• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay canim benim hic bosuna oyle internetten filan sipariş verme buyuk kirtasiyeler var ne sekilde istiyosan yapip çıkarıyolar ben hepsini ayarladim goturdum sert kagidindan tut seffaf etiketine kadar hepsini yapip verdiler elime bi kagidi 1.25 nette bide bissuru para istiyolar
Hmm bunu söylediğin iyi oldu canım :) saman karton şeklinde istiyorum öyle de var mıdır acaba bir bakmak lazım

Cati dedikleri kemik yapisi diye biliyorum kemik esnek olmadigina gore nasil her kadin o şekilde dogurabiliyomus acaba merak ettim :))
Ben eskilerde ninelerimiz falan evde dogum yaparken dogumda olen bebeklerin catidan dolayi öldüğünü düşünüyorum cikamiyo çünkü cocuk hic riske edilebilcek bi durum degil ya Allah esirgesin :KK43:
arkadaşım doktoruna sormuş. Eskiler çatır çatır normal doğuruyomuş iri bile olsa şimdi neden hemen sezeryana alınıyo diye. Bebeğin omzu kafası takılsa ya da bi sorun olsa herşey Allah'tan der geçerlerdi ama artık öyle değil demiş doktoru. Bende seninle aynı düşünüyorum. Doğum sırasında engelli olup ya da ölen bebek daha çoktu bence önceden. Ama her şeye rağmen nasip tabiki

Nette araştırdığım kadariyla sadece bebegi sakinlestirmek icin sık sık emzirmek gerekiyo diye yaziyodu ama tabi doktorla birebir gorusmek lazim suan ortalama bi fikrim olsun fiyat konusundada bilgim olsun kendimi ayarlayim istedim dogum kurban sunnet falan biraz yüklü olucak çünkü :KK43:
Evet canim o yuk herkeste fazla biz de nasil yetisecegiz diye dusunuyoruz ama inaniyorum insallah bereketleriyle birlikte gelecek bebeklerimiz :KK200:
Ben simdi kendi dr umun bebegini sunnet ettirdigi uroloji dr una da sorup artik iki yerden birinde karar verecegim

arkadaşım doktoruna sormuş. Eskiler çatır çatır normal doğuruyomuş iri bile olsa şimdi neden hemen sezeryana alınıyo diye. Bebeğin omzu kafası takılsa ya da bi sorun olsa herşey Allah'tan der geçerlerdi ama artık öyle değil demiş doktoru. Bende seninle aynı düşünüyorum. Doğum sırasında engelli olup ya da ölen bebek daha çoktu bence önceden. Ama her şeye rağmen nasip tabiki

Muhakkak Rabbim bizi neyle imtihan edicekse onu yasicaz ama tedbir bizden takdir Allahtan.Sukurler olsunki suan elimizde bissuru imkan var bebekler damarlarina kadar kontrol ediliyo goz gore gore inatlasmak ne olucaksa olucak zaten demek mantik disi

Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20171227_132713_623x640.jpg
    IMG_20171227_132713_623x640.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?
Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımıza ❤️

bazı doktorlar "her kadın vajınal yoldan dogurabılır" e ınanıyorlarmıs ve catı muayenesı bıle yapmıyorlarmıs.

yıne de bazılarının vucut yapısı geregı daha kolay dogurdugu da bı gercek bence:) ya da tam tersi:)
Çok karışık işler bu işler :)

Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımıza ❤️

Ne güzel yazmışsın, çok teşekkürler canım, inşallah ağız tadıyla, sağlıkla, huzurla büyütelim yavrularımızı..

Bu arada Çilek Mobilya için konuşuyorduk ya, bugün getirdiler bizim karyolamızı da, hatta 2 gün erken oldu, iyi ki siparişi iptal etmemişim diyorum şimdi. Sen baya içimi rahatlatmıştın o konuda da, çok sağol canım :KK200:

Benim annem ömrümün sonuna kadar konusmam seninle dedi ondan habersiz yaptiricam :) şimdi bi yerle gorustum tavsiye uzerine doktor kendine cok guveniyo valla Ankarada bizden iyi yapan bulamazsin arastirma bosuna dedi :))) nie acele ediyosun kizim bebegede yazik gobek bagi dussun dedi :)) yani 7. ile 10. gun arasina denk geliyo yine ve fiyatida gayet makul 400 liraymis
merhabalar.. Ben de yenidogan sunneti icin arastirma yapiyorum fiyat cok makul geldi. Neresi canim ankarada bu iddaya bu fiyati aldigin yer.. Donersen cok sevinirim simdi de tesekkurler.. Butun hamile annislere guzel kolay dogumlar diliyorum bu arada.. :anneadayı::emir_bebek:

merhabalar.. Ben de yenidogan sunneti icin arastirma yapiyorum fiyat cok makul geldi. Neresi canim ankarada bu iddaya bu fiyati aldigin yer.. Donersen cok sevinirim simdi de tesekkurler.. Butun hamile annislere guzel kolay dogumlar diliyorum bu arada.. :anneadayı::emir_bebek:

Canim keciorende bi yer ama arastirmaya devam edicem sende arastirmalarini paylas bizimle :)

Back