2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bugün doğum oldu mu acaba @yesa1 :)
Dualarımız seninle.
Bir yürek olduk hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yapıp evimize bebişlerimizle dönene kadar hatta sonrasında da duacıyız birbirimize

canım bugun @Zorbuisler dogum yaptı. Normalde senınle aynı gun olacaktı ama 1 gun one cekıldı:) @MeLoDi

Sağlıkla kurtarsın Allah.hayirli evlat olsun inşallah

Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah :)

Ay bu gece gecmez sana canim. Saglikla al kucagina insallah
Biz esimle o gece uyuyamayiz heralde. Baktik kipir kipiriz kendimizi disari atariz dedik sanki disarida ne yapicaksak :)

G gogo7_ İnşallah çok rahat bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Hepinize çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.
Burda bu güzel sevinci, heyecanı, mutluluğu hep beraber paylaşmak gerçekten çok çok güzel.
Hepimiz birbirmizin dualarındayız.
İnşallah da sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi.

Nette araştırdığım kadariyla sadece bebegi sakinlestirmek icin sık sık emzirmek gerekiyo diye yaziyodu ama tabi doktorla birebir gorusmek lazim suan ortalama bi fikrim olsun fiyat konusundada bilgim olsun kendimi ayarlayim istedim dogum kurban sunnet falan biraz yüklü olucak çünkü

aynen öyle canım
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza
tek önemli olan şey o benim için

Hmm bunu söylediğin iyi oldu canım :) saman karton şeklinde istiyorum öyle de var mıdır acaba bir bakmak lazım

arkadaşım doktoruna sormuş. Eskiler çatır çatır normal doğuruyomuş iri bile olsa şimdi neden hemen sezeryana alınıyo diye. Bebeğin omzu kafası takılsa ya da bi sorun olsa herşey Allah'tan der geçerlerdi ama artık öyle değil demiş doktoru. Bende seninle aynı düşünüyorum. Doğum sırasında engelli olup ya da ölen bebek daha çoktu bence önceden. Ama her şeye rağmen nasip tabiki

Evet canim o yuk herkeste fazla biz de nasil yetisecegiz diye dusunuyoruz ama inaniyorum insallah bereketleriyle birlikte gelecek bebeklerimiz
Ben simdi kendi dr umun bebegini sunnet ettirdigi uroloji dr una da sorup artik iki yerden birinde karar verecegim

Muhakkak Rabbim bizi neyle imtihan edicekse onu yasicaz ama tedbir bizden takdir Allahtan.Sukurler olsunki suan elimizde bissuru imkan var bebekler damarlarina kadar kontrol ediliyo goz gore gore inatlasmak ne olucaksa olucak zaten demek mantik disi

Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20171227_132713_623x640.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 108
Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…