak :)
Ya galiba ben de bebek dogduktan bi 2 hafta sonra ya da 10 gunlukken yaptiricam. Allem eder kallem eder kandiririm ben onlari :)
Ablam da benden yana zaten.
Hastanede bebege bi antibiyotik fln verilmiyo anne sutu antibiyotik yerne geciyo dediler.
Hemen bi gun sonra sutum de sakir sakir gelmeyecegine gore yine en mantiklisi 10 gun fln sonra yaptirmak. Hem bebegin bakimima da biraz alismis olurum
aynen öyle canımAnladım canım. Vajinal veya sezeryan doğum önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. elbet öncelik vajinal doğumdur ama şartlar elvermiyorsa sezeryan olmak en sağlıklısı olabilir ki doktorunda bunu önermiş. Eskiden nasıl oluyordu bilinmez eskiden evlerde tarlalarda insanlar doğuruyormuş önemli olan şimdi ne olduğu. Tip bizim hakim olduğumuz bir alan değil o yüzden eskilere değil doktorlara güvenmeliyiz diyorum ben
Baktım beğendim canım biraz şekerli ama agızda erimesi falan guzelTadini begendinmi canım
Hmm bunu söylediğin iyi oldu canım :) saman karton şeklinde istiyorum öyle de var mıdır acaba bir bakmak lazımAy canim benim hic bosuna oyle internetten filan sipariş verme buyuk kirtasiyeler var ne sekilde istiyosan yapip çıkarıyolar ben hepsini ayarladim goturdum sert kagidindan tut seffaf etiketine kadar hepsini yapip verdiler elime bi kagidi 1.25 nette bide bissuru para istiyolar
arkadaşım doktoruna sormuş. Eskiler çatır çatır normal doğuruyomuş iri bile olsa şimdi neden hemen sezeryana alınıyo diye. Bebeğin omzu kafası takılsa ya da bi sorun olsa herşey Allah'tan der geçerlerdi ama artık öyle değil demiş doktoru. Bende seninle aynı düşünüyorum. Doğum sırasında engelli olup ya da ölen bebek daha çoktu bence önceden. Ama her şeye rağmen nasip tabikiCati dedikleri kemik yapisi diye biliyorum kemik esnek olmadigina gore nasil her kadin o şekilde dogurabiliyomus acaba merak ettim :))
Ben eskilerde ninelerimiz falan evde dogum yaparken dogumda olen bebeklerin catidan dolayi öldüğünü düşünüyorum cikamiyo çünkü cocuk hic riske edilebilcek bi durum degil ya Allah esirgesin
Baktım beğendim canım biraz şekerli ama agızda erimesi falan guzel
hanımlar benim bebeğin kilosu 3090 gr
ben hep normal doğum yapacağım fazla kilo zorlamasın diye dikkat ediyordum yediklerime
ama madem sezeryan olacağım önüme geleni yiyeceğim
bebeğimde 4000 gr doğsun
Hmm bunu söylediğin iyi oldu canım :) saman karton şeklinde istiyorum öyle de var mıdır acaba bir bakmak lazım
Evet canim o yuk herkeste fazla biz de nasil yetisecegiz diye dusunuyoruz ama inaniyorum insallah bereketleriyle birlikte gelecek bebeklerimizNette araştırdığım kadariyla sadece bebegi sakinlestirmek icin sık sık emzirmek gerekiyo diye yaziyodu ama tabi doktorla birebir gorusmek lazim suan ortalama bi fikrim olsun fiyat konusundada bilgim olsun kendimi ayarlayim istedim dogum kurban sunnet falan biraz yüklü olucak çünkü
arkadaşım doktoruna sormuş. Eskiler çatır çatır normal doğuruyomuş iri bile olsa şimdi neden hemen sezeryana alınıyo diye. Bebeğin omzu kafası takılsa ya da bi sorun olsa herşey Allah'tan der geçerlerdi ama artık öyle değil demiş doktoru. Bende seninle aynı düşünüyorum. Doğum sırasında engelli olup ya da ölen bebek daha çoktu bence önceden. Ama her şeye rağmen nasip tabiki
Evet canım kesin vardır da yerini bilmek gerek :)İstanbuldamiydin canim sen
Tamamdır canım ekledim bilecanım bugun @Zorbuisler dogum yaptı. Normalde senınle aynı gun olacaktı ama 1 gun one cekıldı:) @MeLoDi
Evet canım kesin vardır da yerini bilmek gerek :)
Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımızaKızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?